Veranda Mall are trei noi chiriaşi: Nedelya, Sevda, VEER

1 73748 original jpg jpeg

Lanţul de cofetării Nedelya, cu peste 20 de ani de tradiţie, a deschis o nouă locaţie în Bucureşti, în Veranda Mall, unde vizitatorii pot găsi torturi proaspete pentru toate gusturile şi orice eveniment.

De asemenea,centrul comercial urmează să inaugureze încă două magazine:buticul de bijuterii Sevda şi brandul de încălţăminte VEER."Vrem să aducem locuitorilor din Obor o diversitate de produse, servicii şi activităţi de petrecere a timpului liber la câteva minute distanţă de casă. Pentru a ne atinge obiectivul, luna aceasta am deschis la Veranda Mall cofetăria Nedelya, iar în curând centrul comercial va găzdui magazinele Sevda şi Veer. Vom continua să extindem portofoliul de chiriaşi şi de evenimente, astfel încât vizita la mall să fie cât mai plăcută”,a declarat Maria Crăciun, Center Manager Veranda Mall.Nedelya este un brand din Bulgaria, fondat de Radoslava şi Gheorghi Mincevi în anul 1993. Lanţul de cofetării este liderul torturilor făcute manual, cu peste 30 de locaţii în Europa de Est. Magazinul din Veranda Mall este al cincilea din Bucureşti şi ocupă o suprafaţă de aproximativ 40 de metri pătraţi.

bdd98d7848f938d4fa8cded5dcc946f8 jpg jpeg

Produsele de înaltă calitate,precum cele folosite în vechile cofetării vieneze,satisfac cele mai exigente cerinţe ale pasionaţilor de prăjituri şi torturi. Preparatele sunt proaspete,iar orice comandă este atent executată până la cel mai mic detaliu.

Totodată,Veranda Mall va mări portofoliul de magazine cu alţi doi chiriaşi din zona de fashion,la finalul acestei luni fiind programate inaugurarea lanţului naţional de bijuterii Sevda şi magazinul de încălţăminte VEER.

Veranda Mall continuă tradiţia activităţilor de petrecere a timpului liber în familie,îmbinând cumpărăturile cu momentele de neuitat alături de cei dragi. Pe 25 martie,de la ora 18:00,centrul comercial organizează un concert live marca Smiley,cu acces gratuit.

Evenimentul este organizat în parteneriat cu Sushi Terra şi va avea loc lângă spaţiul special amenajat pentru copii,iar în deschidere va cânta Sore.Recente

Apa oxigenata in ureche jpg
Kim Kardashian, Kanye West sursa  Shutterstock jpg
Regele Charles, Camilla Parker jpeg
Avion jpg
Lisa Bonet, Jason Momoa jpg
Celine Dion foto  Shutterstock jpg
Kylie Minogue foto  Shutterstock jpg
Diane Keaton sursa  Shutterstock jpg
Amber Heard 0 jpg
David Beckham, Harper Beckham jpeg
Kim Kardashian jpeg
John Travolta foto  Shuttestock jpg
Beyonce, Jay Z, Tina Turner jpg
Nick Cannon foto  Instagram jpg
Kelly Clarkson jpg
Rihanna foto  Shutterstock jpg
Summer in the city reprogramat jpg
Karpatia Pony Show 2023: cinci zile de acțiune și distracție pentru întreaga familie pe Domeniul Cantacuzino, Florești!
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval ok jpg
SAGA x MAI jpg