Veranda Mall organizează cel mai distractiv picnic al verii, pe 24 şi 25 iunie

1 75153 original jpg jpeg

Vara aceasta Veranda Mall dă tonul veseliei! Pe 24 şi 25 iunie centrul comercial organizează cel mai distractiv picnic al verii, unde bucureştenii sunt aşteptaţi să se bucure de un adevărat festival urban, cu un program tematic, pentru două zile de vacanţă memorabile.

Sâmbătă şi duminică,Veranda Mall anunţă startul evenimentelor începând cu ora 12:00 şi îi aşteaptă pe toţi cei doritori de un weekend relaxant în amfiteatrul din faţa centrului comercial. Muzica antrenantă,momentele de magie susţinute de Magitot,mâncărurile şi băuturile delicioase,acţiunile sportive,atelierele de creaţie,concursurile pentru public,toate sunt ingredientele unui weekend plin de amintiri.

„Vara aceasta ne dorim să le aducem bucureştenilor oportunităţi de relaxare şi petrecere a timpului liber cât mai atractive şi în concordanţă cu aşteptările lor. Sub conceptul de picnic,evenimentul din acest weekend va fi un adevărat festival urban,cadrul perfect unde aceştia se vor putea relaxa alături de familiile lor,unde se vor putea întâlni cu prietenii lor şi unde vor putea petrece împreună timp de calitate,în cadrul unui program cu activităţi recreative dedicate.”,declară Maria Crăciun,Center Manager Veranda Mall.

Cum se vor distra bucureştenii la Picnicul Veranda Mall?

Pe 24 şi 25 iunie,Veranda Mall va avea un program complet de distracţie:

Zona de food &drinks Vizitatorii centrului comercial vor avea parte de mâncăruri şi băuturi speciale în zona de food &drinks,unde Zăganu va aduce bere rece şi proaspătă,Tomi va da mai multă aromă preparatelor cu delicioasele sosuri,iar Algida va oferi sortimente de îngheţată cremoasă,ideale pentru vremea calduroasă. În plus,la Blend Barul Becel participanţii vor afla de la un bucătar cum se produce margarina,iar apoi ei vor fi provocaţi să se înscrie la concursurile unde se va desemna cel mai bun sandwich.

Activităţi sportive de vară Părinţii şi copiii pot participa la activităţi sportive potrivite sezonului estival,precum badminton,ping pong,mini fotbal,sărituri cu coarda. Cei mai buni participanţi vor fi răsplătiţi cu premii atractive. În plus,asfaltul din faţa centrului comercial va deveni locul undei cei mici îşi vor pune imaginaţia la încercare pentru cele mai frumoase desene cu cretă colorată.

Spectacole la scenă deschisă Pe parcursul celor două zile,atmosfera de festival va fi asigurată de trupele de muzică şi dans care vor urca pe scena din faţa centrului comercial. Printre artişti se numără îndrăgita formaţie Steluţele Aurii,iar programul va fi completat de cunoscutul magician Magitot,care va susţine numere de magie impresionante,atât sâmbătă,cât şi duminică.

Ateliere creative pentru familii La Picnicul Veranda Mall familiile sunt invitate să îşi creeze piese de vestimentaţie originale. Pe 24 şi 25 iunie,părinţii şi copiii sunt aşteptaţi să îşi personalizeze tricourile şi şepcile la atelierele de creaţie. Înscrierile se fac pe pagina de Facebook a Veranda Mall,precum şi la infodesk în cadrul centrului comercial,până pe data de 23 iunie 2017. Atelierele vor avea loc în fiecare zi,între 12:00 şi 18:00.

Jocuri pentru prichindei Pe parcursul celor două zile,cei mici se vor bucura din plin de vacanţa de vară şi vor putea participa la sesiuni de facepainting,jocuri cu baloane de săpun,în timp ce mascotele Vera şi Tomi cel Viteaz vor fi alături de ei cu cele mai distractive idei de jocuri.