Vrei un look retro?

1 65306 original jpg jpeg

Îmbrăcămintea retro este în esenţă un stil de modă, care se construieşte cu ajutorul hainelor mai mult sau mai puţin vintage. Mulţi obişnuiesc să poarte astfel de haine, împreună cu altele noi, obţinând un soi de amestec sofisticat. Încearcă şi tu!

Din gama pieselor  şi accesoriilor vestimentare ce intră în acest stil,îţi dau doar câteva exemple:genţile stil anii '50, jeanşii clopot, ochelarii de soare XXL, pălăriile „fedora”, cravatele subţiri, eşarfele din pânză colorată.

Machiajul aduce şi el un aport mare acestui stil. Accentul cade pe conturul „apăsat” al ochilor şi rujul roşu aprins. Pentru păr, poţi încerca cozi de cal şi diverse împletituri, dar exemplele cele mai relevante le reprezintă stelele de cinema, din anii '40 şi '50.

De ce ai nevoie?

Optează pentru veste,topuri şi bluze tunică,blugi (în orice stil),fuste mini,cardigane,fuste midi sau chiar maxi,bijuterii opulente.

Mergi pe culori luminoase,tonuri de albastru,verde,roz,liliac şi portocaliu.

Poţi încerca şi nişte colanţi cu model,însă nu exagera!

Fii îndrăzneaţă. Poartă o vestă sau o haină neagră peste o tunică colorată,pentru a obţine astfel suprapuneri interesante.

Pentru a fi retro,nu ai nevoie de o coafură anume,însă dacă ai părul lung,cu atât mai bine! Menţine-l legat la spate cu o eşarfă sau cu o panglică. Poartă-l cât mai natural.

Pentru machiaj,îţi recomand să trasezi o linie subţire de contur pe pleoapa de jos şi să foloseşti un fard luminos în partea de sus şi ceva mai multă mascara. Adaugă un pic de luciu de buze sau un ruj rozaliu!Recente

Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă  foto   Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams  foto   Shutterstock jpg
Nicki Minaj  jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal   jpeg
Justin Bieber jpg
Debbie Harry  Instagram jpg
michael jackson jpg
Khloe Kardashian jpg
Robbie Williams, Beyonce  jpg