Ziua micului dejun

1 71394 original jpg jpeg

Tu ai sarbatorit Ziua Micului Dejun? Pentru a te bucura de un start optim, ai nevoie de o alimentaţie echilibrată, de aceea este important să nu sari peste prima masă din zi.

Pentru al doilea an consecutiv,McDonald's a pregătit o surpriză clienţilor de Ziua Micului Dejun! Toţi cei care le-au trecut pragul luni,3 octombrie,până la ora 10:00,s-au putut bucura de câte un Cheese McMuffin cu Ou şi o cafea aburindă din partea casei.

Micul dejun de la aceştia încurajează consumatorii să înceapă dimineaţa cu energie,bună dispoziţie şi produse preparate din ingrediente ce provin de la furnizori de încredere.

Peste 35.000 de clienţi s-au bucurat de surpriză. Evenimentul îşi propune să încurajeze clienţii să nu uite de obiceiul sănătos al mesei de dimineaţă.

Ingredientul vedetă al micului dejun este oul,bogat în proteine şi un produs de bază în alimentaţia sănătoasă. Cele folosite în prepararea micului dejun provin de la unul dintre partenerii locali.

Şi că cel mai bine micul dejun este completat de o cafea proaspătă,fierbinte,pentru un plus de energie la primele ore ale dimineţii-aceasta nu a lipsit din meniu. Recente

Horoscop bilunar Shutterstock 176811710 jpg
prenume bebelus jpg
Ivanka Trump, Donald Trump sursa  Shutterstock jpg
Ce averi au celebritățile de la Hollywood jpg
actrița Jessica Alba sursa  Shutterstock jpg
Click jpeg
1 printul william shutterstock 1288925734 jpg jpeg
kim kardashian jpg
Olivia Newton John, ultimul mesaj sursa  Shutterstock jpg
Brendan Fraser jpeg
Chandler Bing jpeg
Ajungem MARI Suflet fragil, caut o inimă mare (1) png
Regina Elisabeta a II a jpg
Jennifer Lopez si Jennifer Garner jpg
Hugh Jackman și soția foto  Shutterstock jpg
brad de Crăciun sursa  Shutterstock jpg
ok Razvan Popescu (2) jpg
Selena Gomez jpg
Printesa Aiko a Japoniei jpeg
Katherine Hepburn jpg