FOTO Cum arată parcul erotic cu zeci de sculpturi amoroase. Este una dintre principalele atracţii turistice din lume

1 shutterstock 732722362 jpg jpeg

În Coreea de Sud, se află singurul parc ce are ca temă erotismul. Încă de la intrare, vizitatorii rămân uimiţi de sculpturile senzuale, create de absolvenţi ai unei şcoli de arte. De mulţi ani, este destinaţia preferată a coreenilor pentru luna de miere.

Jeju Love Land este un parc tematic, ce se bazează pe erotism, şi care se află la distanţă de o oră faţă de capitala Seul. După războiul coreean (1950-1953), insula a devenit o destinaţie populară pentru luna de miere a cuplurilor datorită climatului cald. Multe dintre căsnicii erau unele aranjate, de aceea insula Jeju a devenit cunoscută şi pentru că este un centru de educaţie sexuală. Vizitatorii trebuie să aibă cel puţin 18 ani, iar părinţii îşi pot lăsa copiii într-o zonă de joacă separată în timp ce ei se pot plimba prin parc, se arată pe site-ul oficial. 

20 de artişti, în special absolvenţi ai Şcolii de Artă de la Universitatea Hongik, au contribuit la deschiderea parcului în noiembrie 2004. A fost primul muzeu din Coreea cu tematică erotică. Parcul spaţios, de aproape 40.000 de metri pătraţi, are peste 140 de sculpturi (40 în galerie şi 100 în exterior). De obicei, vizita prin parc durează între 30-40 de minute. De altfel, în Jeju Love Land, se găseşte un restaurant cu o cupolă de sticlă, o cafenea în aer liber, un magazin cu suveniruri ş.a. În fiecare lună, aveau loc expoziţii cu lucrări de artă ale artiştilor sud-coreeni. 

Sălile de expoziţie şi galeria parcului păstrează din arhitectura tradiţională coreeană. La intrare, două mascote îi întâmpină pe vizitatori. Toaletele nu au scăpat nici ele de tematica senzuală. 

Toate statuile sunt însoţite de un mic comentariu umoristic, de înregistrări video, aplicaţii interactive, sau expoziţii cu conţinut sexual. Potrivit organizatorilor, „Jeju Love Land rupe tabuurile legate de sex, iar vizitatorul poate aprecia frumuseţea naturală a sexualităţii''. Insula Jeju este considerată una dintre principalele atracţii turistice din lume, cu peste şapte milioane de vizitatori pe an, scrie Buzznews.ro. Recente

kim kardashian sursa  Instagram jpg
Cele mai ciudate obiceiuri alimentare ale celebritatilor Sursa imagine Instagram wearedavid mia jpg
Oprah Winfrey, Tom Cruise nunta sursa  Shutterstock jpg
Vedete care au devenit mame in 2022 jpg
meghan markle, cățeii ducesei sursa  Shutterstock jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck (2) jpg
Kylie Jenner jpg
Wednesday jpeg
vedete care au înșelat cu bona copiilor sursa  Shutterstock jpg
Vedete care s au căsătorit de două ori cu același partener jpg
central nucleara Cernobil sursa  Shutterstock jpg
Semne neobisnuite ca esti insarcinata Sursa imagine Pixabay jpg
Cadouri nepotrivite pentru Sărbătorile de Iarnă jpg
Printul John 4 jpeg
Cristina Mihaela Dorobantu (4) jpg
Filme care au distrus casnicii la Hollywood Sursa imagine shutterstock 2158102771 jpg
Sylvester Stallone, fiul autist sursa  Shutterstock jpg
shutterstock 167894822 jpg
gripa cămilei, cupa mondială la fotbal sursa  Shutterstock jpg
Ce se intampla cu rochiile celebritatilor dupa marile evenimente Sursa imagine shutterstock 288368573 jpg