FOTO INCENDIAR Loredana Groza împlineşte 50 de ani. De la adolescenta timidă, la Madonna României

1 loredana jpg jpeg

Loredana Groza, care îşi serbează astăzi, 10 iunie, ziua de naştere, are o carieră artistică impresionantă, fiind în acelaşi timp cântăreaţă, actriţă şi prezentatoare TV. În 1986, la vârsta de 16 ani, a participat pentru prima oară la Festivalul de muzică uşoară de la Mamaia, unde a câştigat Marele Premiu, fiind atunci cea mai tânără participantă şi câştigătoare din istoria festivalului. De atunci au trecut 34 de ani, timp în care artista s-a reinventat mereu, cucerindu-şi fanii cu melodiile pasionale, dar şi cu o formă de invidiat.

,,Timpul e relativ. De fiecare dată îmi serbez ziua de naştere, dar mai puţin mă interesează câţi ani am”, declara Loredana într-un interviu pentru ziarul Adevărul. Nu odată, artista le-a arătat fanilor că în suflet se simte mereu tânără, ca un copil rebel, lucru care se vede şi în fotografiile postate pe reţelele sociale.

loredana groza rebela jpg jpeg

Acum 34 de ani, Lori din Oneşti participa la primul concurs TV din viaţa ei ,,Steaua fără nume”, pe care l-a şi câştigat. Pe atunci, fetiţa cu zâmbet frumos şi cu o voce puternică nu-şi imagina că peste ani va fi considerată o divă a showbizului românesc. Ba mai mult, era o fire timidă şi se ruşina de prima ei apariţie la televizor. „A fost cumplit. Nu am vrut să spun nimănui că am participat pentru că mi-era ruşine. Arătam oribil“, mărturiseşte artista despre primul ei concurs, într-un interviu acordat ziarului Adevărul. ,,Toată viaţa m-am îndreptat către arta spectacolului, pentru că m-a ajutat să-mi depăşesc toate angoasele, timiditatea, faptul că eram o fată dintr-un orăşel mic, dintr-o familie modestă”, a continuat artista.

loredana groza la 14 ani jpg jpeg

Spre uimirea fanilor, la 50 de ani, Loredana Groza are un corp de invidiat, iar asta se datorează orelor petrecute la sală. Unele filmuleţe devin virale pe internet, precum este şi cel în care a realizat un şpagat aer, fiind agăţată de o bară.

loredana lasala jpg jpeg

De-a lungul carierei, Loredana a atins performanţe în multe domenii artistice. Ea a câştigat premii importante, printre care: Discul de Aur, MTV Music Awards, Best Female Singer, Premiul Radio România. Printre proiectele care au consacrat-o se numără: ,,Agurida”, spectacolul care redă o imagine a începutului de secol, în mahalaua Bucureştilor; ,,Zaraza, vânzătoarea de plăceri”, cu melodii inspirate din perioada interbelică, dar şi „Jamparalele”, un album cu muzica de dans din zona balcanică.

Loredana Groza a făcut istorie şi în cinematografie. A jucat în seriale româneşti, precum: „Daria, iubirea mea” sau „Inimă de ţigan”, dar şi în filme precum: „A doua cădere a Constantinopolui”, „Modigliani”, ”Minte-mă frumos”, „Selfie 69” şi altele.

Pe micul ecran, am urmărit-o în emisiunile: „Vocea României”, „Cântă acum cu mine”, ,,Next Star”. Loredana este şi personajul principal în cele două musicaluri „Mamma Mia!” şi ”We Will Rock You”, devenite foarte populare în România.

Sursa foto: Instagram/ @loredanagrozaRecente

Cele mai ciudate obiceiuri alimentare ale celebritatilor Sursa imagine Instagram wearedavid mia jpg
Oprah Winfrey, Tom Cruise nunta sursa  Shutterstock jpg
Vedete care au devenit mame in 2022 jpg
meghan markle, cățeii ducesei sursa  Shutterstock jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck (2) jpg
Kylie Jenner jpg
Wednesday jpeg
vedete care au înșelat cu bona copiilor sursa  Shutterstock jpg
Vedete care s au căsătorit de două ori cu același partener jpg
central nucleara Cernobil sursa  Shutterstock jpg
Semne neobisnuite ca esti insarcinata Sursa imagine Pixabay jpg
Cadouri nepotrivite pentru Sărbătorile de Iarnă jpg
Printul John 4 jpeg
Cristina Mihaela Dorobantu (4) jpg
Filme care au distrus casnicii la Hollywood Sursa imagine shutterstock 2158102771 jpg
Sylvester Stallone, fiul autist sursa  Shutterstock jpg
shutterstock 167894822 jpg
gripa cămilei, cupa mondială la fotbal sursa  Shutterstock jpg
Ce se intampla cu rochiile celebritatilor dupa marile evenimente Sursa imagine shutterstock 288368573 jpg
A aparut cea mai nouă editie a revistei Click! pentru femei jpeg