FOTO: Vedete care au devenit mame după 40 de ani

1 shutterstock 303273686 jpg jpeg

Sunt multe vedete de la Hollywood care au devenit mame la mulţi ani după ce-au trecut de prima tinereţe. Fie că nu au găsit partenerul potrivit, fie că s-au axat pe carieră sau au avut greutăţi în a rămâne însărcinate, aceste vedete nu s-au speriat de ideea de a amâna momentul maternităţii după vârsta de 40 de ani.

Salma Hayek

Valentina Paloma, fetiţa Salmei, a venit în viaţa actriţei pe când aceasta avea 41 de ani. Tătăl ei este nimeni altul decât Francois Henri Pinault, cel care i-a devenit soţ Salmei imediat după fericitul eveniment.

Nicole Kidman

Dacă în timpul căsniciei cu Tom Cruise nu a reuşit să devină mamă pe cale naturală, câţiva ani mai târziu, cu ajutorul lui Keith Urban, a adus-o pe lume pe Sunday Rose, pe când avea vârsta de 41 de ani.

Meryl Streep

Actriţa a avut trei copii înainte de vârsta de 40 de ani, dar n-a renunţat nici la cel de-al patrulea, deşi i-a pus sănătatea în pericol venind pe lume la 42 de ani.

Madonna

Maternitatea pentru Madonna este sursă de energie. Are o familie frumoasă şi numeroasă. Ultimul copil biologic al cântăreţei a venit pe lume pe când Madonna avea 42 de ani, deşi nimeni nu se mai aştepta la o asemenea veste. Şi nu s-a oprit acolo. Cântăreaţa pop a mai adoptat apoi încă doi copii.

Halle Berry

Deşi şi-a dorit nespus să devină mamă mai devreme, Halle a reuşit să rămână însărcinată tocmai la 40 de ani. Ea şi fostul ei soţ Gabriel Aubry i-au urat bun venit pe lume unei fetite pe nume Nahla în martie 2008.

În 2013, Halle Berry i-a dat naştere celui de-al doilea copil al ei, un băieţel. Actriţa a născut în spitalul Cedars Sinai din Los Angeles, tatăl băieţelul fiind Olivier Martinez, soţul ei de atunci.

Celine Dion

A devenit mama unei perechi de băieţei gemeni, Eddy si Nelson, în octombrie 2010, pe când Celine avea 42 de ani.

Susan Surandon

Actriţa din „Thelma şi Louise” a reuşit să rămână însărcinată prima oară la 39 de ani. Apoi, fiul mijlociu a venit pe lume când actriţa avea deja 42 de ani. Susan a reuşit să rămână şi a treia oară însărcinată, iar fiul său, Miles Guthrie, s-a născut pe când mama sa avea 45 de ani.

Gwen Stefani

Niciodată nu e prea târziu să aduci pe lume un copil. Asta pare să-şi fi spus Gwen, care are trei copii. Apollo Bowie Flynn Rossdale a venit pe lume în februarie 2014, deşi celebra sa mamă avea deja 43 de ani.

Julianne Moore

I-a dat naştere unei fetiţe pe nume Liv în aprilie 2002, pe când actriţa avea 42 de ani.

Geena Davis

În 2002, Geena avea 46 de ani. Tocmai la acea vârstă, actriţa a reuşit să fie însărcinată pentru prima oară, aducând-o pe lume pe micuţa Alizeh. Totul a decurs atât de bine la prima sarcină, încât Geena a rămas din nou însărcinată doi ani mai târziu, cu gemeni. Aşadar, cei doi băieţi, Kian şi Kaiis, au venit pe lume când Geena Davis avea 48 de ani.

Mariah Carey

Nu s-a temut de riscurile la care s-a supus, născând la 40 de ani. Ea i-a adus pe lume pe gemenii Monroe şi Morrocan pe 30 aprilie 2011.

Foto: Shutterstock



Recente

Shania Twain  jpg
Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Vrăjitorul din Oz jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Gisele Bundchen  foto   Shutterstock jpg
Meghan Fox  Instagram jpg
Cristiano Ronaldo este in vacanta cu familia  jpg
Bella Hadid  foto   Shutterstock jpg
Keely Brosnan si Pierce Brosnan  jpg
Regele Charles  foto   Instagram The Royal Family jpg
Zodii care nu sunt materialiste jpg