Gafa pe care a făcut-o Anda Adam la Ferma, după sosirea unei alte concurente: „Sunt o feministă convinsă”

1 anda adam jpg jpeg

În echipa Orăşenilor din emisiunea „Ferma. Orăşeni vs Săteni” de la PRO tv a sosit o nouă concurentă. Cântăreaţa Andreea Antonescu a nimerit în mijlocul unei şedinţe în care urmau să se stabilească noi reguli şi noi responsabilităţi.

Anda Adam este prima concurentă, de sex feminin, care a câştigat rolul de fermier-şef al săptămânii. În timpul şedinţei la care au luat parte ambele echipe, săteni şi orăşeni, a venit şi Andreea Antonescu. 

„Este obligaţia şi datoria voastră, care sunteţi deja orăşeni, să o învăţaţi toate regulile, să-i spuneţi ce are voie, ce nu are voie, pentru că, Doamne Fereşte!, la prima ei greşeală nu o cert pe ea, vă cert pe voi”, a ţinut să precizeze gazda emisiunii, Mihaela Rădulescu. 

Din cauza unui număr mai mare de membri, fermierul-şef a fost nevoit să aleagă doi servitori din echipa sa, cea a Orăşenilor. 

Anda Adam: „Noua venită are voie să intre direct în pâine?”

Până la urmă, cei care au fost puşi să devină servitori au fost Cezar Ouatu şi Paul Diaconescu. 

Reacţia Andreei Antonescu nu a întârziat să apară. La testimoniale, vedeta a declarat: 

„Da, am simţit că vrea să mă propună pe mine. Până la urmă, nu este nici sora mea, nici mama mea, nici verişoara mea, nici prietena mea cea mai bună, ca să n-o facă. Nu prea s-a bucurat nimeni că am venit eu şi nu-mi dau seama de ce. Am intrat plină de zâmbete pentru că mi-am dorit să fiu acolo şi s-a văzut clar că mi s-a şters puţin zâmbetul”, a explicat cântăreaţa. 

Pe lângă noul venit în fermă, au mai rămas 10 alţi concurenţi: patru în echipa Sătenilor (George Burcea, Anna Lesko, Ana Maria Ababei şi Andrei Stoica) şi alţi şase în cea a Orăşenilor: Anda Adam, Paul Diaconescu, George Piştereanu, Bogdan Stoica, Cezar Ouatu şi Elena Chiriac. Să nu uităm de echipa Bandiţilor care, în prezent, este formată din Giulia Nahmany, Gabriel Toader şi Viviana Sposub. 

Locul în care se filmează Ferma se află la câţiva kilometri de Bucureşti. La început, cei 16 concurenţi care s-au înscris la emisiune au fost testaţi pentru Covid-19 şi băgaţi în camere de hotel. Din momentul în care au ajuns la fermă, nimeni din exterior nu a mai intrat în contact cu ei. În urma duelurilor, au plecat acasă ori în echipa Bandiţilor şase dintre ei. Fermierul care va câştiga noul sezon al emisiunii va primi un premiu în valoare de 50.000 de euro. 

Pentru al doilea an la rând, Mihaela Rădulescu este gazda show-ului, iar Cristi Bozgan va fi specialistul în supravieţuire care îi va învăţa pe bandiţi cum să se descurce în natură.

Poţi viziona întreaga emisiune, ediţia a 10-a, aici



Recente

mașină  foto   Shutterstock jpg
copil speriat  foto   Shutterstock jpg
Dannii Minogue  Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg
Britney Spears  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian  Instagram jpg