GALERIE FOTO: Simona Halep s-a căsătorit într-un decor de basm. Cum a arătat locaţia

9 shutterstock 1453529969 jpg jpeg

Simona Halep şi Toni Iuruc au avut o petrecere pe cinste, cu ocazia cununiei lor civile care a avut loc în Mamaia. Locaţia a fost de basm, iar din decor nu au lipsit florile care i-au impresionat pe toţi cei prezenţi la cea mai importantă nuntă a anului.

Nicu Bocancea, (master florist internaţional) este persoana care a creat un decor de vis, plin de eleganţă, lumină, simplitate şi elemente unicat, pentru petrecerea de cununie civilă a Simonei Halep cu afaceristul Toni Iuruc.

Cu o seară înainte de eveniment, Simona Halep şi Toni Iuruc au vizitat locul în plină acţiune de amenajare şi au remarcat complexitatea lucrării şi dedicarea a echipei coordonate de Nicu Bocancea: „A fost o bucurie vizita Simonei şi a lui Toni la locaţie, în plin iureş de montaj, a fost ca un imbold. Au părut încântaţi de cum se conturau detaliile şi de furnicarul creat de echipa de creaţie şi de montaj. S-au arătat nerăbdători să vadă ansamblul final în care urma să se desfăşoare evenimentul atât de important în viaţa lor. Şi se pare că s-au simţit extraordinar, erau uimiţi şi zâmbitori la vederea fiecărui detaliu in ziua cea mare, semn că le-a plăcut foarte mult. Asta este cea mai mare satisfacţie şi onoare pentru noi şi le mulţumim pentru încrederea de a ne da pe mână decorul celui mai important eveniment din viaţa lor‟ , a declarat Nicu Bocancea.

7 nicu bocancea si simona halep pregatiri jpg jpeg

(Nicu Bocancea şi Simona Halep)

Zeci de mii de beculeţe luminoase şi sute de flori

 Zeci de mii de beculeţe luminoase au creat un tunel de poveste lung de 30 de mp către sala de petrecere, zeci de copaci înalţi de 3 metri au însufleţit de verde viu sala, dar şi mesele la care invitaţii au sărbătorit, vase împletite şi lucrate manual special pentru această ocazie din nenumărate fire de iarba, aranjamente plutitoare create dintr-un mix de vegetaţie şi flori albe, toate şi fiecare separat au fost menite să aducă eleganţă, romantism şi farmec cadrului în care s-a celebrat iubirea dintre Simona Halep şi Toni Iuruc.

Drumul invitaţilor către locul în care a avut loc ceremonia civilă s-a făcut pe o alee vegetativă de 200 de metri, construită special pentru a reda atmosfera de vară, de natură şi de prospeţime, iar altarul a fost amenajat la capătul unui podium de 10 m din oglindă, înconjurat de alei din flori albe din care pleacau în sus nenumărate flori aranjate în sute de eprubete transparente.

1 decor jpg jpeg

„Fiecare colţ al locaţiei a fost creat pentru a fi în sine un decor de poveste, dar şi pentru a crea în ansamblu o lucrare estetică integrată, complexă, unică ce transmite eleganţă, simplitate şi frumuseţe. Chiar ne-am propus ca la acest eveniment să nu avem un singur photo-corner clasic, precum au cele mai multe dintre evenimente, de această dată totul, fiecare colţ, fiecare detaliu a putut fi un photo-corner în sine, un cadru perfect pentru fotografii şi adunat amintiri‟ , povesteşte Nicu Bocancea, cel mai premiat master florist român pe plan internaţional.Recente

vedete jpg
elvis 0 profimedia 0308411997 jpg
robin williams shutterstock 87978553 jpg
Greta Thunberg shutterstock 1346536709 jpg
par lung   barbat   shutterstock 759071578 jpg
ochi shutterstock 2176700177 jpg
Imagine featured clickpentrufemei JPG
kim kardashian 1 jpg
michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg