Geci şi paltoane StarShinerS – alegerea perfectă pentru sezonul rece!

1 poza deschidere jpg jpeg

În sezonul rece, paltoanele şi gecile devin cele mai bune prietene şi o parte esenţială a stilului nostru vestimentar. Recomandarea stiliştilor este de a avea cel puţin două haine pentru afară, mai exact un palton şi o geacă de fâş. Astfel, eviţi tendinţa de a avea un singur stil vestimentar un sezon întreg.

Temperaturile joase ne îndeamnă să ne punem la punct garderoba pentru sezonul rece. Tendinţele din acest sezon sunt variate, deci condiţiile meteo nu trebuie să te mai sperie întrucât vei găsi cu siguranţă modele care să te încânte. Paltoanele şi gecile de fâş reprezintă o investiţie de care te poţi bucura câţiva ani buni. Indiferent că ai un stil anume sau nu, toată lumea trebuie să deţină o garderobă solidă de geci şi paltoane, în general.

Există o multitudine de modele de paltoane, croiuri şi culori, ele fiind perfecte pentru orice tip de siluetă şi stil vestimentar. Modelul cambrat sau cu cordon în talie ajută la definirea liniei taliei, detaliile în zona umerilor dau structura acestora, iar faldurile în zona şoldurilor şi coapselor dau volum părţii de jos a siluetei.

2 poza 1 1 jpg jpeg
stanga
dreapta
2 poza 1 1 jpg jpeg
3 poza 2 2 jpg jpeg

La StarShinerS găseşti paltoane fabricate in România. WOW! Ele sunt realizate pe liniile de producţie ale colaboratorilor noşri şi de fiecare dată trec cu brio prin departamentul de calitate. Unele dintre ele sunt deosebite prin simplitatea modelului iar altele prin acele mici detalii care ies in evidenta: nasturi deosebiti, blăniţă ecologică la mâneci şi la guler. Şi totuşi, toate aceste detalii nu ar conta la fel de mult dacă nu ar ţine şi de cald, nu-i aşa? O foarte mare parte din ele au ţn compozitie lână şi pe cât sunt de uşoare atunci când le porţi, pe atât de călduroase sunt.

Gecile sunt şi ele la mare căutare în acest sezon. Sunt foarte practice şi utile, dar şi super trendy. Gecile de fâş, iubite atât de către activiştii în aer liber, cât şi de fashioniste, sunt un exemplu care se bucură de o atenţie specială în rândul iubitorilor de modă. Este necesar, deci, să încorporezi această piesă vestimentară în look-urile tale de zi cu zi.

3 poza 2 2 jpg jpeg

Spre deosebire de pardesie, de exemplu, care ţin de cald primăvara şi toamna, gecile de fâş pot acţiona ca şi coconii călduroşi şi confortabii - ce să ne dorim mai mult la temperaturile scăzute de afară?

Nu lăsa vremea de afară să te prindă total nepregătită! Hai să îţi alegi cele mai frumoase paltoane şi geci de iarnă!Recente

vedete serioase jpg
J Lo jpg
Coperta CPF 11 jpeg
kardashian1 jpg
Festivalul Opera Copiilor OCC JPG
Bobby Brown si Whitney Houston jpg
luna shutterstock 1044034966 jpg
Blue jpeg
Rebel Wilson jpeg
Elon Musk jpg
vineri jpg
Tom Hanks și Rita Wilson au fost depistați pozitiv cu COVID 19 la începutul lunii martie  jpeg
numerologie
Victoria Beckham jpg
Elvis Presley
Copii jpg
Shurubel 1 jpeg
Regina Victoria – secvențe jpeg
Cameron Diaz jpg
Kate Hudson jpg