George Clooney a renunţat la frizer acum 25 de ani. Cum reuşeşte să-şi facă singur o tunsoare fără cusur

1 shutterstock 154464446 jpg jpeg

Sunt celebrităţi de la Hollywood care au ales să fie propriul lor hairstylist, make-up artist şi chiar propriul lor critic de modă, deşi au averi în conturi şi îşi pot permite oricând extravaganţe. Un exemplu este actorul George Clooney care renunţat demult la un frizer.

Pandemia de COVID-19 nu le-a dat o altă opţiune vedetelor decât aceea de a se adapta schimbărilor. Pentru actorul în vârstă de 59 de ani, pandemia nu l-a prins pe nepregătite, mai ales că George Clooney se tunde singur de 25 de ani. 

Acesta a recunoscut pentru postul de televiziune american CBS că este propriul frizer de 25 de ani şi are un aparat special pentru asta. Aparatul Flowbee are un set de lame ataşate la un aspirator, astfel încât atunci când sunt tunse firele de păr, ele sunt deja aspirate. A apărut pentru prima dată la sfârşitul anilor 1980 şi a devenit din ce în ce mai popular, mai ales în perioada carantinării. 

Citeşte şi Cum arată copiii lui George Clooney. A apărut prima imagine cu gemenii lui Amal

„Îmi tund singur părul de 25 de ani. Părul meu e ca paiul, aşa că e uşor de tăiat, nu pot face prea multe greşeli. Cu ani în urmă am cumpărat o chestie care se cheamă Flowbee. Vine cu un aspirator şi cu foarfeci. Încă îl mai am. Da, tunsorile mele durează literalmente două minute”, a explicat George Clooney înainte de a mima sunetul pe care îl produce aparatul, scrie debărbaţi.ro. 

Are cele mai bune apariţii în spaţiul public 

Tunsorile lui sunt atât de bine realizate încât actorul ar putea deveni un model de urmat în privinţa hairstylingul. Părul scurt, grisonat şi tunsoarea dreaptă se potrivesc celor trecuţi de vârsta a doua. De multe ori, tunsorile actorului au fost catalogate drept unele dintre cele mai elegante şi sobre (Foto galerie).

Citeşte şi Cei mai sexy bărbaţi de la Hollywood merg pe două roţi! Aşa arată Brad Pitt şi George Clooney pe motor

FOTO Shutterstock.comRecente

caine jpg
Jennifer Aniston jpg
Jennifer Lopez foto  Instagram jpg
magneziu jpg
Lady Gaga foto  Shutterstock jpg
Zodii cu ghinion Sursa foto shutterstock 2218817583 jpg
Kim Cattrall foto  Shutterstock jpg
Elsa Pataky, Chris jpeg
familie, trasaturi jpg
Anisia Gafton (1) jpg
David Schwimmer și Matt LeBlanc sursa  Shutterstock jpg
1 50 cent jpg jpeg
modele foto  Shutterstock jpg
cafea jpg
protest jpg
Cindy Crawford foto  Shutterstock jpg
Sharon Stone foto  Shutterstock jpg
Michelle Obama cu familia foto  Shutterstock jpg
Jennifer Garner foto  Shuttestock jpg
George Clooney, Denzel Washington foto  Shutterstock jpg