Horoscop 2–15 octombrie. Punct de turnură şi schimbări majore pentru mai multe zodii

1 shutterstock 1660664002 jpg jpeg

Află ce îţi rezervă astrele pentru următoarele două săptămâni şi reorganizează-te! Unii nativi trebuie să îşi revizuiască achiziţiile, pentru că sunt la risc să nu-şi mai poată onora datoriile. Alţii sunt pe culmile succesului în carieră, dar o mişcare, o vorbă nepotrivită îi poate da cu câţiva paşi înapoi. Provocările primei jumătăţi a lunii octombrie sunt pe măsură, dar nicio misiune nu e imposibilă, dacă urmezi sfatul astrologului revistei „Click! pentru femei‟.

Pentru perioada 2 octombrie – 15 octombrie se anunţă, pentru majoritatea zodiilor, curăţenie, fie că vorbim despre familie, viaţa amoroasă, cea profesională, relaţionarea cu cei din jur sau dezvoltarea propriei persoane. Este nevoie de reaşezarea priorităţilor şi recalcularea bugetului. Undeva, ceva nu funcţionează bine şi lucrurile staţionează, poate, şi din cauza unei amânări de plată, a unui telefon de recunoaştere a greşelilor sau, posibil, a unei semnături lipsă pe un document pus pe pauză. Verifică ce ai lăsat deoparte şi reporneşte motoarele!

Berbec

Deocamdată, încă nu puteţi să vă puneţi pe deplin ideile în practică. În caz că vă trece prin minte, mai bine renunţaţi la dorinţa de a schimba locul de muncă. Dacă intenţionaţi să găsiţi altceva într-un alt oraş, încercările voastre se vor transforma în dezamăgire, deoarece este posibil să nu aveţi suficientă pregătire sau cunoştinţe profesionale pentru această mutare. Ar fi bine să învăţaţi din experienţele altor persoane şi şi, mai ales, să vă învăţaţi lecţiile de viaţă.

Taur

Dacă vă planificaţi următorii paşi pentru viitor, atunci trebuie să păstraţi informaţiile în secret şi poate chiar să utilizaţi abilitatea de a-i influenţa pe alţii, pentru ca mai târziu să poată da roade popularitatea pe care o veţi câştiga acum. Extindeţi-vă oportunităţile, dar este necesar să construiţi planurile pe termen lung cu multă precauţie. Luaţi în considerare că, dacă lucraţi în alte regiuni faţă de cea în care locuiţi, este posibil să dezvoltaţi colaborarea.

Gemeni

Să nu vi se pară surprinzător că banii se duc constant din buzunarele voastre! Acelor persoane care lucrează în domenii creative şi artistice, nu le spun că o să le lipsească inspiraţia, însă trebuie să ştie că aceasta nu va fi ridicată, prin urmare, proiectele prezintă risc să stagneze. În următoarea perioadă, în căutarea unor experienţe noi, ar trebui să mergeţi la expoziţii şi săli de demonstraţii, să vă faceţi noi cunoştinţe, cu oamenii care vă pot înţelege.

Rac

În ciuda faptului că multe vor fi traversate cu dificultate, starea de spirit se va îmbunătăţi. Veţi simţi un val de putere şi veţi deveni persoana care, graţie capacităţii diplomatice şi a calmului exterior, va putea găsi cuvintele potrivite pentru a-i inspira pe alţii. E nevoie să comunicaţi cu cei care vă împărtăşesc interesele sau să participaţi la proiecte comune. Prin opiniile altor persoane vă va fi mai uşor să vă stabiliţi propria poziţie. Multe lucruri din viaţă se vor schimba.

2 cpf promo de numar 128x89 jpg jpeg

Leu

Este timpul să vă luaţi la revedere de la iluzii, dacă vreţi ca multe dintre planuri să fie realizate. Favorabile vor fi circumstanţele externe, când se pare că totul merge bine. Merită să folosiţi aceste oportunităţi pentru a rezolva cele mai grandioase sarcini ale acestei perioade din viaţa voastră. Poate fi o schimbare de loc de muncă, o nouă etapă de studii, de avansare socială sau o altă decizie intenţionată. Aşadar, porniţi de pe acum să faceţi curăţenie în voi şi în jurul vostru.

Fecioara

Este important să fiţi atente la cum ieşiţi din casă, la cum vă manifestaţi la diferite evenimente sau prezentări. Persoanele cunoscute acum au potenţial de a vă deveni protectori, mentori sau prieteni pe termen lung, dar aveţi timp puţin la dispoziţie pentru a face impresie şi aparenţele contează. Faceţi-vă ordine în parteneriatele curente, începeţi prin a tria efectiv după calcule obiective. Unele relaţii de asociere vă ajută la reputaţie, altele la dezvoltare personală sau financiară.

Balanţa

Încercaţi să vă inspiraţi, ca mod de acţiune, din viaţa unor persoane care au ajuns modele. E clar că aveţi de făcut modificări în sistemul de valori şi de găsit alte persoane la care să vă raportaţi ca autoritate sau ca sursă de exemplu suprem. Afacerile sunt afaceri, nu trataţi lucrurile doar din perspectiva personală. Vedeţi dacă primiţi propuneri, vedeţi cheltuielile în ansamblu, cu cine veţi colabora, ce presupune ca timp şi efort. Nu luaţi de bună prima ofertă!

Scorpion

Dacă plecaţi în călătorie, pentru a nu intra într-o situaţie dificilă, fiţi mai atenţi, mai ales cu noile cunoştinţe. Este posibil să existe confuzie legate de documente, bilete, transfer de zboruri sau rezervare de camere de hotel. Baza succesului în aceste zile este arta de a alege întotdeauna tonul potrivit şi de a creea o atmosferă plăcută în echipă. Oricâte momente de criză sau lovituri de soartă vin, le purtaţi mult mai uşor decât altădată, deoarece acum sunteţi capabile să renunţaţi la multe.

Săgetător

Activitatea va scădea puţin faţă de săptămânile precedente, iar senzaţia de anxietate rămâne. Nu aveţi nevoie să vă grăbiţi oriunde şi nici să exercitaţi eforturi excesive pentru a vă atinge dorinţele. Veţi traversa o serie de schimbări care vor afecta în primul rând relaţiile cu alte persoane, atât cu cineva în mod individual, cât şi cu societatea în ansamblu. Vi se vor arăta cele mai slabe puncte şi momente acute în parteneriatele de orice fel.

Capricorn

Veţi întâlni obstacole în calea soluţionării problemelor presante, fie că este vorba despre recalcularea utilităţilor, despre obţinerea unei vize sau despre o călătorie simplă. Cedaţi uşor influenţelor externe şi vi se modifică starea de spirit. Încercaţi să vă găsiţi calea intuitivă. Dacă nu, ceva neaşteptat va schimba circumstanţele din viaţa voastră. Neptun, de atâţia ani în semnul pe care-l conduce, vă invită să apelaţi la darurile voastre de a intra în legătură cu eterul.

Vărsător

Adevărat, sunt multe de făcut în perioada asta, dar merită. La urma urmei, şi câştigurile în bani sunt valabile numai pentru cine e mai încăpăţânat şi axat clar spre ţinta sa. În primul rând, ar trebui să decideţi imediat ceea ce este cel mai important pentru voi şi ceea ce poate fi pus deoparte pentru mai târziu. Spre exemplu, dacă doriţi să faceţi rapid o carieră, e nevoie să nu rataţi nici măcar şansele mici care ar putea conduce spre succes.

Peşti

Vă puteţi trezi în mijlocul unei mari intrigi şi va trebui să vă confruntaţi cu mulţi oameni din mediul vostru. În urma confruntării, puteţi decide cine vă este prieten, cine este inamic şi cine nu este nici prieten, nici duşman. Tot acum aveţi întâlniri şi călătorii importante, care pot schimba viaţa. Este necesar, în următoarele săptămân, să se stabilească obiective şi să vă implicaţi în afaceri, în cercetare, în activitatea curentă şi în planuri noi.

@shutterstockRecente

Shakira, nemiloasă cu angajații Sursa foto  revista Elle jpg
Scene cu Robin Williams din Doamna Doubtfire care n au aparut niciodata Sursa foto captura YouTube  1 jpg
înmormântare regală, sicriul Reginei, siciu deschis Sursa foto  Instagram Royal Family jpg
Colaj familia regala, femei insarcinate, shutterstock jpg
Cara Delevingne jpg
Nadia Comaneci 4 ok GettyImages 1206897168 jpg
horoscopul toamnei shutterstock 1556244503 jpg
cimpoierul reginei Sursa foto  Instagram jpg
Torpedoul masinii jpg
ben affleck jennifer lopez infidelitate contract prenupțial Sursa Foto  Shutterstock jpg
printul charles si camilla parker bowles gettyimages 495794140 6 jpeg
Secretele dietei cu care Jamie Oliver a slabit usor  Sursa foto Shutterstock jpg
Ezra Miller ritualuri satanice Sursa  Shutterstock jpg
Regele Charles atentat Sursă foto  Shutterstock jpg
Ce semnificație are inelul pe care regele Charles îl poartă, foto pinterest jpeg
Courteney Cox jpg
Regina înmormântare pălărie accesoriu jpg
Stranepotii reginei elisabeta jpeg
Marlyn Monroe si Frank Sinatra foto profimedia 0697582301 jpg
Se va schimba viaţa prinţului William şi a familiei sale  Sursa foto Instagram Kensingtonroyal jpg