Horoscop 21 ianuarie – 3 februarie. Vin veştile bune în dragoste şi curajul de a ne cere drepturile profesionale

1 shutterstock 2062839560 jpg jpeg

Sezonul Vărsătorului a început pe 19 ianuarie, aşa că de astăzi, 21 ianuarie, cei mai mulţi dintre noi simţim din ce în ce mai intens spiritul rebel care ne dirijează acţiunile. Ne implicăm tot mai mult în apărarea valorilor şi convingerilor noastre, ne apucăm serios de treabă şi luăm parte la schimbarea îndelung anunţată de mişcările cosmice. Pe scurt, „decolăm‟!

Începând cu luni, 24 ianuarie, când Marte, planeta conflictului şi acţiunii traversează zodia Capricorn, începem să profăm de energia luptătoare pentru a ne cere drepturile la serviciu. Dacă lucrezi într-un domeniu care te împlineşte, atunci în următoarea perioadă vei dedica şi mai mult timp şi energie obiectivelor tale profesionale. În cazul în care nu te mai regăseşti în ceea ce faci la serviciu, acum este momentul potrivit pentru a începe să cauţi un nou loc de muncă. Iar când mişcarea retrogradă a planetei Venus se încheie, sâmbătă, 29 ianuarie, apar şi veşti bune pe plan amoros. Mai precis, veşti bune atât pentru dragoste, cât şi pentru viaţa sexuală.

Berbec

Nu amestecaţi serviciul cu chestiunile personale sau viaţa intimă! O legătură bazată pe interese egoiste sau de afaceri nu va avea perspective şi nici nu va rămâne fără urmări. Reputaţia va avea de suferit.

stanga
dreapta
2 promo cpf 2 jpg jpeg

Tot referitor la carieră, poate veţi primi oferte tentante de la cunoscuţi vechi. Orice informaţie primită ar trebui să fie supusă unei analize detaliate din partea voastră. Perioada este nefavorabilă pentru luarea unor decizii responsabile.

Taur

Situaţia din bancă va rămâne staţionară. Nu ar trebui să vă aşteptaţi la încasări bruşte, ci mai degrabă sunt posibile cheltuieli neplanificate. Dualitatea imprevizibilă a relaţiilor interpersonale se va risipi în a doua jumătate a ultimei săptămâni de ianuarie, veţi deveni mai populare şi mai încrezătoare în sine, veţi iniţia vouă însevă procese de comunicare. Acesta ar fi momentul perfect pentru orice iniţiativă colectivă şi pentru crearea unor relaţii puternice pe termen lung.

Gemeni

Renunţaţi la acţiunile impulsive şi la orice aventură, căci doar aşa veţi putea traversa tensiunile astrale cu pierderi minime, câştigând în cele din urmă noi oportunităţi. Medical, pe lângă oboseală, sunteţi vulnerabile la răceli şi infecţii, şi-ar trebui să încercaţi să le preveniţi. Financiar, vor fi evidenţiate problemele finanţelor şi bunurilor comune, iar eventualele confruntări acolo nu vă aduc beneficii. Abia în prima săptămână din luna februarie astrele vă favorizează.

Rac

Financiar, sunt aşteptate cheltuieli neprevăzute în cursul lunii. Este posibil să fiţi nevoite să închideţi împrumuturi, rate sau să plătiţi datorii vechi. Apogeul situaţiilor controversate şi problemelor financiare grave va fi atins în a doua jumătate a perioadei. Diplomaţia va fi cheia succesului în afaceri sau în carieră. În cazul în care intenţionaţi să vă schimbaţi locul de muncă, ar fi mai bine să mai aşteptaţi până în luna martie.

Leu

Viaţa personală va ridica multe întrebări, v-aţi putea confrunta cu probleme cu rudele apropiate şi îndepărtate, inclusiv cu cele legate de sănătate. Apropo, sunteţi vulnerabile şi e nevoie să luaţi măsuri de precauţie! Îmbrăcaţi-vă potrivit pentru vremea de-afară, respectaţi măsurile de protecţie, faceţi cure cu vitamine! Nativele singure nu vor simţi nevoia de a comunica, dar cu toate acestea, dacă se pot autodepăşi, au şansa să găsească o relaţie serioasă.

Fecioară

În ciuda multor noi responsabilităţi care vor cădea asupra umerilor voştri, veţi putea cuceri înălţimile profesionale dorite. Afectiv, energiile vor direcţiona spre schimbarea imaginii şi a tacticilor comportamentale, la pachet cu transformările interne. Medical, pentru nativele care suferă din cauza unor boli cronice, recomand să se supună unei examinări preventive. Vremea ar fi cea mai potrivită pentru diagnostic şi tratament.

Balanţă

Dacă vă aflaţi într-o relaţie care este la început, perioada aceasta poate fi una de test, de încercări. Reacţiile pe bază de emoţii vor genera solicitări excesive faţă de partener. Înainte de a face o revendicare, ar trebui să vă gândiţi cât de justificată este sau dacă vine din dorinţa de a domina. Financiar, vin ceva ocazii de câştig, dar încercaţi să vă păstraţi controlul cheltuielilor pentru a preveni dificultăţile financiare globale.

Scorpion

Afectiv, în următoarele două săptămâni, energia planetelor indică tensiuni a căror cheie de rezolvare va consta în lecţiile însuşite din trecut, precum şi de planurile principale pentru viitorul apropiat. Într-un fel sau altul, a doua jumătate a perioadei prevesteşte neînţelegeri şi scandaluri chiar şi în cele mai puternice alianţe şi parteneriate. Prin urmare, ar trebui să vă comportaţi cât mai discret posibil, cu multă diplomaţie şi cu grijă.

Săgetător

Se pot ivi dificultăţi în a comunica cu generaţia mai în vârstă sau cu oamenii aflaţi în poziţii de putere. Ideile voastre nu vor găsi întotdeauna un răspuns şi sprijin din partea lor. În primele zile de februarie, veţi putea să vă distraţi, să socializaţi, să petreceţi timpul liber în compania unor oameni drăguţi. În această perioadă, sferele carierei, afacerilor şi finanţelor se vor combina organic cu dragostea de plăcere şi aventură romantică.

Capricorn

Este momentul perfect pentru a vă opri şi a reflecta asupra planurilor, priorităţilor şi obiectivelor pe termen lung, este moment bun pentru introspecţie, reflecţie asupra realizărilor şi greşelilor trecute, şi gândire de noi strategii. Perioada favorizează reînnoirea spirituală şi externă, tot felul de experimente, creativitatea, realizarea talentelor şi abilităţilor ascunse ale personalităţii. Venus şi Mercur vor creea din când în când un sentiment de incertitudine.

Vărsător

Va fi necesar să reveniţi din când în când la problemele neterminate în trecut. Se pot evidenţia probleme legate de sănătatea fizică şi fundalul psihoemoţional. Bolile cronice se pot agrava, sunt posibile procese inflamatorii, iar vulnerabilitatea la infecţii va creşte. Poate apărea o nemulţumire de netrecut faţă de sine, vă veţi aminti de oportunităţile ratate, veţi regreta obiceiurile nesănătoase. Perioada de început de februarie va fi mai favorabilă.

Peşti

Tindeţi să vă ocupaţi de problemele altora, neglijându-le pe ale voastre. Pe lângă faptul că oamenii vor profita de empatia şi generozitatea voastră, cei dragi se vor simţi neglijaţi. Perioada vine şi cu anxietate, şi conflicte! Din fericire, totul e trecător, iar la sfârşitul lunii ianuarie, contradicţiile şi problemele se vor potoli. Atunci, deşi potenţialul energetic nu va fi la cote maxime, apar soluţii pentru problemele tărăgănate multă vreme.

@shutterstock