Horoscop bilunar: 15-28 aprilie. Vin cu viteză uluitoare întâmplări neprevăzute

Am intrat în a doua jumătate a lunii aprilie 2022 și, odată cu întâlnirea planetei Marte cu semnul zodiacal Pești, nu este exclus să fim martori la câștiguri neașteptate sau la rezolvări bruște de probleme. Luna plină din 16 aprilie schimbă regulile jocului și tot ce putem face este să ne obișnuim să îmbrățișăm neprevăzutul.

image

Spre finalul lunii va avea loc o adevărată revoluție cosmică, iar pentru acest eveniment astral ne pregătim zilnic, pentru următoarele două săptămâni. Totuși, începând cu 19 aprilie, Soarele în Taur ne îndeamnă să fim mai buni, mai plini de compasiune și ne stimulează creativitatea. Pentru câteva zile, suntem încurajați să încetinim ritmul, dar apoi, până la eclipsa de Soare din 30 aprilie, trecem prin stări dintre cele mai diverse și vom simți că suntem luați pe sus de viteza cu care rămân în urmă activități, obiceiuri, prieteni, cunoștințe, hobby-uri, afaceri, case. Ne îndreptăm spre noi începuturi. În continuare, astrologul Click! Lorina detaliază pentru fiecare zodie în parte previziunile pentru perioada 15 și 28 aprilie 2022.

Berbec

Posibil ca acțiuni neplăcute să declanșeze un lanț de incidente imprevizibile. Pentru a nu agrava starea generală de lucruri, trebuie evitate faptele și concluziile pripite, dispozițiile de aventură și euforia emoțională. După 20 aprilie încolo, se mai liniștesc spiritele, sarcinile prioritare, călătoriile și negocierile importante, planurile conturate anterior vor fi ușor de rezolvat. Rudele și prietenii ei pot ajuta la implementarea proiectelor existente.

Taur

Nu sunt excluse conflictele financiare cauzate de neînțelegeri, neglijențe sau o percepție iluzorie a realității. Așadar, măcar în intervalul 15-17 aprilie, ar trebui să vă ocupați de chestiunile bănești cu precauție extremă. Nu vă grăbiți în investiții de capital, mai ales dacă vorbim de niște acțiuni riscante. După 21 aprilie, încrederea și motivația vor reveni, și atunci va fi timpul pentru o cooperare productivă și o acțiune mai eficientă.

Gemeni

Financiar, în următoarea perioadă, riscați să vă lăsați duși de idei nebunești și proiecte eșuate, așa că încercați să vă păstrați cu picioarele pe pământ! Consultați-vă cu oameni competenți, profesioniști și cu experiență! Luați în calcul ideea că, pe la mijloc de lună va trebui să sacrificați ceva pentru a rămâne pe linia de plutire și a nu pierde o parte din venitul unei afaceri comune sau chiar al unui împrumut bancar.

Rac

Situațiile se schimbă, chiar puteți avea probleme financiare și va trebui să acceptați circumstanțe propuse de alții, pentru a menține stabilitatea. Pot apărea și dificultăți familiale sau amoroase, poate provocate de lipsa de atenție față de rude și cei dragi, de neîndeplinirea promisiunilor sau inconsecvența acțiunilor sau o rudă bolnavă. La sfârșitul lunii, pot apărea dificultăți și restricții bruște. Stabiliți-vă obiective specifice și nu sări etape.

Leu

Activitatea și vigoarea afacerilor vor scădea. Totuși, este un moment bun pentru a efectua diferite tipuri de reforme în procesele de lucru, precum și pentru a începe să lucrați la proiecte promițătoare. Atenție la relațiile cu superiorii, colegii, colaboratorii! Nu sunteți întotdeauna ghidați de obiectivitate și corectitudine în relația cu ceilalți și, drept urmare, unii dintre voi trebuie să-și asume o povară suplimentară de responsabilități.

Fecioară

Se mai reglează energiile și lucrurile, iar obiectivele comune în tandem cu valorile spirituale similare vă vor ajuta să interacționați mai bine cu membrii echipei, să rezolvați problemele comune rapid și eficient. Recomand să aveți grijă în avans de întărirea imunității. În caz contrar, organismul va răspunde cu răceli sau exacerbarea bolilor cronice. Nu vă supraestimați capacitățile, nu faceți promisiuni goale, lăsați lucrurile să-și urmeze cursul natural.

Balanță

Zona de parteneriate în afaceri va avea ceva mai multe șanse decât cuplurile și mariajele, eventualele dificultăți venind poate doar din neînțelegeri de administrare și management. Dacă în prima săptămână nu se elimină ce-i toxic și neproductiv din jur, lucrurile se pot agrava în decanul III de aprilie, căci riscați să deveniți oarecum dependente de celălalt și de ce poate deține el, în defavoarea voastră. Totul se poate finaliza cu pierdere financiară importantă.

Scorpion

Ambițiile sunt benefice, dar în următoarele două săptămâni, trebuie să vă amintiți că nu trebuie să atingeți scopul încălcând interesele celorlalți. Un ritm prea intens de lucru poate duce la depresie și iritabilitate. După 17 aprilie încolo, ar fi bine să vă concentrați asupra vieții voastre. Poate ar trebui să nu semnați obligații pe termen lung impuse de cineva din mediul de afaceri sau din mediul apropiat.

Săgetător

Perioada încurajează comunicarea și socializarea, unele rude apropiate vor necesita atenție sau la job, echipa de lucru se va extinde. Oricum, distracția în grup este binevenită. Sectorul financiar va necesita mai multă grijă, căci veți avea tendința de a vă arunca impulsiv în tot felul de acțiuni riscante, de a vă încrede în propunerile altora, iar unele chiar vor avea tentă frauduloasă. Pe 27-28, astrele au o poziție care aduce lipsă de energie.

Capricorn

Autodisciplina și sugestiile intuiției vă vor ajuta să direcționați resursele interne în direcția corectă. Negocierile devin mai eficiente, găsiți soluții practice pentru probleme majore, dezvoltați afaceri comune, întăriți sferele de influență. Autoritatea va crește, orizontul se va extinde, iar noile conexiuni vor deveni utile. Medical, surmenajul poate avea efect negativ asupra corpului, cu posibile probleme ale sistemului nervos ori cardiovascular.

Vărsător

Puteți conta pe succes financiar, oferte profitabile și proiecte promițătoare. Între timp, oamenii invidioși pot deveni mai activi și vă pot pune bețe-n roate. Este posibil ca unele secrete să vă fie dezvăluite, iar dușmanii să profite de vulnerabilitatea voastră. Ultimele zile de aprilie, vă sugerez o mai mare grijă la bani și la cheltuieli nesăbuite. Încercați să controlați izbucnirile emoționale pentru a nu vă deteriora bugetul!

Pești

Nu ar trebui să încheiați nicio afacere și să semnați contracte. Nu vă grăbiți să schimbați locul de muncă, plus că e important să vă păstrați în secret toate ideile, dezvoltările și planurile deoarece sinceritatea excesivă este plină de consecințe nedorite. După 20, energia va crește și puteți începe să luptați pentru atingerea obiectivelor cele mai îndrăznețe. Vor apărea la orizont schimbările legate de activitățile profesionale zilnice.

@shutterstockRecente

ok Razvan Popescu (2) jpg
Selena Gomez jpg
Printesa Aiko a Japoniei jpeg
Katherine Hepburn jpg
Shania Twain, abuz sexual sursa  Shutterstock jpg
Cea mai in varsta castigatoare a unui premiu Grammy Sursa imagine Instagram angelaalvarez1927 jpg
Meghan Markle si Printul Harry jpeg
Printul Harry jpg
Paradoxul zilei de nastere Sursa imagine shutterstock 150755498 jpg
kim kardashian sursa  Instagram jpg
Cele mai ciudate obiceiuri alimentare ale celebritatilor Sursa imagine Instagram wearedavid mia jpg
Oprah Winfrey, Tom Cruise nunta sursa  Shutterstock jpg
Vedete care au devenit mame in 2022 jpg
meghan markle, cățeii ducesei sursa  Shutterstock jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck (2) jpg
Kylie Jenner jpg
Wednesday jpeg
vedete care au înșelat cu bona copiilor sursa  Shutterstock jpg
Vedete care s au căsătorit de două ori cu același partener jpg
central nucleara Cernobil sursa  Shutterstock jpg