Horoscop chinezesc. 26 ianuarie, începe Anul Şobolanului de Metal: Cei singuri îşi găsesc marea iubire, alţii se îmbogăţesc

1 horoscop 2020 jpg jpeg

Pe 25 ianuarie se încheie anul Misteţului de Pământ, urmând ca anul nou chinezesc să debuteze în forţă cu un alt semn zodiacal, cel al Şobolanului Alb de Metal. Acesta este al 4717-lea an chinezesc şi, potrivit astrelor, va fi un an al succeselor pe toate planurile.

În calendarul chinezesc, şobolanul este primul animal din cele 12 semne zodiacale chineze, celelalte fiind boul, tigrul, iepurele, dragonul, şarpele, calul, capra, maimuţa, cocoşul, câinele şi porcul, formând un ciclu de 12 ani, notează Agerpres. Fiecărui semn i se asociază, pe rând, şi unul dintre cele cinci elemente fundamentale ale universului - lemnul, focul, pământul, metalul, apa -, precum şi o culoare. Un tur complet al calendarului înseamnă cinci cicluri a câte 12 ani, adică 60 de ani. Ultimul an al Şobolanului (de Pământ) a fost în 2008.

Citeşte şi: 5 reguli de Feng Shui pentru a avea noroc în dragoste

Iată care sunt previziunile horoscopului chinezesc pentru anul Şobolanului Alb de Metal:

Chinezii cred că animalul care guvernează anul de naştere are o puternică influenţă asupra persoanei respective. Culoarea metalului din horoscopul chinezesc este legată de alb sau auriu. Prin urmare, 2020 este numit şi Anul Şobolanului Alb sau al Şobolanului de Aur, potrivit sursei mai sus menţionate.

Noi oportunităţi se anunţă în acest an pentru găsirea partenerului ideal şi în a câştiga mai mulţi bani. 2020 va fi un an al succesului. Nu trebuie să se înţeleagă prin aceasta o bogăţie dobândită prin asumarea riscului, a jocului, pentru că nu trebuie să uităm că şobolanul este un oportunist, înclinat întotdeauna către speculă şi îi plac mult chilipirurile.

Citeşte şi: Horoscop februarie 2020. Care sunt zodiile care au noroc în dragoste şi care câştigă bani

Asociat cu metalul conferă putere, prosperitate şi noroc pentru aproape toate zodiile chinezeşti. Este un an favorabil pentru a începe un proiect dar şi pentru evoluţie. Anul Şobolanului ne va aduce energie creatoare, o energie care se poate manifesta prin desăvârşirea unui obiectiv foarte mult dorit. Oferă siguranţa că totul este posibil, că suntem creatorii propriilor noastre vieţi şi că da, avem puterea de a fi cea ce ne dorim, potrivit www.thechinesezodiac.org/horoscope-2020.

Anii Şobolanului din secolul trecut sunt: 1912, 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, iar în secolul XXI primul An Şobolanului a fost 2008. Recente

Meryl Streep, Jennifer Lawrence, Charlize Theron, salariu negociat foto  Shutterstock jpg
Cei mai impiedicati hoti din lume Sursa foto Shutterstock 2045111030 jpg
Coolio, 10 copii și mai multe amante foto  Shutterstock jpg
Obiceiurile regelui charles al III lea, foto instagram jpg
Katy Perry jpg
Obiceiul alimentar al actritei Gwyneth Paltrow o face sa se simta grozav la 50 de ani Sursa foto Shutterstock 1544970053 jpg
Kim Kardashian, reguli în avionul privat sursa foto  Instagram Kim Kardashian jpg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Camilla Parker si Charles jpg
Antonio Banderas si iubita lui demonstreaza ca dragostea nu are varsta Sursa foto Shutterstock 1409689958 jpg
new amsterdam 2 png
Pablo Picasso, primul cuvânt rostit sursa foto  Shutterstock jpg
Cel mai bun bucatar din lume, shutterstock jpg
Coolio, videoclip Gangsta's Paradise, Michelle Pfeiffer 1 Sursă foto  Shutterstock jpg
Coperta CPF 20 jpg
regina cu catelul jpg
Marilyn Monroe, adepta operațiilor estetice Chip transformat Coleaj Sursa foto  Imdb jpg
Ce scrie pe cele mai ciudate pietre funerare ale celebritatilor Sursa foto Pixabay jpg
Janice serial Friends jpg
Amal si George Clooney jpg