Horoscop februarie 2020. Care sunt zodiile care au noroc în dragoste şi care câştigă bani

1 horoscop februarie jpg jpeg

Luna februarie a anului 2020 va aduce o energie a Pământului mai mare ca niciodată, motiv pentru care va aduce schimbări drastice pentru unele zodii, în timp ce altele vor câştiga bani.

Care sunt previziunile pentru fiecare zodie în parte, află mai jos:

Horoscop 2020. BERBEC: 21 martie-20 aprilie

După data de 16 februarie, zodia berbec trezeşte dorinţa de afirmare socio-profesională aşa că este puţin timp pentru a începe o nouă relaţie sau pentru un parteneriat amoros existent. La 19 februarie 2020 Soarele, guvernatorul iubirii Berbecilor, intră în casa XII, ceea ce predispune la interiorizare, la introspecţie, la vise romantice utopice, dar şi la relaţii secrete. Referitor la bani, berbecii vor observa o creştere semnificativă a bugetului, iar ascensiunea socială şi succesul profesional sunt bine susţinute de astre.

5 reguli de Feng Shui pentru a avea noroc în dragoste

Horoscop 2020. TAUR: 20 aprilie-21 mai

În luna februarie, taurii sunt sfătuiţi să îşi revizuiască viaţa afectivă, relaţiile amoroase şi activitatea romantică din ultima vreme. Astrologii îi îndeamnă pe tauri să comunice deschis la nivel amoros, în luna februarie. În ceea ce priveşte banii şi viaţa socială, luna următoare nu aduce veşti prea bune. Taurii vor avea nevoie de sprijin din partea familiei şi susţinere pentru dezvoltarea ta profesională, dacă eşti la început de drum, sau pentru consolidarea şi dezvoltarea unei afaceri deja existente.

Horoscop 2020. GEMENI: 21 mai - 21 iunie

Astrologii îi sfătuiesc pe cei din zodia gemeni să se lase purtaţi de dorinţe în luna ce urmează să vină, atâta timp cât au grijă să nu ajungă în situaţii riscante ori compromiţătoare. Dacă eşti celibatar, în căutarea iubirii, te avantajează ieşirile împreună cu prietenii şi participarea la proiecte comune sau chiar la proiecte umanitare ori la acţiuni sociale. În plan financiar, este recomandat ca în luna februarie să retrimiţi CV-ul unor firme care nu ţi-au răspuns în trecut, dar care acum ar putea fi interesate de competenţele tale.

Horoscop 2020. RAC: 22 iunie-22 iulie

Februarie vine cu veşti bune pentru raci. Zodia aceasta va primi sprijin din partea prietenilor sau poate cere sprijinul unui grup, dacă anumite aspecte relaţionale par să fie de nedepăşit sau de nesuportat. Din data de 16 februarie, racii ar trebui să fie atenţi la gesturile melodramatice, exagerările şi pretenţiile excesive faţă de perechea de viaţă. În privinţa banilor, racii vor trebui să fie precauţi în luna februarie, sunt nevoiţi să facă un efort pentru a ajunge la zi cu plăţile, pentru a scăpa de o parte din datorii şi pentru a stabili o strategie financiară pe termen lung.

Horoscop 2020. LEU: 23 iulie - 23 august

Din data de 19 februarie 2020, Leii vor simţi nevoia acută de a fi profunzi în relaţiile amoroase. Arată-i perechii tale ce mult ţii la părerile sale, arată-i că îţi pasă de nevoile sale, de căsnicie, de cuplu. Luna februarie aduce posibilitatea unor împăcări ori a unor acorduri în cuplurile în care au existat neînţelegeri. Pe plan financiar, este posibil să intri într-o etapă de îndoieli legate de parteneriatul încheiat ori de investiţia pe care ai facut-o sau la care te-ai angajat.

Horoscop dragoste. Cerere în căsătorie, poate chiar nuntă în 2020 pentru aceste zodii

Luna februarie este recomandată unei noi relaţii sau îmbunătăţirea relaţiei existente. În schimb, să eviţi deciziile legate de căsătorie sau de divorţ. Poţi să profiţi de acest tranzit pentru a analiza cu grijă ce persoane merită să facă parte din viaţa ta şi pentru a renegocia regulile după care funcţionează căsnicia sau relaţia ta amoroasă. În privinţa banillor, succesul e de partea fecioarei, vine o lună bogată în propuneri noi de colaborare şi în oportunităţi de a încheia contracte sau asocieri noi.

Află previziunile pentru celelalte zodii, aici! Recente

înmormântare regală, sicriul Reginei, siciu deschis Sursa foto  Instagram Royal Family jpg
Colaj familia regala, femei insarcinate, shutterstock jpg
Cara Delevingne jpg
Nadia Comaneci 4 ok GettyImages 1206897168 jpg
horoscopul toamnei shutterstock 1556244503 jpg
cimpoierul reginei Sursa foto  Instagram jpg
Torpedoul masinii jpg
ben affleck jennifer lopez infidelitate contract prenupțial Sursa Foto  Shutterstock jpg
printul charles si camilla parker bowles gettyimages 495794140 6 jpeg
Secretele dietei cu care Jamie Oliver a slabit usor  Sursa foto Shutterstock jpg
Ezra Miller ritualuri satanice Sursa  Shutterstock jpg
Regele Charles atentat Sursă foto  Shutterstock jpg
Ce semnificație are inelul pe care regele Charles îl poartă, foto pinterest jpeg
Courteney Cox jpg
Regina înmormântare pălărie accesoriu jpg
Stranepotii reginei elisabeta jpeg
Marlyn Monroe si Frank Sinatra foto profimedia 0697582301 jpg
Se va schimba viaţa prinţului William şi a familiei sale  Sursa foto Instagram Kensingtonroyal jpg
omagiu adus reginei Elton John regina înmormântare Sursa foto  Shutterstock jpg
Vedete certate cu apa si sapunul, foto shutterstock jpg