Horoscop martie 2022. De ce Luna nouă poate să schimbe radical lucrurile

4 shutterstock 535339921 jpg jpeg

Cele mai recente întâmplări care ţin planeta în tensiune sunt confirmate şi astrologic, iar luna martie va fi gazda unor alte evenimente cosmice importante. Luna nouă în zodia Peşti, pe 2 martie, are potential să fie una una dintre cele care aduc cel mai mult noroc în tot acest an. Mai precis, lunaţia vizează succesul în toate tipurile de relaţii pe termen lung.

Cu Luna nouă în Peşti, din 2 martie, vine şi starea de calm. De fapt, zilele cuprinse în intervalul 2 – 6 martie, susţine astrologul Athena Antares, pot aduce veşti bune legate de noi începuturi cu însemnătate. Putem respira uşuraţi şi primim undă verde să stabilim intenţii pentru îndeplinirea dorinţelor.

Până pe 9 martie, în semnul zodiacal de apă Peşti vor fi nu mai puţin de patru planete, care vor aduce vibraţii de relaxare, de pauză, după o perioadă tumultuoasă. Va momentul să lăsăm totul deoparte şi să ne refacem puterile.

Perioada este benefică pentru persoanele care lucrează într-un domeniu unde sunt necesare idei creative, menite să refacă totul din temelii. De fapt, ziua de 13 martie este cu adevărat specială când vine vorba despre valuri de inspiraţie, despre creaţie, dar şi despre romantism.

Data de 18 martie vine cu Luna plină în zodia Fecioară, analitică şi cu putere mare de concentrare, care aduce ocazii semnificative pentru schimbări majore în vieţile noastre.

Ziua va pune sub lupă unele adevăruri grele, încurajându-ne să rezolvăm probleme şi să nu trecem cu vederea situaţii, pe care am prefera să le lăsăm în urmă.

Tensiunea şi turnurile neaşteptate pot pune stăpânire şi presiune pe noi toţi, iar recomandarea astrologică este să luăm decizii şi să acţionăm în funcţie de ce ne dictează inima, intuiţia, nu impulsul de moment.

Două zile mai târziu, întoarcem pagina şi salutăm sezonul Berbecului, dar şi Echinocţiul de primăvară. Energia cosmică se va intensifica şi vom simţi cum creşte adrenalina în interiorul nostru. Va fi posibil să începem să construim viaţa pe care ne-o dorim. Ultimele zile ale lunii martie vin cu logică şi cu roadele eforturilor noastre. Marcaţi ziua de 28 martie drept cea mai bună zi pentru parteneriate, inclusiv de afaceri.

@shutterstockRecente

Zodiacul pasarilor Sursa foto shutterstock 2170596575 jpg
3 lucruri pentru care oamenii te judeca atunci cand te vad prima data Sursa foto shutterstock 660620350 jpg
Apa oxigenata in ureche jpg
Kim Kardashian, Kanye West sursa  Shutterstock jpg
Regele Charles, Camilla Parker jpeg
Avion jpg
Lisa Bonet, Jason Momoa jpg
Celine Dion foto  Shutterstock jpg
Kylie Minogue foto  Shutterstock jpg
Diane Keaton sursa  Shutterstock jpg
Amber Heard 0 jpg
David Beckham, Harper Beckham jpeg
Kim Kardashian jpeg
John Travolta foto  Shuttestock jpg
Beyonce, Jay Z, Tina Turner jpg
Nick Cannon foto  Instagram jpg
Kelly Clarkson jpg
Rihanna foto  Shutterstock jpg
Summer in the city reprogramat jpg
Karpatia Pony Show 2023: cinci zile de acțiune și distracție pentru întreaga familie pe Domeniul Cantacuzino, Florești!