Horoscop pe 2 săptămâni. Balanţa nu se simte bine, Vărsătorul are probleme cu banii şi sănătatea

1 shutterstock 1851410179 jpg jpeg

Ca şi cum ultimele zile ar fi fost normale, începând cu 5 martie nu e exclus să ne aşteptăm la noi schimbări de situaţie, odată cu tranziţia lui Venus, planeta iubirii, şi a lui Marte, planeta războiului, din semnul Capricorn în zodia Vărsător. Adică din semnul caracterizat de seriozitate şi muncă, în zodia asociată cu starea de visare, dar şi cu zona de paranormal. Citeşte în continuare previziunile astrologului Click! Lorina pentru următoarea perioadă, până pe 17 martie.

Două săptămâni de acum înainte, spiritul rebel va ieşi la iveală în orice situaţie, se vor trasa noi reguli, cu totul ieşite din tipare, vor fi rescrise tradiţiile învechite, se vor rupe relaţii îmbătrânite de vreme. Energia colectivă este despre a accepta caracterul diferit din fiecare dintre noi, atât la nivel personal, cât mai ales la nivel de mase mari de oameni.

Modul în care comunicăm se va schimba începând cu 9 martie, când Mercur vizitează semnul Peşti, influenţând sensibilitatea psihică. Când emoţiile câştigă teren în detrimentul raţionalului, este important să nu cedăm şi să stabilim limite, să luăm decizii bazate pe dovezi şi nu în funcţie de emoţii, pentru că acestea ne pot înşela şi face viaţa un câmp de luptă.

Berbec

Lucrurile vor fi mai simple şi aveţi capacitatea să vă ocupaţi de sarcinile rămase în urmă. Rămâne parţial senzaţia că evenimentele se desfăşoară cu mici blocaje, dar pe măsură ce timpul avansează, cerul se înseninează. Veştile bune vin dinspre sectorul social. Sunt oportunităţi să întâlniţi persoane noi, să ieşiţi în oraş şi să vă simţiţi bine. Aşteptaţi-vă la situaţii surprinzătoare şi veţi rămâne plăcut impresionate!

Taur

Vă simţiţi blocaţi. Nu e momentul să vă încăpăţânaţi, pentru că lucrurile se vor precipita spre conflicte. Aveţi răbdare şi nu luaţi decizii sub presiune exterioară. Rămâneţi concentraţi pe sarcinile care sunt spornice, care se desfăşoară conform graficului. Dacă alegeţi să priviţi cu optimism realitatea, cei din jur se vor alinia la pozitivismul dvs., iar colegii sau şefii vă vor privi cu respect. Se creează contextul să discutaţi cu persoanele cu autoritate despre problemele întâmpinate.

Gemeni

Sunteţi dispuţi să faceţi compromisurile necesare la chestiunile mărunte, fără a pierde din ochi obiectivele importante. Ieşiţi din zona de confort şi analiză şi bucuraţi-vă de ce primiţi. Nu prea v-aţi relaxat în ultima vreme şi, chiar dacă nu conştientizaţi, organismul se resimte. Zona profesională e activată, iar dacă aduceţi schimbări acolo, conform intuiţiei, puteţi avea câştiguri suplimentare. E important să nu divulgaţi proiectele la care lucraţi până când nu le veţi pune în practică.

Rac

Prietenii nu încetează să mai fie surprinşi de schimbările care vi se întâmplă. Probabil că veţi acţiona în direcţia găsirii unui alt loc de muncă, în plus, dacă mai şi lucraţi deja în sistemul educaţional, poate că o să vă completaţi veniturile cu meditaţii pentru elevi, cu dezvoltarea de metode care îi învaţă cum să lucreze sau chiar voi o să vă perfecţionaţi.Veţi avea succes şi noroc doar cu o condiţie, să vă recâştigaţi încrederea în voi. Cei care nu sunt capabili de acest lucru, vor fi indignaţi de cele auzite şi întâmplate.

Leu

Cunoaşterea unei persoane fermecătoare, romantice şi generoase va insufla o nouă forţă în voi şi va da speranţă unor relaţii promiţătoare şi serioase. Atenţie, am spus că va da speranţă, nu şi că ea se va împlini! Când veţi afla şi că persoana se descurcă bine, câştigă bine, se pare că atractivitatea va creşte şi mai mult. Zilele de 4, 10, 17 au o doză mare de autoînşelare. Pe frontul iubirii, dezamăgirile sunt posibile. Acordaţi mai mult timp problemelor personale, căci trebuie să le rezolvaţi cât mai curând posibil.

Fecioară

Sentimental, este un timp favorabil pentru întâlniri secrete şi, probabil, că voi veţi fi iniţiatorii şi organizatorii acestor întâlniri. Dacă sunteţi căsătoriţi, traversaţi o perioadă plină de suspiciuni, nu aveţi încredere în cel ales cândva. Rămâne doar să vă regretaţi faptul că aţi petrecut prea mult timp într-o relaţie fără sorţi de izbândă. Financiar, aveţi acces la informaţii secrete, aşa cum vă place vouă, dar chiar şi aşa, nu ar trebui să faceţi cumpărături costisitoare.

Balanţă

Nu prea vă simţiţi în largul dvs. Trebuie să vă relaxaţi şi să aveţi răbdare. Lucrurile se vor aşeza de la sine. Veţi simţi compensarea dinspre sectorul financiar. Intimitatea împărtăşită cu partenerul sau cu cei dragi va fi de asemenea un avantaj. E posibil ca o prietenie să evolueze, iar relaţia să îşi schimbe complet natura şi veţi fi cu atât mai mulţumiţi, cu cât vă daţi voie să vă bucuraţi de mici momente cotidiene.

Scorpion

Nu lăsaţi gândirea hipercritică să vă împiedice să profitaţi de oportunităţi. Riscaţi să amânaţi progresul unui proiect doar pentru că sunteţi prea blocate pe mici detalii. Cu cât vă străduiţi mai mult, cu atât universul vă arată că el ştie mai bine. Căutaţi să vă relaxaţi. Fiţi atenţi la tendinţa de a descărca tensiunea prin cheltuieli exagerate, impulsive. Dacă vă doriţi ceva, rezervaţi obiectul şi reveniţi în altă zi, după ce aţi avut timp să cumpăniţi. Tendinţa de risipă v-ar putea goli buzunarele.

Săgetător

Nu prea vă simţiţi în elementul vostru. Planul sentimental pare să vă joace mici feste. Vă simţiţi ameninţate, iar încrederea în voi depinde prea mult de anturaj. Fiţi mai nepăsători! Optaţi să vă petreceţi timpul cu oamenii apropiaţi, în medii cunoscute care să nu presupună asumarea de riscuri foarte mari. Atenţia la cuvinte şi la a nu acapara discuţiile cu plângeri personale e importantă. Contrar, noile cunoştinţe vă vor cataloga greşit de la prima întâlnire.

Capricorn

Marte vă va da energia şi puterea necesară să acţionaţi financiar, posibilitatea de a vă formula perfect gândurile, de a fi în centrul atenţiei, de a fi respectate de ceilalţi. Cheltuielile neaşteptate sunt posibile din cauza prietenilor cei mai apropiaţi. Acceptul de a merge la o întâlnire cu prietenii vă poate împinge spre cheltuieli nelimitate. Dacă însă aveţi grijă la asta, în următoarele două săptămâni, vă aşteaptă o îmbunătăţire semnificativă a aspectelor legate de bani.

Vărsător

Concentraţi-vă la zona financiară. Vedeţi ce posibilităţi aveţi să faceţi banii să muncească pentru voi. Programaţi-vă şi la un consilier financiar pentru a avea acces la experienţa unui specialist. Fiţi ambiţioşi! Vă gândiţi intens la modalităţile de a creşte veniturile pentru că resimţiţi nevoia de a avea stabilitate din acest punct de vedere. Luaţi în calcul şi un al doilea job care să sporească lichidităţile. Nici sănătatea nu o neglijaţi, mai ales dacă boli de oase ori dinţi sunt instalate deja!

Peşti

În cuplu continuă să existe o luptă continuă a Ego-urilor. Nici voi, nici partenerii nu vreţi să lăsaţi de la voi şi fiecare tinde să îşi urmeze propriul său drum. Perioada-i foarte dificilă pentru o relaţie. La job veţi avea nevoie de toată înţelepciunea voastră. Chiar dacă la exterior sunteţi ca un zid de beton armat şi puternic, în interior sunteţi foarte vulnerabile. Acum viaţa nu vă va prezenta chiar cele mai plăcute surprize. Ea vine cu dificultăţi la locul de muncă sau în familie.

@shutterstock



Recente

pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg