Horoscop pe 2 săptămâni. Mercur retrograd la orizont – pregăteşte-te de gălăgie şi descărcări de emoţii!

1 shutterstock 2029022627 jpg jpeg

Noul an a debutat într-o atmosferă blândă, optimistă, însă cu veşti iluzorii. Astrele nu par să se alinieze dorinţelor noastre de a avea un an mai bun ca ceilalţi. Ne apropiem de mişcarea retrogradă a planetei Mercur, planeta comunicării, tranzacţiilor şi negocierilor. Este un nou test al Universului, pe lângă provocările pregătite de Venus retrograd (19 decembrie – 29 ianuarie), planeta iubirii şi a banilor.

Previziunile astrologice pentru anul 2022 sunt promiţătoare, dar înainte să ne bucurăm de glorie, suntem nevoiţi să trecem teste. Dacă nu ai făcut-o deja, în preajma Lunii noi de pe 2 ianuarie, nu este târziu nici acum să întocmeşti un plan sau o strategie pentru acest an. Fii limpede în exprimare şi detalii, pentru că este un moment când Universul ascultă. Încă din a treia decadă a lunii decembrie, anul trecut, Venus retrograd ne influenţează modul în care relaţionăm unii cu alţii, ne schimbă relaţii şi ne ajută să evoluăm, voit sau inconştient, iar această tendinţă continuă pe toată durata lunii ianuarie. Când Soarele se întâlneşte cu Venus, pe 8 ianuarie, schimbările şi deciziile pe care le luăm în relaţii încep să se concretizeze.

Începând cu 14 ianuarie, Mercur, comunicatorul cosmic, porneşte în mişcarea sa retrogradă (unul dintre evenimentele astrologice importante din 2022). Aceasta este o mare problemă, pentru că se suprapune cu Venus retrograd, iar efectele adverse vor fi resimţite de către o masă uriaşă de oameni. Partea bună a lucrurilor este că suntem invitaţi la introspecţie, la resetare intensă şi avem ocazia să aşezăm lucrurile, să facem ordine în acte şi în casă. Toate acestea fac parte din pregătirile pentru decolare în aventura celor 12 ani maeştri, primul dintre ei fiind 2022.

Trebuie să luăm în calcul Luna plină din zodia Rac, care se desfăşoară pe 17 ianuarie, pentru că vine cu surprize şi mai multă emoţie. 

Berbec

În următoarea perioadă, poate că veţi simţi că aveţi stima de sine scăzută la capitolul dragoste. În plus, veţi fi chinuite de suspiciuni şi de întrebări asupra realităţii sentimentelor. Oricât v-ar repeta partenerul de viaţă că vă iubeşte, îndoiala voastră nu cunoaşte limite. Veţi dori să plecaţi, să trântiţi uşa, să vă exprimaţi cu voce tare, după care, din nou, o să vă treziţi într-un vârf al pasiunii. Până la sfârşitul săptămânii, până şi prietenii vor fi surprinşi că s-a făcut linişte în cuplul vostru.

Taur

Intuiţia se va intensifica în a doua săptămână din ianuarie, mai ales în legătură cu chestiunile financiare. Puteţi să câştigaţi bani buni sau în orice caz vi se vor oferi condiţii atractive de lucru, iar acest lucru va fi foarte util pentru situaţia în care vă aflaţi. Astfel, oportunităţile de bani se pot extinde în mod serios. Aşteaptă-te la schimbări care necesită cheltuială. Veniturile voastre depind acum de persoane care sunt departe de dvs., eventual de parteneri străini sau de rudele îndepărtate.

Gemeni

În dragoste, vă veţi purta oarecum neobişnuit. Ar putea să vi se pară că aveţi puţine şanse de reciprocitate, că relaţia a devenit depăşită şi că nu ar mai trebui să luptaţi pentru ea. Această perioadă poate aduce schimbări în viaţa voastră şi vă poate împinge spre manifestări neaşteptate. Veţi deveni mult mai emoţional în relaţii, aşa că poate fi un moment minunat pentru întâlniri. Încercaţi în acest interval de timp previzionat să profitaţi şi să-l folosiţi pentru a vă apropia şi mai mult de sexul opus.

Rac

Nativii în această zodie au ocazia să fie în centrul atenţiei în săptămânile care urmează. E momentul să străluciţi pe scena socială. Mai ales spre sfârşitul perioadei, fiţi cu ochii în patru la şansele apărute de la cei din jur! Vă pot ajuta, dar trebuie să spuneţi ce fel de sprijin vă este de folos. Prietenii vă încurajează şi vă susţin să faceţi lucruri noi. Asta vă ridică moralul şi mai mult, iar buna dispoziţie este la ea acasă. Nu refuzaţi nicio invitaţie pe care o veţi primi!

Leu

E perioadă de a reflecta, de a vă reîncărca bateriile. Faceţi ordine în dulapuri, în camere, dar nu uitaţi şi de organizarea în gânduri. Eliberaţi lucrurile care şi-au servit scopul. Profitaţi de clipele libere şi mergeţi în oraş cu oameni dragi cu care să împărtăşiţi ultimele noutăţi. Prin intermediul celorlalţi, puteţi fi observat de cineva care să vă ofere un ajutor important ulterior. Şi voi, la rândul vostru, acordaţi ajutorul dacă vi se cere, dar numai cui are cu adevărat nevoie.

Fecioară

Se poate instala o stare de frustrare, de nemulţumire interioară, care să vă întârzie desfăşurarea proiectelor în derulare. Deveniţi iritate de această stare de încetineală, de paşii mici cu care avansaţi. Lăsaţi lucrurile să evolueze în propriul ritm, apelaţi la rezervele de autocontrol. Profitaţi de evenimentele unde puteţi socializa. Planificaţi călătoriile pentru perioada următoare care să vă ofere şansa de deconectare de la sursele de stres cotidian. Cuvântul cheie este: adaptare.

Balanţă

În intervalul de timp previzionat, nici financiar, nici în zona de carieră lucrurile nu merg după cum vreţi voi, ci vor depinde mult de alţii. Încercaţi să fiţi organizate, disciplinate şi prudente la muncă pentru că, spre exemplu, dacă faceţi un obicei cu întârzierile la program, riscaţi să fiţi apostrofate. Afectiv, perioada este minunată pentru o nouă poveste de dragoste rapidă, de genul coup-de-foudre. Relaţia poate fi prietenoasă şi, în acelaşi timp, una care se poate transforma în dragoste adevărată.

Scorpion

Veţi începe să acordaţi mai mult timp sănătăţii şi chestiunilor financiare, iar sub energiile fazelor Lunii puteţi simţi incertitudinea cu privire la viitor, mai ales din punct de vedere al muncii. Datorită situaţiilor dificile traversate, a faptului că înainte aveaţi autoritate iar acum aceasta e ştirbită, că amicii întorc spatele iar colegii nu se ţin de cuvânt, deveniţi foarte vulnerabili. Dacă vă calmaţi şi aveţi răbdare, situaţia financiară se va schimba spre bine mai târziu.

Săgetător

Întrezăriţi posibilitatea unei noi relaţii. Evitaţi să se întrepătrundă cu sarcinile de serviciu, căci apar unele schimbări importante la locul de muncă. Nu că e o perioadă mai uşoară, dar simţiţi că vi se uşurează puţin din sarcini, numai dacă aţi fost corecte în perioada anterioară. Focusul va deveni sectorul romantic sau cel al întâlnirilor, al ieşirilor pentru amuzament. Mergeţi, aşadar, în excursii de weekend sau măcar ieşiţi la plimbare, sau nu respingeţi vizitele!

Capricorn

Pregătiţi terenul pentru unele discuţii delicate. E momentul să vă exprimaţi nemulţumirile faţă de comportamentul celorlalţi şi să risipiţi tensiunea din relaţii. Stabiliţi limite mai ferme pentru viitor. Nu deveniţi prea acide sau agresive dar spuneţi-vă clar punctul de vedere. Reîncărcaţi-vă bateriile cu activităţi care vă fac plăcere. Vă permiteţi unele răsfăţuri datorită sectorului financiar care vă aduce veşti bune. Cu cât veţi câştiga perioada asta, veţi avea bani să achitaţi toate restanţele, inclusiv impozitele.

Vărsător

Ceva probleme interioare vă aşteaptă şi pe voi, iar pe unele, singure le dezvoltaţi. Cel mai important este faptul că luaţi dorinţa ca adevăr, întorcându-vă de fapt ochii de la lucrurile evidente şi mai apropiate de voi.

Vin situaţii profesionale în care vă treziţi pe tărâmuri complet necunoscute, dar asta nu trebuie sperie, ci chiar vă veţi bucura pentru că aţi dorit de mult să se transforme ceva. Sunteţi din nou epicentrul evenimentelor.

Peşti

Afacerile de zi cu zi, îngrijirea la domiciliu, comunicarea cu colegii, toate astea vor fi importante. Dar o astfel de rutină nu vă va împiedica să găsiţi micile bucurii ale vieţii. Relaţiile cu colegii de serviciu vor fi şi ele plăcute, plus că este posibil contactul cu apropiaţii şi rudele. Cu multă energie, canalizată constructiv, vă aşteaptă rezolvarea problemelor de uz casnic şi de parteneriat. Aşa puteţi obţine chilipiruri ori puteţi face o redecorarea ieftină dar de înaltă calitate în locuinţă.

@shutterstockRecente

ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg
Tiger Woods sursa  Shutterstock jpg
332377003 3394862050761175 2241624325860106195 n jpg
eveniment lux oameni petrecere jpg
Selena Gomez, Nicola Peltz, Brooklyn Beckham jpg
Mark jpg
01  coperta cf06 page 0001 jpg
James Bond jpg
George Clooney, Amal Clooney, Angelina Jolie sursa  Shutterstock jpg
Hobby jpg
Charlize Theron jpg
Brendan Fraser jpg
Gwyneth Paltrow sursa  Shutterstock jpg
Christina Aguilera și tatăl ei sursa  Shutterstock, Twitter jpg
Ce bijuterii ti se potrivesc in functie de semnul zodiacal Sursa foto shutterstock 1633092592 jpg
Kate Hudson1 sursa  Instagram jpg
Christie Brinkley 1 jpg
Hailey Bieber sursa  Instagram jpg
shutterstock 1277056432 jpg