Horoscop pe 2 săptămâni. Până pe 18 decembrie, avem undă verde la planuri profitabile şi atragerea abundenţei

1 shutterstock 2065564259 jpg jpeg

În această decadă a lunii, suntem dominaţi de gânduri festive şi controlăm cu uşurinţă stresul sezonier. Susţinerea planetară oferită de planeta Mercur, care se mută în semnul astral Capricorn, ne ajută să gândim în detaliu, în zilele următoare, planurile pentru viitor. Până pe 18 decembrie putem să visăm la abundenţă financiară, astfel încât gândurile să se materializeze. Atenţie! După această dată, lucrurile pot intra în blocaj.

Decembrie a început cu energie de sărbătoare, influenţată şi de tranzitul Soarelui prin zodia Săgetător, care ne încurajează să depăşim limite. Chiar şi când vine vorba despre planurile pe termen lung, care vizează bunăstarea. Atragerea resurselor băneşti, promovarea la locul de muncă, relocarea într-un spaţiu mai generos, obţinerea unei moşteniri sau a unui profit frumos în afaceri se pot concretiza, dacă la bază există un plan structurat inteligent, pus cap la cap până pe 18 decembrie. După această dată, Venus, planeta iubirii şi a banilor, începe mişcarea sa retrogradă.

Luna plină din Gemeni, care se manifestă în aceeaşi zi, pe 18, ne va pune pe toţi în dispoziţia de vorbi mult, de a socializa, activându-ne zona intelectuală. Pentru fiecare zodie în parte, citeşte previziunile oferite de astrologul Click! Lorina în următoarele rânduri.

Berbec

stanga
dreapta
2 promo jpg jpeg

E o perioada mai nefastă, căci s-ar putea ivi complicaţii în afaceri şi relaţii, înşelătorii, neînţelegeri şi evaluări incorecte a ceea ce se întâmplă. Toate acestea pot duce la o serie de greşeli care pot afecta reputaţia. Ar trebui să te fereşti de a acţiona asupra stării de spirit a momentului ori sub influenţa emoţiilor! De asemenea, disputele judiciare, dezvăluirile publice ori pierderile băneşti nu sunt excluse. După data de 22, vei resimţi oboseală.

Taur

Perioada următoare se poate dovedi a fi una foarte problematică, iar complexitatea poate apărea din cauza înşelăciunilor, a iluziilor şi a informaţiilor distorsionate de la colegi şi de prieteni. Te poţi dovedi a fi prea credulă, nu vei vedea motivele ascunse ale comportamentului altora şi, ca urmare, te poţi trezi trasă în aventurile lor. Sănătatea va lăsa mult de dorit, creşte slăbirea apărării organismului, se destabilizează fondul emoţional.

Gemeni

După 11 decembrie, începe o perioadă destul de dificilă, cu trădări, nerespectări de obligaţii sau înşelătorii din partea partenerilor. Unele dintre acţiuni şi declaraţii pot fi rezultatul greşelilor din trecut şi al frivolităţii, aşa că va trebui să culegi roadele propriilor acţiuni. Schimbările în curs de desfăşurare în societate pot afecta şi activităţile profesionale, te poţi confrunta cu pierderi, cu nevoia de a schimba ceva, de a reconstrui.

Rac

Perioada e favorabilă pentru încheierea de legături şi cooperare profitabilă. Mercur este de partea ta, te va sprijini în toate eforturile, inclusiv  în afaceri personale. Este greu de spus ceva concret despre situaţia financiară, căci banii vor veni şi vor pleca, ceea ce este destul de firesc pentru o viaţă ca asta din ultima vreme. Asigură-te că îţi consolidezi relaţiile cu colegii şi şefii! În caz contrar, portofelul va deveni vizibil gol şi va fi dificil să-l reumpli.

Leu

Perioada vine cu rivalităţi, intrigi, comploturi, cu dificultăţi care pot duce la stagnare în carieră şi pot răni mândria. Oricât de depresivă ai putea deveni, nu căuta consolare în alcool, droguri, jocuri de noroc, căci nu faci altceva decât agravezi şi mai mult situaţia. Zilele de după 19 decembrie vin cu sprijin de la parteneri, căci ei te vor ajuta să-ţi îmbunătăţeşti starea şi să elaborezi planuri pentru anul următor.

Fecioară

Te poţi confrunta cu înşelăciune şi trădare din partea necunoscuţilor sau vei fi nevoită să participi la problemele partenerilor. Abia în ultima săptămână vei putea acţiona raţional, vei putea neutraliza probleme din trecut şi vei contura transformări pozitive pentru viitor. O atitudine pozitivă şi creativă va atrage oameni cu energie bună, aşa că există o oportunitate de a-i întâlni pe cei care pot influenţa cariera şi viaţa personală.

Balanţă

Atenţie! Până pe 20 ale lunii, dacă lucrezi cu acte, există riscul de a omite sau comite mari erori. Verifică personal lucrurile şi nu te încrede în surse aleatorii! Contrar, poţi fi acuzată pentru greşeli şi eşecuri, învinovăţită pentru neprofesionalism şi sunt posibile probleme legale. Vor apărea neîncrederea şi suspiciunea, ceea ce va complica şi comunicarea şi luarea de decizii reciproc avantajoase. După 21, energiile devin bune pentru tine.

Scorpion

Medical, sănătatea nu va cauza motive semnificative de îngrijorare, dar există şi excepţii. Poţi simţi iritare, oboseală şi dorinţă de a te retrage. Şi da, dacă simţi asta, meriţi o pauză, măcar pentru a face bilantul anului şi a te gândi la perspectivele de viitor. Chiar o zi petrecută în tăcere te ajuta la refacerea echilibrului energetic şi la refacerea sistemului nervos. Personal, în următoarea perioadă te poţi simţi neglijată.

Săgetător

Lipsa obiectivităţii poate duce la acuzaţii nedrepte şi astfel se poate distruge încrederea copiilor sau a colegilor de la locul de muncă. Situaţia se va schimba în bine după 21 decembrie, ritmul intens se va modifica într-unul mai relaxat şi se va instala dorinţa de odihnă. Îţi recomand, totuşi, să nu pierzi timpul şi să faci  bilanţul, căci sfârşitul de an este perfect pentru asta. E timpul să-ţi analizezi greşelile, să stabileşti noi obiective.

Capricorn

Profesional, e nevoie să ai grijă în zona de lucru, deoarece concurenţii sunt în alertă. Recomand să-ţi păstrezi evoluţiile secrete şi să critici mai puţin. Cuvintele tale pot fi interpretate greşit sau duse spre cineva cu putere şi funcţie, căruia nu-i va plăcea asta. Financiar, până pe 23 decembrie, e destul de stabilă zona, iar pentru a avea baftă de bani, ar trebui să acorzi atenţie şi actelor de  caritate. Se va compensa asta.

Vărsător

Devine important să rămâi pe linia de plutire, să nu experimentezi proiecte noi, să nu faci reforme, deoarece vei avea puţini aliaţi; toată lumea va fi ocupată să-şi rezolve propriile probleme. În plus, bolile rudelor ori alte probleme neaşteptate te pot dezechilibra. Va fi atunci foarte important să îţi întăreşti spatele pentru a lupta cu încredere pentru poziţia în societate. În ultimele două zile, situaţia din jur va deveni mai calmă şi mai armonioasă.

Peşti

Recomand stabilirea unor obiective specifice, fără să te extinzi deocamdată. În acelaşi timp, aminteşte-ţi de importanţa compromisului! Contrar, alţii se pot folosi de greşelile şi de eşecurile tale, întorcându-le în avantajul lor. Întâlnirile şi contactele se pot dezvolta imprevizibil şi pot aduce schimbări neaşteptate dacă eşti salariat, aşa că este posibil să fii nevoit să-ţi cauţi un nou loc de muncă. Spre finalul intervalului, vei fi activă social.

@shutterstockRecente

minciuna   shutterstock 1929158141 jpg
kim kardashian fata jpg
aursiargintaec@clickpentrufemei ro jpg
ZM RO elderflower Advertorial 900x500px LO 01 1 jpg
Vedete jpg
Angelina Jolie si copiii jpg
Hamlet jpg
horoscopul verii shutterstock 2146570531 jpg
Estee Lauder profimedia 0101843304 jpg
vis   cuplu   heart g2606d5f48 1280 jpg
Nicole Kidman si Tom Cruise jpg
Mark Twain jpg
foto vladimir putin jpg
Vedete  jpg
Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
vedete jpg
Brad Pitt jpg
Patricia Taylor si Keanu Reeves   shutterstock 95848498   crop png
Vedete jpg
eurovision shutterstock 2148569303 jpg