Horoscop pe 2 săptămâni. Stăpânii emoţiilor vor avea cel mai mult de câştigat în următoarea perioadă

1 shutterstock 297240764 jpg jpeg

În ultima decadă a lunii februarie şi în primul interval din martie suntem sub influenţa sezonului Peşti. Soarele a intrat în legătură cu cel de-al doisprezecelea semn zodiacal, iar asta înseamnă că începem să explorăm lumea emoţiilor şi a introspecţiei. Lăsam deoparte gândirea pragmatică şi citim printre rânduri, dacă ne dorim să ieşim câştigători din tot felul de situaţii aparent imposibile.

Iată previziunile pentru fiecare zodie în parte, pentru următoarea perioadă, până pe 3 martie, oferite de astrologul Click! Lorina:

Berbec

Aveţi nevoie de o stare de spirit pozitivă care să vă liniştească şi să vă aducă speranţă. Pentru aceasta e necesară meditaţia şi introspecţia. Veţi scăpa astfel de anxietăţi, îndoieli şi temeri. Procesele de lucru din această perioadă vă vor cere să faceţi paşi responsabili şi să luaţi decizii îndrăzneţe. Între timp, încercaţi să nu vorbiţi despre planuri, angajamente şi succese de-a lungul întregii perioade. Nu toată lumea se va strădui să vă susţină iniţiativele şi eforturile, ci dimpotrivă, vor exista invidioşi şi concurenţi secreti.

Taur

stanga
dreapta
8 whatsapp image 2022 02 16 at 20 30 37 jpg jpeg

Veţi dori să vă extindeţi, să exploraţi zone necunoscute până acum, să călătoriţi şi să aprofundaţi cunoştinţe. Veţi acţiona la început cam fără logică pentru ceilalţi, cu un curaj şi o avântare ceva mai neobişnuită decât de obicei, iar asta îi va surprinde pe mulţi. Chiar şi aşa, relaţiile cu colegii, prietenii, partenerii pot fi foarte utile şi fructuoase, întrucât cei din jur vor oferi tot suportul şi sprijinul. Dacă sunteţi singuri şi chiar doriţi relaţie, va trebui să coborâţi pretenţiile.

Gemeni

Zona străinătăţii devine activată energetic, aşa că mulţi nativi cu afaceri vor dori să se extindă ori să plece în vacanţe exotice. Cu toate acestea, în timpul călătoriilor trebuie să fiţi vigilente şi prudente, pentru că ele pot fi umbrite de evenimente neplăcute, dificultăţi neaşteptate, cazuri de forţă majoră, probleme legale. Dacă va fi necesar, mai bine să vă consultaţi în prealabil cu specialişti, evitând astfel o serie de dificultăţi care se pot transforma în chestiuni legale serioase. Referitor la sănătate, va exista risc şi vulnerabilitate, aşa că nu trebuie să creşteţi activitatea fizică, iar mişcările să le faceţi foarte atent.

Rac

Financiar, în următoarele două săptămâni, va trebui să depuneţi multe eforturi pentru a face faţă finanţelor colective, problemelor de proprietate comună, uneori, investind nu numai forţe suplimentare, ci şi resurse băneşti. Dacă nu vă descurcaţi, cereţi sfaturi competente de la specialişti. Călătoriile în străinătate sau relaţia cu un străin nu sunt excluse pentru extinderea legăturilor profesionale, de afaceri sau ştiinţifice. Luaţi în calcul că legăturile cu lumea din afara graniţelor se activează.

Leu

Poate va veni şansa de a pune o bază solidă pentru un parteneriat de afaceri pe termen lung sau pentru o activitate creativă comună. Grijă însă la documente, deoarece greşelile făcute la completarea lor pot duce la consecinţe negative legate de finanţe! Doar o abordare practică va prevala în afaceri, va ajuta la utilizarea raţională a resurselor disponibile şi la atingerea obiectivelor. Contrar, va trebui să vă achitaţi de restanţe, să daţi bani înapoi, să refaceţi lucrari şi erori.

Fecioară

Ca stare, nu pot spune că vă veţi simţi strălucit, deoarece multe apasă pe umerii voştri, vă simţiţi obosite şi lipsite de energie. În plus, avântul cu care preluaţi cât mai multe sarcini, deşi la început vă entuziasmează, veţi constata pe parcurs că le duceţi din ce în ce mai greu. Poate că ar trebui să ieşiţi mai des în lume, să participaţi la evenimente culturale şi de divertisment, menţinând astfel echilibrul energetic la un nivel adecvat şi armonizând sănătatea prin emoţii pozitive.

Scorpion

În familie vor exista tensiuni ori îngrijorări în privinţa rudelor sau copiilor, iar în acelaşi timp pot apărea şi stricăciuni acasă. Oricum, vine un timp în care fuga de răspundere nu-i soluţia, şi trebuie să faceţi faţă pe mai multe fronturi. Grijă mare pentru că există tendinţa de a riposta la orice, de a lua totul prea personal, de a vă inflama prea repede fără să gândiţi! Dialogurile constructive vor veni cu naturaleţe abia în ultima săptămână, adică spre finalul intervalului previzionat.

Balanţă

Veţi fi complet absorbiţi de activităţi sociale sau profesionale, încercând în acelaşi timp să rezolvaţi problemele copiilor, ale rudelor apropiate şi o mulţime de treburi casnice. Forfota enervantă va îngreuna ordinea priorităţilor, toate fiind date peste cap în ultimul moment. Chiar şi aşa, o stabilire clară a obiectivelor, planurilor şi sarcinilor devine foarte necesară. Asta va aduce succes şi recompense binemeritate. Tendinţe favorabile sunt aşteptate în sectorul financiar abia la final de februarie.

Săgetător

În următoarele două săptămâni, financiar, nu vă aşteptaţi la câştiguri substanţiale peste cele obişnuite, ba din contră, vă recomand o bună gestionare a cheltuielilor. Nici afectivitatea nu stă pe podiumul priorităţilor acum, oricât de mult v-aţi dori asta. Sunt posibile noi cunoştinţe şi noi relaţii, dar ele vor fi trecătoare şi vor lăsa un gust amar de dezamăgire. Mai bine evitaţi să vă implicaţi! La capitolul sănătate, atenţie la poziţia şezut, pentru că nu-s excluse dureri de coloană!

Vărsător

Financiar, veţi avea un oarecare noroc de câştig, doar că în aceeaşi măsură există şi riscul de a cheltui pe propriile capricii, lucru pe care nu vi l-aş indica. Ultimele patru zile de februarie nu mai favorizează micile şanse pentru că se vor ivi cheltuieli neplanificate sau pierderi. Puteţi avea un comportament copilăresc şi pueril, ca urmare se pot isca tensiuni. De asemenea, n-ar fi exclusă o situaţie neprevăzută, în urma căreia să plecaţi precipitat la un drum.

Capricorn

Acelora care nu gestionează afaceri, ci sunt salariaţi, le sugerez să-şi caute din timp surse suplimentare de venit, deoarece vor avea nevoie. Ar trebui să vă bazaţi pe sprijinul celorlalţi, să căutaţi sfaturi, deoarece informaţiile relevante pot fi de mare importanţă pentru prosperitate şi vor indica o rută mai scurtă şi mai sigură să găsiţi ce trebuie. Sectorul afectiv este şi el important. Puteţi avea întâlniri neaşteptate, vă puteţi îndrăgosti, puteţi dezvolta rapid noi relaţii, unele chiar conexiuni extraordinare.

Vărsător

Financiar, veţi avea un oarecare noroc de câştig, doar că în aceeaşi măsură există şi riscul de a cheltui pe propriile capricii, lucru pe care nu vi l-aş indica. Ultimele patru zile de februarie nu mai favorizează micile şanse pentru că se vor ivi cheltuieli neplanificate sau pierderi. Puteţi avea un comportament copilăresc şi pueril, ca urmare se pot isca tensiuni. De asemenea, n-ar fi exclusă o situaţie neprevăzută, în urma căreia să plecaţi precipitat la un drum.

Peşti

Afectiv, în relaţiile cu cei dragi nu trebuie să vă impuneţi părerea, cheia succesului este diplomaţia şi compromisul. Înţelegerea reciprocă este mai uşor de găsit pe fundalul intereselor comune. După data de 26, situaţia va deveni mai favorabilă pentru sănătate şi vitalitate. În acest moment, nimic nu poate interfera cu realizarea ideilor creative, iar oameni fideli cu gânduri asemănătoare vă vor ajuta în planuri comune, proiecte şi demersuri.Recente

pahare   shutterstock 2155428393 jpg
Bradley Cooper si Lea jpeg
Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg