Horoscop septembrie 2021. Nu sunt favorizate proiectele noi! Înainte şi după Mercur retrograd, dăm probe grele de rezistenţă

1 shutterstock 1797941662 jpg jpeg

Din punct de vedere astrologic, luna septembrie nu este cea mai bună lună pentru asumarea unor riscuri, ci pentru luarea unor măsurilor de precauţie. Luna nouă în Fecioară de pe data de 6 îl trage pe Uranus în Taur, care va aduce un aer revoluţionar. Orice ai începe acum este posibil să nu fie permanent, dar îţi oferă un impuls curajos să ieşi din rutină.

Relaţia cu ceilalţi poate deveni mai intensă pe măsură de planetele îşi schimbă poziţiile ca într-un fel de efect domino după jumătatea lunii. Venus va intra în Scorpion pe data de 10, Marte în Balanţă pe 14, iar Soarele în Balanţă pe 22. Există o dorinţă generală de a ataca inima problemei, mai ales atunci când este vorba despre răni din trecut. Există nevoia de a păstra pacea de dragul diplomaţiei, dar, uneori, acest lucru nu este posibil.

Stabilirea unui echilibru va fi cheia în situaţiile de conflict. Luna plină are loc pe 20, completând orice ai început să întreprinzi în luna martie a acestui an. Apoi, Mercur retrograd în Balanţă pe 26 septembrie ne invită pe toţi să facem un pas înapoi, să reevaluăm, să analizăm şi să terminăm lucrurile restante înainte de a începe ceva nou. 

Citeşte şi: Horoscop special. Cum este influenţat caracterul tău în funcţie de zodia în care te-ai născut

Berbec

Poţi face foarte mult pentru a-i ajuta pe ceilalţi să ia decizii mai bune pentru ei. Ceea ce tu vezi ca fiind o soluţie bună ar putea să nu fie de fapt ceea ce are nevoie cineva drag sau pentru care este pregătit. Până la urmă, nu poţi fi cu adevărat responsabil decât pentru tine şi pentru comportamentele tale. Nu poţi lua asupra ta responsabilitatea alegerilor altora. Oferă-le ocazia celor la care ţii să-şi înveţe propriile lecţii la timpul lor.  

Taur

N-ar trebui să-ţi canalizezi cea mai mare parte a energiei spre muncă. Realitatea este că majoritatea oamenilor nu sunt îndrăgostiţi cu adevărat de profesiile lor. Eşti norocos dacă îl poţi considera tolerabil. Ia în calcul varianta în care poţi canaliza acelaşi entuziasm spre alte lucruri care nu sunt legate de carieră. Nu orice realizare trebuie să fie măsurată prin prisma muncii.

Citeşte şi: Ele sunt cele mai rele zodii din horoscop

Gemeni

Ştii cum reacţionează de obicei copiii: fie că ţipă de bucurie, fie că plâng pentru că au căzut, emoţiile lor ies la suprafaţă fără ruşine. Ruşinea vine cu timpul, pe măsură ce învăţăm să interacţionăm cu codurile de conduită acceptate de societate. Permite-ţi să procedezi ca un copil în această lună şi observă când se ascunde ruşinea şi de ce.

Citeşte şi: Top trei cei mai buni soţi din horoscop! Ei vor face orice ca să-ţi aducă zâmbetul pe buze

Rac

Cum este relaţia ta cu oamenii care te-au crescut? Cum a influenţat prezenţa lor sau lipsa lor viaţa ta şi formarea persoanei care eşti astăzi? Familiile sunt adesea cauza rănilor noastre originale. Adesea, experienţele noastre cu ei de-a lungul timpului reflectă modul în care ne comportăm în relaţiile noastre intime. Luna aceasta, mai mult ca niciodată, dăruieşte familiei tale toată iubirea, afecţiunea, momentele frumoase şi demonstraţiile de generozitate de care eşti capabil.

Citeşte şi: Top 5 zodii care iubesc prea mult. Aceşti nativi ar face orice pentru persoana iubită

Leu

Gândeşte-te la noi moduri în care poţi experimenta romantismul într-o relaţie care a fost platonică până acum. Permite-ţi să te arăţi vulnerabil în faţa persoanei dragi. Vei dori să-ţi impresionezi prietenii mai mult decât de obicei. Până la urmă, prezenţa lor este deosebit de importantă pentru tine. Acordă-le toată atenţia şi ajutorul tău la fel ca în cazul oricărei persoane semnificative din viaţa ta.

Citeşte şi: Cele mai nefericite combinaţii de zodii din horoscop. Un leu şi un scorpion nu trec mai departe de partidele de amor

Fecioară

În luna septembrie, vei conştietiza că tot ceea ce deţii din punct de vedere material nu poate fi măsura valorii tale, ceea ce va complica ceea ce înţelegi ca utilitate şi valoare. Trebuie să ai mai întâi tu spatele asigurat înainte de a-i ajuta pe alţii. A face plăcere oamenilor s-ar putea să te fi ajutat să supravieţuieşti unor situaţii grele, dar nu te va elibera de durerea de a te simţi nepăsător.

Citeşte şi: Ele sunt cele mai cheltuitoare zodii din horoscop! Top 3 femei care golesc portofelele bărbaţilor

Balanţă

Autocritica poate fi dăunătoare atunci când te împiedică să vezi recunoştinţa. Dacă îţi lipseşte empatia pentru limitările umane şi te aştepţi la măreţie la fiecare pas, nu vei putea progresa. Poţi îmbunătăţi permanent pesoana care eşti azi, dar nu trebuie să fie întotdeauna acesta scopul tău. Schimbă-ţi complet definiţiile personale despre eşec şi succes!

Citeşte şi: Horoscop sexual. Ce personalitate ai în pat şi cu ce zodii te potriveşti în intimitate

Scorpion

O mulţime de momente din viaţă se schimbă în funcţie de modul în care ţi le aminteşti. Modul în care povesteşti ce-ţi aminteşti poate fi un excelent indicator al faptului că te-ai maturizat mult, în special când vine vorba despre amintirile dureroase. Acordă atenţie modului în care povesteşti experienţe din trecut, deoarece îţi poate dezvălui unde trebuie să lucrezi pentru a obţine vindecarea.

Citeşte şi: Eşti scorpion? Poţi trece peste orice dramă

Săgetător

Ca fiinţe sociale, apartenenţa la un grup poate fi soluţia pentru a vindeca unele probleme. Când ai foarte clar stabilite valorile şi codul tău etic, poţi filtra foarte uşor pe cei care nu sunt de acord cu termenii impuşi de tine. Cu toate acestea, siguranţa nu înseamnă lipsă de conflict. Pe scurt, relaţiile umane sunt complicate. Încearcă să nu simplifici ceea ce este frumos în ciuda complexităţii.

Citeşte şi: Cele mai nefericite cupluri din horoscop. Coşmarul începe când se îndrăgostesc

Capricorn

Dă-ţi voie să găseşti căi de a face lucrurile aşa cum îşi doreşti, nu după cum vor ceilalţi. Această lună este despre modul în care îţi gestionezi treburile. Ar trebui să devii o persoană conform familiei tale? Ar trebui să trăieşti conform regulilor societăţii? Ar trebui să iubeşti după codurilor morale dominante? Permite-ţi să depăşeşti constrângerile!

Citeşte şi: Racii au toane, iar leii vorbesc doar despre ei! Tu ştii ce obiceiuri enervante ai?

Vărsător

Este foarte posibil ca oamenii pe care-i admiri să fie imperfecţi, deoarece sunt... oameni. Idolatrizarea altora poate fi o modalitate de dezumanizare. Fii atent pe cine ai pus pe un piedestal şi la modul în care aceasta îţi afectează deciziile. Uneori, a te simţi dezamăgit de idolii tăi este mai degrabă un simptom al fanteziilor tale despre cine crezi că ar trebui să fie şi ceea ce-ţi lipseşte de fapt. Ai grijă de nevoile tale nesatisfăcute!

Citeşte şi: Cele mai sincere zodii din horoscop. Spun adevărul chiar şi atunci când acesta este dureros

Peşti

Te poţi confrunta cu situaţii înfricoşătoare, în care rămâi fără soluţii. Este recomandabil să iei pauze şi să te detaşezi pentru a reduce intensitatea durerii provocată de aceste conjuncturi nefavorabile. Totuşi, ai grijă să nu te aventurezi prea departe sau să alegi activităţi care te destrezează, dar care îţi pot face rău pe termen lung. Evadărilen-ar trebui să fie dăunătoare.

Citeşte şi: Cel mai bun sot din horoscop. Nu te va înşela niciodată şi va avea mereu grijă de tine!

FOTO: ShutterstockRecente

prenume bebelus jpg
Ivanka Trump, Donald Trump sursa  Shutterstock jpg
Ce averi au celebritățile de la Hollywood jpg
actrița Jessica Alba sursa  Shutterstock jpg
Click jpeg
1 printul william shutterstock 1288925734 jpg jpeg
kim kardashian jpg
Olivia Newton John, ultimul mesaj sursa  Shutterstock jpg
Brendan Fraser jpeg
Chandler Bing jpeg
Ajungem MARI Suflet fragil, caut o inimă mare (1) png
Regina Elisabeta a II a jpg
Jennifer Lopez si Jennifer Garner jpg
Hugh Jackman și soția foto  Shutterstock jpg
brad de Crăciun sursa  Shutterstock jpg
ok Razvan Popescu (2) jpg
Selena Gomez jpg
Printesa Aiko a Japoniei jpeg
Katherine Hepburn jpg
Shania Twain, abuz sexual sursa  Shutterstock jpg