Horoscop weekend 11 - 12 ianuarie 2020. Probleme în dragoste după prima eclipsă din an

1 horoscop weekend 11 12 ianuarie jpg jpeg

Primul weekend după eclipsa de lună din 10 ianuarie 2020, cea dintâi din anul bisect ce va vea şase eclipse în total, aduce din punct de vedere astral numeroase decizii în plan profesional, care se dovedesc a fi inspirate. Zodiile Fecioară şi Balanţă au un sfârşit de săptămână agitat, însă lucrurile se vor aşeza şi pentru acesti nativi.

Iată care sunt previziunile horoscopului din weekendul 11 - 12 ianuarie 2020!

Berbec

Vrei să ajungi să îţi înţelegi mai bine aspiraţiile, dar şi să reuşeşti să atingi un echilibru interior la care aspiri de mult timp. Prin urmare, în acest weekend ai tendinţa să petreci mult timp singur.

Taur

Reuşeşti să fii în centrul atenţiei peste tot pe unde mergi. În plus, dai dovadă de iniţiativă în toate activităţile pe care le faci şi reuşeşti să îi motivezi şi pe cei din jurul tău să ţi se alăture.

Gemeni

Energia pozitivă este prezentă cu tine pe tot parcursul weekendului. În plus, îţi îndrepţi atenţia către zona profesională şi reuşeşti să acumulezi informaţii noi care te vor ajuta pe drumul pe care ţi l-ai ales.

Rac

Încerci să acorzi mai multă atenţie unor activităţi precum meditaţia, într-o încercare de a elimina tot stresul pe care l-ai acumulat în ultima vreme. Încearcă să priveşti lucrurile cu mai multă deschidere şi să nu mai fi atât de aspru cu tine.

Leu

Primeşti o veste bună pe plan profesional şi, totuşi, starea ta de spirit nu pare să se îmbunătăţească. Încearcă să analizezi alegerile pe care le-ai făcut în ultima vreme şi să îţi dai seama unde greşeşti.

Fecioară

Reuşeşti să îţi planifici mai bine cheltuielile, astfel încât să reuşeşti să faci unele economii pentru o viaţă mai împlinită. Te gândeşti de mult la o călătorie, iar acest lucru te motivează.

Balanţă

Ai parte de un weekend agitat şi nu reuşeşti să duci la bun sfârşit toate lucrurile pe care ţi le propui. Nu mai pune atâta presiune pe propria persoană şi încearcă să îţi faci o listă de proprităţi.

Scorpion

Petreci timp alături de persoane importante din viaţa ta pe care nu ai mai reuşit să le vezi de multă vreme. Te bucuri de compania acestora şi, astfel, reuşeşti să te relaxezi mai mult decât ţi-ai fi imaginat.

Citeşte mai departe aiciRecente

serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg
Vedete jpg
lisa marie presley 2 shutterstock 276232913 jpg
Regina Elisabeta jpeg
Theo Rose poza mica (8) jpg