3 zodii care suferă enorm în dragoste. Sufletul lor va fi cu greu împlinit 100%

1 virgin 2689015 1280 jpg jpeg

Unii au noroc la bani, alţii în dragoste, iar când vine vorba de zodii astrele s-au aliniat în aşa fel încât să existe echilibru. Trei zodii ies din această regulă, căci pentru ele iubirea este mai greu de înţeles şi de obţinut. Printre ele, nativul Fecioară, care este cel mai greu de împlinit pe plan personal.

Iată care sunt cele trei zodii care suferă enorm în dragoste:

Leu

Nativul Leu este un caracter puternic, este mereu activ, mereu deschis pentru orice lucruri noi şi întotdeauna cu cu o doză de bună dispoziţie, scrie fanatik.ro. Se poate discuta deschis pe orice temă cu el, ceea ce îl face să fie destul de popular. Leul este cunoscut ca fiind un mare amator de plăceri, dar este şi generos, teatral, ospitalier. Cu toate acestea, este mai mereu singur. Cucereşte foarte repede, dar nu poate menţine acelaşi nivel ridicat în timpul relaţiei, deoarece se plictiseşte repede şi vrea un alt partener. La sfârşit însă, Leul va fi tot singur.

Martie, lună de foc pentru Vărsător! Horoscop pentru fiecare zodie în luna Mărţişorului!

Fecioară

Fecioara îşi creionează viaţa din punct de vedere practic, cu obiectivitate şi spirit analitic. Are o fire modestă, tăcută, conştiincioasă, chiar pasivă uneori, aşa încât de multe ori pare neinteresat de multe care se petrec în jurul său. De multe ori chiar aşa şi este, iar partenerul de viaţă vede acest lucru şi îl găseşte nepăsător şi rece. De aceea, nativul născut sub semnul zodical al ecioarei îşi va gîsi cu greu un partener care să-i rămână alături.

Luna martie va fi senzaţională pentru ele. Două zodii îşi vor schimba complet vieţile

Săgetător

Nativul Săgetătorul nu este o fire tocmai facilă şi nu sunt multe persoane care să îi intre în graţii. Este un individ cu o personalitate puternică, independentă, greu de supus, în permanentă mişcare şi activitate, iar cei cae îl fac să piardă vremea nu vor sta prea mult timp prin preajma sa. Îşi găseşte cu greu partener, iar când crede că l-a găsit pe domnul perfect, se răzgândeşte şi iar rămâne singur. Este un nativ foarte gelos şi acesta este un alt motiv pentru care nu îşi poate găsi foarte uşor un partener alături de care să rămână. Vestea bună este că oricât de dificile ar fi experienţele prin care trece, un Săgetător nu îşi pierde niciodată optimismul.



Recente

Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
elvis presley jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg