3 zodii cărora le merge de minune în plan personal până pe 27 noiembrie

Pe măsură ce planetele se reunesc sub semnul de foc al Săgetătorului, iar Jupiter se mută în zodia Pești, apar schimbări pe plan personal.

image

Cu Mercur, Venus și Soare aflate laolaltă, magia se întâmplă atunci când cuvintele se aliniază perfect cu ceea ce simţi cu adevărat. Cuvintele și acțiunile sunt cele care creează acele momente în viață pe care le iubești. În această perioadă, inima ta este cea care contează. Partenerul tău ar trebui să fie coechipierul tău.

Începând cu ziua de 22 noiembrie, păşim în zodia Săgetator. Acest semn zodiacal este cunoscut drept căutătorul adevărului, care se bucură de preocupările filozofice şi de descoperirea sensului vieţii şi al iubirii. În loc să simți că te mişti în cerc, vei fi mai încrezător în adevărul inimii tale, ceea ce înseamnă că este timpul să începi să ai conversații care îți vor îmbunătăți nu doar relația, ci întreaga viață.

Săgetător – ai parte de un nou început

Până pe 27 noiembrie, Venus, Mercur, Soarele și Luna Nouă în Săgetător îţi vor lumina semnul zodiacal. Mai mult, Jupiter ajunge în Pești şi aducă mai multă căldură sufletească în relaţiile tale.

Săptămâna aceasta ar putea aduce acea schimbare şi curajul de a face un pas important în relaţia de cuplu. Când te gândești că ceva este menit să fie sau destinat, ai putea crede că se va întâmpla în mod natural și că nu trebuie să depui niciun efort. De fapt, este rezultatul a ceea ce ai învățat din relaţii anterioare şi ceea ce ai nevoie pentru a te simţi împlinit. Deoarece toate îţi merg din plin în această săptămână, îţi poţi permite să-ţi îndrepți atenţia spre un nou început frumos la care ai visat.

Vezi și: Care sunt combinaţiile de zodii fericite în cuplu. Descoperă-ţi jumătatea!

Peşti - traversezi o perioadă incredibil de frumoasă

Jupiter aduce lucruri uimitoare în viața ta amoroasă. În această perioadă şi în următoarele câteva săptămâni, Jupiter, Neptun, asteroizii Pallas și Juno se află în Pești, ceea ce aduce magia în viața ta, mai ales în plan relaţional. Juno este asteroidul căsătoriei, așa că ar putea aduce un angajament serios. Jupiter aduce belșug, iar Neptun visarea, prin urmare intri într-o fază în care viața reală va fi mai bună decât ceea ce visezi. Întotdeauna tânjești să fii iubit pentru cine ești cu adevărat.

Pe măsură ce săptămâna avansează și începi să înțelegi că modul în care iubești este atât de diferit și unic. Vei observa o implicare mai mare a partenerului. Este cu adevărat o săptămână în care orice este posibil, inclusiv să realizezi că dragostea la care ai visat întotdeauna poate fi reală.

Citește și: Rutină în cuplu? Mizează pe aceste activități care țin departe monotonia

Taur – îţi dai seama ce nu funcţionează şi remediezi

Intimitatea și conexiunea cu ceilalţi sunt guvernate de semnul de foc pasional al Săgetătorului. Săptămâna aceasta, planetele îţi aduc oportunități de transformare în plan personal. Mercur, Venus, Soarele și Luna Nouă în Săgetător vor apărea în Taur săptămâna viitoare, îmbunătăţind-ţi comunicarea şi relaţiile de dragoste.

Planeta Uranus este încă în semnul tău, ceea ce înseamnă că mai pot apărea schimbări benefice. În această săptămână, este timpul să ai conversații profunde și semnificative despre dragoste, care te vor ajuta să obţii mai mult din ceea ce ai nevoie în cuplu. Este timpul să-ţi asumi riscuri. Te vei bucura de o nouă iubire sau de îmbunătăţirea unei conexiuni existente.



Recente

mașină  foto   Shutterstock jpg
copil speriat  foto   Shutterstock jpg
Dannii Minogue  Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg
Britney Spears  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian  Instagram jpg