Cel mai prost obicei în funcţie de semnul tău zodiacal

Ai tendinţa să întârzii oriunde ar trebui să ajungi? Te plângi mereu sau eşti dependent de telefon? Spune ce zodie eşti şi-ţi arătăm ce obiceiuri îi enervează pe ceilalţi la tine!

image

Toţi avem unele obiceiuri pe care ceilalţi le detestă, fie săbiciuni, fie vicii. De unele eşti conştient, pe altele nici nu le observi. S-ar putea să fii interesat să știi că semnul tău zodiacal are o oarecare influență asupra personalității tale, atât în sens pozitiv, cât şi în sens negativ.

Berbec - Întreruperi adesea pe cei cu care vorbeşti

Eşti mândru, ambiţios, mereu dispus să-ți dai cu părerea, de aceea nu este surprinzător că ajungi să enervezi. Ai tendința de a reacționa impulsiv, de a vorbi înainte de a gândi și mai ales de a întrerupe pe cei care încearcă să-ţi spună ceva. Crezi că tot ceea ce spui este important, dar este mai bine să cântăreşti argumentele pro și contra înainte de a opri pe cineva pentru a-ţi spune opinia.

Taur - Eşti cheltuitor

Eşti considerat cel mai practic și sensibil nativ. Când te confrunţi cu perioade complicate, știi să te descurci mai bine decât oricine altcineva. Chiar și tu ai un viciu, care poate fi rezumat în două cuvinte: terapia prin cumpărături. Condus de Venus, planeta iubirii, plăcerii și banilor, muncești din greu, dar, când atingi un nivel maxim de stres, îţi place să te răsfeţi şi nu te mai uiţi la bani.  

Gemeni - Ţie greu să iei o decizie

Nativii Gemeni tind să fie persoanele cele mai nehotărâte. Le este foarte greu să nu se gândească la diverse situații și să nu se răzgândească de un milion de ori. Cum sunt atât de sociabili, este o provocare să fie împăcaţi că iau decizii concrete. Îşi doresc să mulţumească pe cei la care ţin şi caută prea mult cele mai bune soluţii.  

Rac - Te distanţezi de ceilalţi pe perioade lungi

Capricios şi emoţionant, ajungi fără să vrei în perioade în care ai vrea doar să te izolezi de ceilalţi. Chiar dacă pari puternic în situaţii de stres, în realitate nu faci decât să-ţi suprimi sentimentele în public. Nu ai nicio problemă când ai un echilibru între timpul cu ceilalţi și timpul în singurătate, dar, când apar dezechilibre, te retragi în carapacea ta. Uneori, îţi ia zile sau săptămâni întregi, pentru că îţi este greu să ieşi din acea stare.

Vezi şi: Cei mai manipulatori nativi ai zodiacului european!

Leu - Te laşi aşteptat nepermis de mult

Adori să fii în centrul atenției. Eşti cu adevărat fermecător și amuzant, de aceea îți este ușor să-ți faci prieteni. Uneori însă ai un comportament de divă şi-ţi place să laşi oamenii să te aștepte mai mult timp. Petreci ore în şir îngrijindu-ţi părul, alegând cele mai potrivite ţinute și accesorii.

Fecioară - Adori să-i corectezi pe ceilalţi

Oferi sfaturi practice de fiecare dată când ţi se iveşte ocazia. Critica constructivă este limbajul iubirii din punctul tău de vedere. Modul tău simplu de a transmite adevărul oricât de dur ar fi, chiar și atunci când nu ţi se solicită intervenţia, îi poate afecta pe cei mai sensibili. Această tendință de a corecta pe oricine atunci când greșeşte poate fi considerată, de asemenea, meschină.

Balanţă – Nu te desparţi de telefon

Toți ne folosim mult telefoanele, dar tu aproape că nu-l laşi din mână. Ești ca un fluture social cu ochii pe rețelele sociale. Cum altfel să ții oamenii la curent cu tot ceea ce ţi se întâmplă? Petreci mult timp vorbind la telefon, aflând ce fac ceilalţi.  Ești și un romantic, așa că îți place să afli primul cine s-a căsătorit sau s-a despărțit.

Scorpion - Deţii secretele celorlalţi şi rişti să le dezvălui la mânie

Eşti văzut ca o persoană misterioasă, ceea ce dă încredere celorlalţi să ţi se destăinuie. Simți totul cu profunzimea specifică nativilor din semne de apă şi rareori îţi lași emoțiile să iasă la suprafață. Nu ai nicio problemă să asculţi păsurile celorlalţi. Eşti atât de secretos, încât, ajungi să afli o mulţime de informații despre ceilalţi care prind curaj să-ţi spună tot ce au pe suflet. Totuşi, aceasta poate deveni o problemă dacă laşi lucrurile să scape de sub control sau dacă vrei să te răzbuni pe cineva.

Săgetător – Pui capăt relaţiilor brusc

Treci adesea de la o aventură la alta, ceea ce înseamnă că nu vrei să pierzi timp valoros printre oameni care te ţin pe loc sau simţi că îţi fac rău. Uneori, renunţi brusc la relaţii fără să-ţi iei rămas bun. Cauza obiceiului tău este că simţi nevoia să răspunzi cu aceeaşi monedă celor care au o influenţă negativă asupra ta.

Citeşte şi: 5 zodii care pur şi simplu nu pot menţine o relaţie de prietenie pe termen lung. Tu eşti pe listă?

Capricorn – Amâni adesea lucrurile

Eşti dependent de muncă, dar asta nu te face neapărat specialist în organizarea bună a timpului. Cu cât ţi se par mai uşoare treburile pe care le ai de făcut, cu atât este mai probabil să amâni realizarea lor până în ultimul minut, ceea ce-I stresează pe ceilalţi. Nativii Capricorn amână în mod constant, pentru că au avut atât de mult succes în trecut prin amânarea lucrurilor pe care le aveau de făcut.

Vărsător – Îţi place să joci rolul de avocat al diavolului

Eşti o fire independentă şi rebelă, dar şi iscoditoare, curioasă, ceea ce te face să pui la îndoială orice şi să deranjezi uneori. Mulți nu-ți apreciază nevoia de a face lucrurile numai în felul tău şi de a te face avocatul diavolului. În unele ocazii arunci câteva opinii revoltătoare doar pentru a vedea cum reacționează ceilalţi.

Pești - Visezi cu ochii deschiși

Eşti cunoscut ca un sentimental. Fiind cel mai creativ nativ al zodiacului, îţi faci tot felul de scenarii şi visezi foarte mult. Ceilalţi observă cu surprindere că nu eşti atent uneori şi nu te poţi concentra. Nu încerci să fii nepoliticos. Mintea ta pur și simplu rătăcește. Acest lucru este evident mai ales atunci când viața devine stresantă, deoarece te simți mai confortabil să te retragi în lumea viselor.

FOTO: Shutterstock



Recente

obiceiuri demodate jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Eva Mendes, Ryan Gosling  jpg
cuplu  foto   Shutterstock jpg
Singurul om inmormantat pe Luna  Sursa foto shutterstock 1454730908 jpg
Emmanuel Macron, Brigitte Macron  foto Shutterstock jpg
Robert Downey Jr, Susan Downey  jpeg
Matthew Perry, în comă două săptămâni colaj  Sursa   Shutterstock jpg
Camilla Parker jpeg
Click! Pentru Femei jpeg
Olivia Munn, Christie Brinkley  foto   Shutterstock jpg
Chuck Norris  foto   Shutterstock, Imdb jpg
Familia Regala, obiceiuri alimentare jpg
Sharon Stone și Billy Baldwin  foto   Shutterstock, Sliver (1993) jpg
haine jpg
Angelina Jolie jpg
Lily Allen  foto   Shutterstock jpg
probleme in cuplu jpg
menstruatie  jpg
Christina Applegate jpg