5 zodii care nu te vor înşela niciodată

1 77452 original jpg jpeg

Există oameni care îţi promit că îţi vor pune lumea la picioare încă de la prima întâlnire. Că te vor iubi necondiţionat şi că îţi vor fi alături în fiecare clipă a vieţii. În zilele noastre, acest lucru pare greu de crezut, dar ai fi suprinsă să afli că, cel puţin din punct de vedere zodiacal, există unii nativi care ar putea să se ţină de cuvânt.

Taur

Nativii Taur caută stabilitate şi siguranţă în relaţia de cuplu. Când iubesc pe cineva, aceştia îşi doresc să se aşeze la casa lor, să întemeieze o familie, pe care să o iubească şi să o îngrijească cum ştie mai bine. Oneşti şi foarte siguri pe ei, nativii Taur ştiu să aprecieze calităţile persoanei de lângă ei.

Fecioară

Nativii Fecioară sunt foarte pasionaţi şi, atunci când iubesc, dăruiesc totul. Oameni cu suflet mare, ei îşi vor dori întotdeauna să fie fericiţi cu lucruri simple şi vor fi dispuşi să ofere o mână de ajutor la nevoie. Nu suportă falsitatea şi minciuna şi nimeni nu ar putea să le înşele, căci imediat îşi dau seama de cei răutăcioşi.

Balanţă

Nativii Balanţă încearcă să evite, pe cât posibil, dramele şi conflictele. Aceştia preferă să trăiască în pace şi iau decizii raţionale. Obişnuiesc să stea mult timp într-o relaţie şi sunt parteneri foarte fideli. Firi romantice, nativii Balanţă vor trata persoana de lângă ei ca o zeitate şi o vor diviniza la superlativ.

Capricorn

Raţionali şi foarte responsabili, nativii Capricorn nu sunt atât de romantici şi nici nu se pricep în a face surprize celui iubit, însă îşi exprimă sentimentele tocmai prin dorinţa lor de a construi o relaţie durabilă şi o căsnicie fericită. Alături de partener, aceştia vor să atingă numeroase obiective, ca în final să se bucure împreună de tot ce au realizat. Sunt mult prea concentraţi pe muncă, aşa că nu au timp de înşelat.

Peşti

Persoane devotate, nativii Peşti oferă totul încă de la prima întâlnire. Firi visătoare şi foarte romantice, aceştia nu au ochi pentru altcineva în afară de persoana iubită şi îi urăsc pe cei care înşală. Ştiu cum să îşi trateze jumătatea şi nu cer nimic în schimbul bunătăţii lor. Cea mai mare dorinţă a lor este să îşi întemeieze o familie.Recente

Marilyn Monroe, adepta operațiilor estetice Chip transformat Coleaj Sursa foto  Imdb jpg
Ce scrie pe cele mai ciudate pietre funerare ale celebritatilor Sursa foto Pixabay jpg
Janice Litman jpeg
Amal si George Clooney jpg
Un obiect extraterestru descoperit în mormântul faraonului Tutankhamon sursa foto  Shutterstock jpg
Camilla jpg
casatorita cu Lordul plăcerilor carnale, 75 de amante 1 sursa foto  Imdb jpg
Nicola Peltz si Victoria Beckham jpg
Curiozitatile stranepotilor Reginei la funeraliile ei Cum au trecut in noua etapa fara Gan Gan Sursa foto Instagram windsor royal family jpg
Iti mai amintesti Melrose Place Vezi cum arata acum actorii din rolurile principale Sursa foto Shutterstock jpg
Ryan Grantham și a omorât mama Plănuia să l împuște pe Justin Trudeau Sursa foto  Considering Love and Other Magic (2016) jpg
un bebelus care plange, shutterstock jpg
 Johhny Cash jpeg
Printesa Anne si Camilla Parker jpeg
Shakira, nemiloasă cu angajații Sursa foto  revista Elle jpg
Scene cu Robin Williams din Doamna Doubtfire care n au aparut niciodata Sursa foto captura YouTube  1 jpg
înmormântare regală, sicriul Reginei, siciu deschis Sursa foto  Instagram Royal Family jpg
Colaj familia regala, femei insarcinate, shutterstock jpg
Cara Delevingne jpg
Nadia Comaneci 4 ok GettyImages 1206897168 jpg