Eclipsa de Lună. Ce nativi vor fi afectaţi serios de eclipsa din 8 noiembrie!

Traversăm sezonul eclipselor, un motiv pentru care ne confruntăm cu o serie de probleme. Dacă te simți deja afectat, atunci s-ar putea să fii unul dintre nativii influenţaţi de eclipsa de Lună din noiembrie 2022 şi nu neapărat în sens negativ.

image

Se zice că nu ai de ce să te temi de o eclipsă, însă, în astrologie, eclipsele deschid o ușă karmică pentru o perioadă de 28 de zile și, în acest timp, se poate întâmpla orice. Eclipsa poate avea loc în fazele de Lună plină sau Lună nouă în oricare dintre semnele zodiacale din Nodul Nord sau Nodul Sud. Nodul Nord semnifică viitorul și destinul tău, iar Nodul Sud reprezintă bagajul energetic al trecutului. Dacă semnul tău zodiacal se întâmplă să fie afectat de o eclipsă, aceasta ar putea semnifica un punct de cotitură în viața ta. Uneori, schimbările care au loc în timpul eclipselor îţi pot schimba complet viața, alteori, schimbarea poate fi subtilă, interioară.

Pe 8 noiembrie, va avea loc eclipsa totală de Lună în zodia Taurului. Aceasta are loc la doar două săptămâni după eclipsa parțială de Soare din Scorpion, ceea ce înseamnă că sunt legate una de alta. Va forma o alianță cu Nodul Nord al Destinului, ceea ce înseamnă că te vei simţi mai motivat și mai responsabil. Te va trage în mod inevitabil într-o direcție în care ai fost întotdeauna sortit să fii. Se va forma și o conjuncție cu Uranus, care este imprevizibil și rebel, ceea ce ar putea stârni ceva neașteptat, îndeosebi pentru nativii semnelor zodiacale din cele ce urmează!

Vezi și: Horoscop bilunar. Suntem în vârful haosului cosmic din 2022?

Taur – începi o nouă etapă

Eşti chiar în centrul acestei eclipse de Lună. Chiar dacă nu eşti pregătit pentru atenția pe care ți-o aduce, trebuie să recunoști că te simţi bine. Eclipsa te scoate din zona ta de confort și te obligă să ieşi în evidenţă. S-ar putea să faci ceva imprevizibil sau să experimentezi ceva deosebit. Când are loc o eclipsă în semnul tău zodiacal, înseamnă că atingi o nouă etapă din viaţă. Sfârșitul unui capitol înseamnă și că începi un altul. Acordă-ţi timp să te orientezi în această etapă nouă.

Leu – te simţi pregătit pentru ceva nou la job

Cum eclipsa de Lună din 8 noiembrie are loc în a 10-a casă a carierei zodiei Leu, este posibil să simţi elanul de a încerca ceva total diferit la locul de muncă. S-ar putea să surprinzi lumea prin schimbarea carierei, acceptarea unei promovări sau renunţarea la actualul job de care toată lumea credea că eşti mulţumit. Indiferent ce s-ar întâmpla, alegerile de acum vor aduce oportunități noi în viitor. Vei ajunge mai aproape de cariera pentru care ai fost întotdeauna destinat.

Citește și: Cele mai ascunse secrete ale zodiilor. De ce se tem cel mai mult nativii

Scorpionul – cauţi armonia în relaţiile cu ceilalţi

Te-ai gândit mult la cineva în ultima vreme? Ar putea fi partenerul tău, cel mai bun prieten sau un coleg. Această eclipsă te încurajează să evoluezi în relația cu această persoană. S-ar putea să fii gata şi să te despărți de cineva din cauză că te simţi prins într-o relaţie toxică. Energia eclipsei din 8 noiembrie poate aduce o perspectivă diferită asupra unei relaţii. Începi să depui eforturi pentru a avea parte de mai multă armonie în relaţiile tale.

Vărsător – faci schimbări legate de casă şi familie

Această viitoare eclipsă de Lună are loc în a patra casă a familiei. De aceea, te încurajează să te muți într-un loc nou, să stabilești limite celor dragi. Acasă reprezintă şi o stare de spirit. De-a lungul timpului, locurile și lucrurile care te fac să te simți ca acasă se schimbă. Elipsa te face să te întrebi dacă, în prezent, ai acel sentiment de securitate emoțională și fizică în propria ta casă. Vei dori să-ţi îmbunătățești relația cu casa în diverse forme.

FOTO: Shutterstock



Recente

mașină  foto   Shutterstock jpg
copil speriat  foto   Shutterstock jpg
Dannii Minogue  Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg
Britney Spears  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian  Instagram jpg