Horoscop bilunar. Suntem în vârful haosului cosmic din 2022?

Nu putem respira ușurați după Eclipsa de Soare în zodia Scorpion, care a atras efecte adverse dintre cele mai diverse, pentru că Marte, planeta acțiunii, energiei și conflictului, începe mișcarea sa retrogradă, care durează de pe 30 octombrie până pe 12 ianuarie 2023. Ne așteaptă provocări pe toate planurile – atenție la sănătate! –, iar Luna sângerie vine și ea să ne dea o nouă lecție.

image

În această perioadă, până pe inclusiv 10 noiembrie 2022, avem ocazia să ne regândim strategiile indiferent de planurile pe care le avem. Marte va fi retrograd până pe 12 ianuarie 2023, dar va rămâne sub influența zodiei Gemeni până pe 25 martie 2023 – asta înseamnă că stiloul va fi mai „ascuțit‟ decât sabia, deci atenție la ce ceea ce spuneți și cui spuneți! Luna noiembrie începe exploziv, cu o Eclipsă totală de Lună (Luna sângerie) în semnul astrologic Taur, pe 8 noiembrie. Astrologii spun că Luna sângerie atrage descoperiri majore, care generează schimbări importante pe plan spiritual. Poate chiar să însemne că un capitol din viața ta se apropie de sfârșit și altul este pe cale să înceapă. Vezi în continuare previziunile oferite de astrologul Click! pentru femei Lorina, pentru fiecare semn zodical în parte:

Berbec

În perioada următoare, veți petrece mult timp în spațiul public, participând la diverse activități. Cu toate acestea, dorința de a vă impune punctul de vedere, ignorând pe ceilalți, precum și tendința spre litigii, pot încălzi periodic situația, atât în sfera de afaceri, cât și în căsătorie. Va trebui să vă ocupați de un număr mare de oameni, să operați cu un volum mare de informații care să stimuleze activitatea mentală. Veți câștiga credibilitate.

Citește și Cele mai ascunse secrete ale zodiilor. De ce se tem cel mai mult nativii

Taur

În afaceri, deocamdată, vă sfătuiesc să nu faceți schimbări importante și nici să nu vă stabiliți obiective pe termen lung. Mulțumiți-vă cu pașii mărunți pe care îi faceți, de fapt cu ceea ce dețineți acum. Frământările psihologice nu vă dau pace, fiind, de asemenea, într-o mare contradicție. Doriți poate, mai curând, o viață de om normal, dar să nu uitați că cel mai uimitor moment de timp este exact prezentul, așa că trăiți fiecare moment!

Gemeni 

Pentru voi, poate să apară o relocare, o schimbare de reședință. Chiar dacă nu acționați acum, veți dori să decideți asupra schimbărilor de anul viitor. Există energii mulțumitoare care vin din zona drumurilor. De asemenea, veți putea planifica excursii, întâlniri importante cu prieteni din afară sau vă faceți alții noi. Chiar dacă nu mergeți într-o călătorie, vă veți face noi cunoștințe la distanță, iar aceste legături vor contribui la avansarea planurilor viitoare.

Rac

Săptămânile următoare vor fi caracterizate de o relație specială, bazată pe încrederea în Dumnezeu. Opiniile religioase pot fi foarte diferite de cele acceptate de ceilalți în general. Aveți grijă căci există oameni apropiați care vă pot folosi pentru propriile scopuri. Căutați să fiți destul de înțelepte ca să puteți citi informații printre rânduri. Nu ar fi exclus să intrați în posesia unui secret, iar la aflarea lui, o să trageți niște concluzii personale. 

Leu

Este posibil să avansați la muncă, dar nu puteți face același lucru în sfera iubirii, fără ajutor. Important este să nu săriți peste etape. Ar fi mai bine să adoptați o poziție cumva de mijloc. Această poziție poate fi foarte solicitantă și periculoasă, dar odată cu înțelegerea regulilor jocului, veți puteți obține câteva beneficii. În acest moment, nu trebuie să vă fie frică să aveți încredere în oameni. Oamenii merită să li se acorde credit uneori.

Fecioară

În această perioadă, ar trebui să fiți pregătiti pentru unele evoluții neobișnuite ale evenimentelor. Vă recomand să vă opriți să vă exprimați furia pe care o simțiți. Chiar dacă aveți dreptate, acest lucru nu vă oferă dreptul de a ridica vocea sau de a împroșca negativitate în orice alt mod. Ați observat vreodată ce privire rea aveți când sunteți nervoase? Nu este nimic bun în asta. Ar trebui să încercați să rezolvați această problemă.

Balanță

Va trebui să vă faceți față intereselor voastre la locul de muncă, dar vă recomand să nu forțați mult un conflict deschis. Chiar dacă se ivesc ceva probleme, este în mod clar recomandat să se acționeze moderat în orice situație, dar să se acționeze. De asemenea, nu este cazul să transferați responsabilitatea voastră pe umerii altcuiva. Aveți grijă de tot, dar în același timp, încercați să fiți rezonabile cu evaluarea propriilor capacități.

Vezi și Cum îţi dai seama că cineva te minte dacă îi ştii semnul zodiacal

Scorpion

Dacă aveți lucruri și întâlniri importante, vă recomand să le planificați mai bine acum, înainte de faza exactă a eclipsei lunare. Nici voi nu o să fiți scutite de tensiuni, căci vor lipsi informațiile complete și nu veți putea vedea clar toate situațiile. În același timp, aveți patroni puternici, mentori, oameni cu autoritate și de succes, străini, gata să vă sprijine, să acorde o mână de ajutor, respectând codul de onoare. Atenție, nu toată lumea o va face cu o inimă deschisă!

Săgetător

În dragoste, o să aveți sentimentul că ați întâlnit idealul. Vă doriți din suflet să vină vremea când visele devin realitate, cu potențialul de care dispuneți în creativitate. Veți merge pe principiul că „frumusețea va salva lumea‟, veți încerca să îi faceți pe ceilalți fericiți, fără să uitați de voi și de avantajele proprii. Fermecătoare și atractive, sunteți capabile să dați ce-i mai bun din voi, iar manifestarea abilităților va aduce pace și liniște în suflet.

Capricorn

Este posibil să obțineți o victorie incontestabilă la locul de muncă, deși ar fi bine să lucrați din greu. În momentul de față, câștigătoare vor fi acelea care știu clar ce doresc. Dacă aveți ascendentul în Gemeni, nu veți fi scutite de ceva probleme de sănătate, mai ales în viitorul apropiat și cel mediu. Orice exces, în special de nesomn, muncă multă sau program haotic de masă, dar și îngrijorările legate de bani, au repercusiuni asupra stării generale.

Vărsător

În această perioadă a anului, se pare că, în timp ce astrele promit niște bonusuri plăcute, acest timp include multe particularități care trebuie luate în considerare, asta presupunând că doriți să câștigați. Mai întâi, țineți cont că acum accentul va fi pus pe emoții în practic orice situație. Simțurile voastre domină chiar și în problemele legate de muncă. Trebuie să vă bazați mai întâi pe intuiție și abia apoi pe raționamentul logic.

Pești

A sosit momentul să construiți planuri pe termen lung, căci vor fi suficiente oportunități de a face ajustări și a aduce diversitate în imaginea voastră obișnuită. Mai bine ar fi să aderați acum la principiul activității și inițiativei, de a nu vă ascunde propriul „eu‟ în spatele opiniei publice. Cu această abordare directă, sunteți mult mai capabile să vă realizați planurile în afaceri, în problemele juridice, precum și în sfera intereselor personale, așa cum sunt relațiile apropiate.

@shutterstock



Recente

festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg