Adevărul gol-goluţ despre zodii

1 78171 original jpg jpeg

Fie că recunosc, fie că nu, nativii celor 12 semne zodiacale au avut întotdeauna ceva de ascuns. În timp ce unii se ruşinează cu defectele lor, alţii ar face orice ca nimeni să nu afle cea mai rea latură a lor. Noi le-am aflat şi le vom descrie mai jos.

Berbec

Este cel mai egoist nativ dintre toate semnele zodiacale. Potrivit lui, el este întotdeauna pe locul 1, indiferent de adversar. Are un orgoliu atât de mare, încât nici atunci când greşeşte nu e în stare să recunoască. Acest lucru nu îi va aduce întotdeauna succes, aşa că ar trebui să mai lase capul plecat.

Taur

Dacă nativul Berbec este egoist, nativul Taur este cel mai încăpăţânat dintre toate zodiile. Dacă îşi pune ceva în minte, va face orice să îl ducă la bun sfârşit. Uneori, e în stare să rupă prietenii de durată şi să îşi trădeze până şi cei mai apropiaţi prieteni pentru a-şi atinge scopul, lucru care nu îi plasează în categoria celor mai de încredere.

Gemeni

Deşi nu va recunoaşte niciodată, nativul Gemeni este bârfitorul zodiacului. Îi place să ştie tot despre toţi şi să îi vorbească pe la spate cu nonşalanţă. E mereu preocupat de ce se întâmplă în jurul său şi nu îşi doreşte să îl întreacă nimeni. Are o invidie uriaşă şi e capabil de multe fapte murdare.

Rac

Dacă nu ar fi cineva alături de el, nativul Rac ar fi la pământ din pricina moralului său. Este o persoană slabă, care nu e în stare să lupte şi vrea să ascundă această slăbiciune cu orice preţ. Nu suportă să fie sensibil şi caută întotdeauna să afişeze o altă imagine decât cea reală. Dar...numai el ştie ce e în mintea sa.

Leu

Îi place să o facă pe şeful şi îi iese de fiecare dată, însă tocmai atitudinea aceasta îi va atrage foarte mulţi duşmani. Nativul Leu este plin de sine, încrezut şi crede că le ştie pe toate, când de fapt, nu ştie mai nimic. Aroganţa şi setea de putere îl pot transforma peste noapte din rege în cerşetor.

Fecioară

Cu siguranţă, toată lumea ştie că nativul Fecioară este criticul zodiacului. Pur şi simplu, nu ai cum să îl schimbi! Firea sa severă şi de neînduplecat îi pune pe jar pe toţi cei care vor să i se alăture, iar unii dintre ei cedează înainte de a fi construit ceva. Din cauza perfecţionismului dus la extrem, nativul Fecioară nu are prieteni, dar îşi face cu uşurinţă o mulţime de adversari.

Balanţă

Ai crede că e o fiinţă boemă, care doreşte pacea în lume şi echilibrul, când de fapt, nativul Balanţă este cel mai mincinos dintre toate semnele zodiacale. Felul lui de a fi te face să crezi că e precum un înger, pe când el încearcă să te manipuleze şi să te facă să crezi ce vrea el să crezi. Are vorbele la el, dar nu întotdeauna întâlneşte persoane naive.

Scorpion

Fire instinctuală, nativul Scorpion te soarbe din priviri de la prima întâlnire. Dacă cineva i-a căzut cu tronc, va face tot posibilul să o aducă în dormitor pe acea persoană. Din pricina caracterului său puternic, ar fi în stare să recurgă şi la ameninţări, doar pentru a fi mulţumit. În general, e bine să te fereşti de aceşti oameni, până nu e prea târziu.

Săgetător

Nu e vina sa că îi place să petreacă până uită tot ce s-a întâmplat. Petrecăreţul zodiacului este o persoană veselă, optimistă, căreia îi place viaţa, dar are şi un defect uriaş: dacă se ameţeşte, ar fi în stare să pornească un război. Deşi nu e genul de persoană violentă, alcoolul pune stăpânire cu uşurinţă pe mintea sa şi îl poate transforma în totalitate.

Capricorn

Este cel mai plictisitor semn zodiacal. Da, şi asta nu pentru că nu are multe lucruri de spus, ci dimpotrivă, pentru că este prea inteligent şi mereu le ştie pe toate. Dacă nu te ridici la nivelul aşteptărilor sale, s-ar putea să te plictiseşti enorm discutând despre filosofie, salvarea planetei şi schimbările climatice.

Vărsător

Este cel mai ciudat semn zodiacal, potrivit astrologilor. Mulţi nativi poate ar lua acest lucru drept un compliment, când de fapt este unul dintre cele mai mari defecte. Nativii Vărsător sunt fiinţe bipolare, extrem de dificile şi nu ştii ce gândesc cu exactitate. Uneori sunt fericiţi şi iubitori, alteori sunt tăcuţi, depresivi şi foarte răzbunători. Pe unii dintre ei ţi-e frică să îi ai alături...

Peşti

Defectul unui nativ Peşti? Faptul că este mult prea delăsător şi poate fi convins cu uşurinţă să recurgă la lucruri total opuse. Din pricina naivităţii sale duse la extrem, e uşor de corupt şi poate să intre într-o lume nefastă, care să îi pună în pericol viaţa. Dacă va avea un anturaj negativ, înseamnă că o mare parte din calităţile sale se vor pierde.

Sursă foto: www.daxushequ.comRecente

michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg