Află ce-ţi rezervă astrele vara aceasta

1 74757 original jpg jpeg

Vara bate la uşă aşa că nu ar trebui să fii mirat dacă gândul îţi stă numai la vacanţă şi la dragoste. În timp ce unii nativi se vor răsfăţa din plin în anotimpul ce urmează, alţii vor trăi aventura vieţii lor.

Berbec

Te pregăteşti intens pentru vară,fie că vrei să cucereşti pe cineva sau ai cucerit deja. Oricum ar fi,ţi-ai propus să te îndrăgosteşti vara asta iar astrele sunt de partea ta pentru a-ţi găsi jumătatea. Pe plan profesional,vei mai avea de muncit căci vacanţa nu vine aşa repede cum te gândeai,însă nu trebuie să îţi faci griji întrucât ai potenţial şi vei reuşi să treci peste toate obstacolele. În iulie,ai putea să ai puţin mai multă grijă de sănătatea ta deoarece căldura îţi va afecta organismul.

Taur

Vara ce vine înseamnă pentru tine muncă,departe de cei dragi,dar şi satisfacţii majore la finalul ei. Atunci ai putea să pleci într-o vacanţă,la mare,unde să te relaxezi cât pentru toate cele trei luni. Ai face bine să pui bani deoparte,dacă vrei să te bucuri din plin de sejur şi să nu îţi refuzi nicio poftă. În privinţa sănătăţii,tratează-ţi acum orice problemă simţi că devine supărătoare.

Gemeni

În lunaaugust,vei avea o vacanţă plină de aventuri şi întâmplări neaşteptate,de care îţi vei aminti toată viaţa. Fii mai strângător cu banii şi acordă-i mai multă atenţie partenerului tău,căci s-ar putea să aveţi câteva probleme pe axa comunicării. La capitolul sănătate,hidratează-te şi în caz că urmezi un tratament,nu îl neglija. E posibil ca inima să îţi mai dea bătăi de cap.

Rac

Munceşti foarte mult şi nici nu îndrăzneşti să te gândeşti la o vacanţă vara ce urmează. Deşi îţi plac soarele,apa şi nisipul,ai prefera să te relaxezi la umbra unui copac din grădina casei tale sau la bunici,ceea ce nu e rău,însă nu încerca să te izolezi de prieteni. Ai nevoie de cineva în viaţa ta care să îţi arate şi părţile frumoase. Poate ai suferit şi nu vrei ca vara aceasta să se întâmple acelaşi lucru,însă dacă apare o oportunitate,nu o neglija.

Citeşte şi Horoscopul săptămânii 19-25 mai 2017

Leu

Întâmpini probleme în privinţa sănătăţii şi e posibil ca vara aceasta să ajungi la spital. Oricum ar fi,ai mare grijă de tine şi nu ezita să consulţi un medic. Poate încă nu ţi-ai făcut planuri de vară,însă o vacanţă terapeutică nu ţi-ar strica. Pe plan amoros,ai tendinţa să sari în braţele primei persoane pe care o vezi,lucru ce nu e tocmai cel mai bun pentru tine.

Fecioară

În vară,vei avea parte de un eveniment care îţi va schimba viaţa,fie că e vorba de o cerere în căsătorie,o nuntă deja stabilită sau naşterea unui copil. Deşi treci printr-o perioadă stresantă din viaţa ta,lucrurile se aşează treptat iar tu trebuie să ai foarte multă răbdare. De asemenea,dacă partenerul tău te face să suferi,trebuie să ai o discuţie cu el,pentru a vedea ce e de făcut cu relaţia voastră. La capitolul sănătate,trebuie să ai mai multă grijă de tine şi să îţi întăreşti organismul pentru că şi o răceală banală te poate da peste cap complet.

Balanţă

Eşti pregătită de aventura vieţii tale,o excursie într-un loc la care nu te-ai gândit niciodată că vei ajunge iar ideea te încântă la maximum. Ai strâns banii necesari călătoriei iar acum nu îţi rămâne decât să aştepţi să vina ziua mult aşteptată. Până atunci,ai putea să te îngrijeşti mai mult de stare de sănătate care s-ar putea să îţi cam pună beţe în roate.

Scorpion

Nu ai încă un plan pentru vara asta şi te gândeşti că nu va fi cu nimic diferită faţă de ceilalţi ani. E posibil să pleci cu părinţii într-o scurtă vacanţă,departe de casă şi în rest îţi vei continua munca şi activităţile zilnic. În rest,nimic deosebit în viaţa ta. Dragostea nu se întrevede la orizont deocamdată.

Săgetător

Eşti o persoană implicată în foarte multe activităţi aşa că pentru tine vara nu înseamnă vacanţă,ci doar încă un anotimp. Totuşi,vara aceasta ar putea fi una deosebită pentru tine,dacă accepţi să te îndrăgosteşti şi să laşi iubirea să îţi pătrundă în suflet. E posibil să cunoşti pe cineva nou în viaţa ta,care să te facă să fii cu capul în nori şi să ai sentimente frumoase. Nu ezita să arăţi ceea ce simţi. Îţi va prinde bine.

Capricorn

Vara aceasta vei avea  parte de un norocinedit,fie că e vorba de relaţii amoroase,fie că e vorba de bani. E posibil să apară o persoană nouă în viaţa ta,chiar şi pentru câteva luni sau e posibil să primeşti o sumă de bani sau un cadou important din partea familiei. Oricum ar fi,îţi va prinde bine. Trebuie să fii deschis spre orice oportunitate. La mijlocul verii,se poate să pleci într-o călătorie,chiar şi în interes de serviciu.

Vărsător

Te pregăteşti pentru un eveniment important din viaţa ta iar stresul nu îţi dă pace. Munceşti zi şi noapte şi ştii că vara aceasta ţi-ai cam pus toate poftele deoparte. Eşti un om extrem de ambiţios şi nu îţi stă gândul la petreceri sau vacanţe. Tot ce te linişteşte e să reuşeşti în ceea ce ţi-ai propus. Din cauza stresului,rişti să ai probleme în relaţia de cuplu,aşa că ai grijă la modul în care vorbeşti şi te comporţi cu partenerul tău. Unele lucruri pot să lase răni adânci.

Peşti

Eşti o fire curioasă,care vrea să exploreze întreaga lume în câteva zile. Ţi-ai pregătit din timp vacanţa şi ştii că te aşteaptă o serie de întâmplări inedite. Fie că pleci singur sau cu cineva,excursia îţi va reîncărca bateriile iar la întoarcere vei avea un tonus excelent. Bucură-te cât mai mult de soare,apă şi natură pentru că în toamnă vei începe o serie de proiecte noi.

Citeşte şi Ce calităţi să nu subestimezi la fiecare zodie

Sursă foto http://cartoonsmix.comRecente

donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg
Vedete jpg
lisa marie presley 2 shutterstock 276232913 jpg
Regina Elisabeta jpeg
Theo Rose poza mica (8) jpg
Elon Musk jpg
calendar zile libere jpeg
vitamina D jpg
David Faustino and Christina Applegate   shutterstock 300629561 jpg
jennifer lopez si ben affleck  jpeg
Will Smith  jpg
Chris Pratt    shutterstock 2172219737 jpg
Jennifer Garner jpeg
Regina Elisabeta jpeg