Află cum te va afecta eclipsa de Lună!

1 68269 original jpg jpeg

O eclipsă de Lună în Balanţă va lumina cerul în data de 23 martie 2016 şi va avea puterea mai multor Luni pline adunate într-una singură. Sfatul cheie: fă un salt cu încredere în viitor şi fii curajoasă. Viitorul este foarte promiţător, deşi acum nu vezi acest lucru.

Aceasta este eclipsa finală din seria Berbec-Balanţă în ultimii doi ani,şi va aduce probabil sfârşitul unei poveşti începute în 2014. Citeşte cum va influenţa această eclipsă de Lună semnul tău zodiacal.

Berbec

Ascultă cu atenţie conversaţiile din jurul tău şi fă-ţi timp pentru a observa cu atenţie toate detaliile. Adevărul nealterat va ieşi la suprafaţă despre o relaţie-cheie. Dezvăluirile aduc acum un sentiment de uşurare şi claritate. Această eclipsă te poate ajuta,de asemenea,în rezolvarea unei probleme juridice începută acum 2 ani.

Taur

Uneori,trebuie să acceptăm că se pot întâmpla evenimente neaşteptate. Taurul,fiind un semn de pâmânt,are tendinţa de a se fixa pe o anumită idee,însă această eclipsă în Balanţă îl va dezechilibra. Există posibilitatea ca în următoarele zile să se contureze o oportunitate profitabilă. Renunţă la abordările vechi pentru afaceri şi revizuieşte toate planurile proiectelor în care eşti implicată.

Gemeni

Pe plan amoros,vei afla adevărul despre noua relaţie care se conturează sau despre cea în care eşti deja implicată. În cazul în care au existat ezitări în ultimii doi ani,acum dragostea îşi va face apariţia în viaţa ta. De asemenea,se vor găsi soluţii noi şi creative pentru creşterea copiilor,iar dacă relaţia cu partenerul a cam scârţâit în ultimul an,acum se va îmbunătăţi.

Rac

În ultimii doi ani viaţa şi cariera ta au fost zguduite destul de tare. Acum este timpul să te reinventezi şi să faci schimbările finale. În mod natural,pui pe primul loc familia şi amenajarea locuinţei,pentru un loc liniştit şi confortabil,iar visul tău este pe cale să se îndeplinească. Acesta este momentul ideal să-ţi cauţi o locuinţă sau un nou loc de muncă mult mai bine plătit. Beneficiile vor apărea mai repede decât îţi închipui.

Leu

După multă revizuire şi negociere,în cele din urmă va fi întocmit un contract,care va avea implicaţii pe termen lung. Acest lucru poate fi un acord juridic pentru un demers creativ şi este indicat să te concentrezi deplin pe acest proiect,pentru a profita în lunile ce urmează de beneficii neaşteptate. Schimbarea va fi un lucru bun pentru tine. Pe de altă parte,vei avea posibilitatea de a-ţi consolida relaţia cu familia.

Fecioară

Ultimii doi ani au fost pentru tine o călătorie sălbatică,din care ai învăţat ce înseamnă puterea şi valorea banului. În această perioadă îţi vei lua inima în dinţi şi vei face o investiţie consistentă. Poate fi vorba de achiziţionarea unui teren sau a unei locuinţe. Tot acum,te vei elibera de fricile care nu te-au lăsat să vezi limpede o situţie.

Balanţă

În ultimii doi ani ai renunţat la o relaţie importantă. Însă,acum eşti schimbată şi gata pentru un nou început. Eclipsa în Balanţă te va ajuta să-ţi realizezi adevăratele dorinţe şi dacă nu eşti într-o relaţie,este posibil să te îndrăgosteşti. Acordă o mai mare importanţă stilului de viaţă,mai ales dacă a fost destul de haotic în aceste luni. Un control de rutină la medic ar fi bine-venit.

Scorpion

Această eclipsă de Lună te va trezi la realitate. Dacă în ultimii doi ani nu ai ştiut exact în ce direcţie te îndrepţi cu viaţa ta,acum gândurile şi dorinţele tale vor fi clare şi precise. Vei învăţa să te preţuieşti mai mult,să-ţi îngrijeşti sănătatea şi să te odihneşti cât îţi cere organismul. O nouă iubire este posibil să apară în viaţa ta. Chiar dacă te-ai decis să te concentrezi pe carieră,dă o şansă acestei noi relaţii.

Săgetător

Marte şi Saturn sunt prezenţi în zodia ta. Astfel,fiecare decizie luată în acest an va avea un impact neaşteptat asupra viitorului tău. Se vor pune bazele unui proiect sau unui parteneriat,pentru mulţi ani de acum încolo. Renunţă la relaţiile vechi care te indispun,la comparaţiile cu ceilalţi şi nu lua totul personal. Încetează să te mai gândeşti la trecut şi priveşte încrezătoare spre viitor.

Capricorn

Cariera ta va fi zdruncinată în această perioadă,însă,indiferent ce se va întâmpla,nu-ţi pierde speranţa. Vei primi ajutor de la cine nu te aştepţi,aşa că ia în calcul orice propunere. Relaţiile de familie vor cunoaşte noi orizonturi. E posibil să apară un nou membru în familie. Fii atentă la semnalele pe care ţi le dă organismul,mergi la un control de rutină dacă simţi dureri inexplicabile.

Vărsător

A venit timpul să treci la următoarea etapă din viaţa ta. Această eclipsă de Lună îţi va purta noroc şi îţi va dezvălui o oportunitate de afaceri la care nu te-ai gândit până acum,iar această idee o vei putea dezvola alături de un bun prieten sau un important partener de afaceri. Judecând după poziţia lui Saturn,acest lucru va fi probabil de lungă durată.

Peşti

De-a lungul ultimilor doi ani ai avut parte de o serie de cheltuieli neaşteptate,care te-au dezechilibrat financiar. Însă,acum a venit momentul să primeşti o recompensă pentru noi investiţii. Vei profita de pe urma banilor primiţi şi e posibil chiar să-ţi înfiinţezi propria ta afacere. Vei avea susţinere de la Marte şi Saturn în sectorul carierei. Munca grea din ultima perioadă va fi răsplătită în cele din urmă. Recente

Anitta jpg
Boala Pica jpg
Ryan Reynolds jpg
Oprah Winfrey jpg
POZA png
Shannen Doherty  foto   Shutterstock jpg
Jennifer Lopez jpg
Kate Middleton jpg
Hillary Clinton FOTO Profimedia jpg
Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă  foto   Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams  foto   Shutterstock jpg
Nicki Minaj  jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg