Cadoul ideal pentru zodia ta care nu costă nimic

1 78902 original jpg jpeg

Se spune că cele mai bune lucruri în viaţă sunt gratuite şi când să faci un cadou mai bun decât de Crăciun? Ei bine, fiecare zodie are un cadou predestinat, pe care îl poţi face oricând, fără să fii nevoită să scoţi bani din buzunar. Află care este al tău!

Berbec

Unui nativ Berbec nu poţi decât să îi faci o mulţime de complimente drept cadou. Cel mai bine se simte atunci când este pus pe un piedestal, în faţa tuturor şi se poate desfăşura în voie. Este genul de persoană care adoră să fie în centrul atenţiei, iar dacă îi acorzi acest lucru, nu va avea ce să îţi reproşeze.

Taur

Cadoul perfect pentru nativul Taur? Un masaj de calitate. Deşi încearcă să nu se streseze din orice, până şi această zodie are nevoie de puţină relaxare. Dacă te pricepi în tehnica masajului, oferă-i câteva momente de răsfăţ, care îl vor face să se simtă ca nou.

Gemeni

Nativul Gemeni este o persoană dinamică şi cu un simţ al umorului extrem de dezvoltat. Dacă nu te-ai gândit încă la ce i-ai putea face cadou, organizează-i o seară de filme de comedie, la care să râdeţi copios împreună. Nu numai că va aprecia surpriza, dar se va simţi excelent. Nu uita floricelele!

Rac

Dacă vrei să surprinzi un nativ Rac, prepară-i o prăjitură de casă. Nu numai că este un împătimit al dulciurilor, dar apreciază tot ceea ce e făcut de mână. Se va simţi fericit să vadă că cineva se gândeşte la el. Poţi face nişte fursecuri cu ciocolată sau o tartă cu fructe proaspete.

Leu

Nativului Leu îi plac petrecerile la nebunie, în care să se poată dezlănţui în voie, cu băuturile şi muzica lui preferată. Dacă o petrecere în oraş te-ar face să scoţi prea mulţi bani din buzunar, organizează o serată dansantă chiar la voi acasă. Va fi primul pe ringul de dans!

Fecioară

Când nativul Fecioară participă la acţiuni de voluntariat, inima lui este cea mai fericită. Fire altruistă şi cu o bunătate ieşită din comun, nativul Fecioară va dori întotdeauna să îi ajute pe cei din jur şi să se implice în cât mai multe acţiuni caritabile.

Balanţă

Nativul Balanţă iubeşte arta, motiv pentru care cel mai bun cadou pe care i-l poţi face în preajma Sărbătorilor de Crăciun este să îi pictezi un tablou, să îi compui o poezie sau să îi cânţi un cântec. Nu numai că va aprecia creativitatea ta, dar se va simţi cu adevărat special.

Scorpion

Pasionat de ocultism, nativul Scorpion ar fi încântat dacă i-ai ghici în cărţi, în bobi sau în frunzele de ceai. Această activitate îi menţine curiozitatea în ceea ce priveşte viitorul şi îl ajută să se deschidă în faţa celorlalţi. Încearcă să fii o vrăjioare dacă vrei să îl faci fericit.

Săgetător

Nativul Săgetător iubeşte călătoriile, mai ales pe cele în afara ţării, dar cum acest lucru presupune o mulţime de bani, îi poţi arăta o parte neştiută a oraşului în care locuiţi. La fel se va bucura şi de o scurtă vizită la muzeu!

Capricorn

Cel mai potrivit cadou gratuit pentru nativul Capricorn este o sesiune de branding personal. Îi place să evolueze în fiecare zi, iar acumularea informaţiilor îl va face să se simtă mai inteligent. Încercaţi să discutaţi împreună despre tot ceea ce vă pasionează şi propune-i jocuri interactive, de cultură.

Vărsător

Nativului Vărsător îi plac perspectivele de viitor, motiv pentru care ai putea avea o discuţie cu el pe această temă. Poate nu îl consideri un cadou potrivit, însă Sărbătorile sunt momentul perfect în care puteţi să aveţi un tablou de viziuni pentru anul care urmează. Nativul Vărsător apreciază discuţiile la un alt nivel intelectual, greu de înţeles de toată lumea.

Peşti

O seară cu muzică romantică este tot ce îşi poate dori visătorul Peşti. Nativul este un romantic incurabil, drept pentru care ai putea să îl surprinzi cu o listă de melodii special alese pentru el, pe care să i le dedici. Surpriza îl va emoţiona până la lacrimi!Recente

Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg
Vedete jpg
lisa marie presley 2 shutterstock 276232913 jpg
Regina Elisabeta jpeg
Theo Rose poza mica (8) jpg
Elon Musk jpg
calendar zile libere jpeg