Care este cea mai pretențioasă zodie și ce o face să aibă standarde înalte

Dintre toate cele douăsprezece zodii, una este foarte pretențioasă... Are standarde înalte și așteaptă să primească tot ce își dorește. Să fie zodia Berbec, Taur sau Gemeni? Află în rândurile de mai jos! 

image

O anumită zodie are standarde ridicate, atât pentru ea cât și pentru cei din jurul ei. Caută calitatea, perfecțiunea și excelența în tot ceea ce face sau în ceea ce alege să o înconjoare.

Acest semn zodiacal este pretențios, deoarece își dorește să obțină respectul, atenția și admirația din partea celor din jur, dar și pentru că îi place să se poziționeze într-o poziție favorabilă în comparație cu alții. Care este această zodie? 

Aceasta este cea mai pretențioasă zodie! 

Să fie zodia Berbec, Taur sau Gemeni, cea despre care vorbim? Ei bine, nici pe departe! 

Citește și: Astrologul a dat verdictul. Aceasta este zodia care sărută cel mai prost! 

Câștigătoarea titlulaturii de „cea mai pretențioasă zodie din horoscop” este Fecioara, scrie „New York Post”. Asta pentru că își cunoaște cu exactitate preferințele. Fecioara stăpânește casa a șasea, a serviciului și detaliilor.

Aceste persoane sunt pretențioase, deoarece își doresc să se asigure că totul în viața lor funcționează fără probleme. Întâmplător, Fecioarele au sistemul digestiv sensibil, iar când lucrurile nu merg bine, se pot confrunta cu tulburări gastrointestinale. Poate de aceea Fecioarele sunt pretențioase și în ceea ce privește alimentația, deoarece mâncărurile pe care le consumă le pot influența stările de spirit. De pildă, celebra Beyoncé, născută în zodia Fecioară, a renunțat de ceva vreme la consumul de pâine, carbohidrați, zahăr și alcool, menționează sursa. 

Vezi și: Zodia în care s-au născut cei mai bogați oameni ai lumii. Calitățile sale de lider sunt incontestabile! 

Mai mult decât atât, Fecioarele observă tot ce se întâmplă în jurul lor, iar cu ajutorul intuiției puternice, ele știu clar cine trebuie să le fie alături și cine nu. Independente, nu le place să aibă alături oameni care le pot influența negativ și nici nu au încredere în oricine. Poate ai observat că această zodie are tendința te a-i critica pe cei din jurul ei. Însă nu face cu răutate, ci pentru a-și ajuta, cu cele mai bune intenții, semenii. 

Sursă foto: Shutterstock   



Recente

Emma Stone jpg
Cher jpg
Ryan Gosling  Sursa foto shutterstock 1194165124 jpg
Ce trebuie sa stii despre univers  Sursa foto shutterstock 1723447648 jpg
Parada pălăriilor trăsnite din Marea Britanie jpg
vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg