Care este cea mai pretențioasă zodie și ce o face să aibă standarde înalte

Dintre toate cele douăsprezece zodii, una este foarte pretențioasă... Are standarde înalte și așteaptă să primească tot ce își dorește. Să fie zodia Berbec, Taur sau Gemeni? Află în rândurile de mai jos! 

image

O anumită zodie are standarde ridicate, atât pentru ea cât și pentru cei din jurul ei. Caută calitatea, perfecțiunea și excelența în tot ceea ce face sau în ceea ce alege să o înconjoare.

Acest semn zodiacal este pretențios, deoarece își dorește să obțină respectul, atenția și admirația din partea celor din jur, dar și pentru că îi place să se poziționeze într-o poziție favorabilă în comparație cu alții. Care este această zodie? 

Aceasta este cea mai pretențioasă zodie! 

Să fie zodia Berbec, Taur sau Gemeni, cea despre care vorbim? Ei bine, nici pe departe! 

Citește și: Astrologul a dat verdictul. Aceasta este zodia care sărută cel mai prost! 

Câștigătoarea titlulaturii de „cea mai pretențioasă zodie din horoscop” este Fecioara, scrie „New York Post”. Asta pentru că își cunoaște cu exactitate preferințele. Fecioara stăpânește casa a șasea, a serviciului și detaliilor.

Aceste persoane sunt pretențioase, deoarece își doresc să se asigure că totul în viața lor funcționează fără probleme. Întâmplător, Fecioarele au sistemul digestiv sensibil, iar când lucrurile nu merg bine, se pot confrunta cu tulburări gastrointestinale. Poate de aceea Fecioarele sunt pretențioase și în ceea ce privește alimentația, deoarece mâncărurile pe care le consumă le pot influența stările de spirit. De pildă, celebra Beyoncé, născută în zodia Fecioară, a renunțat de ceva vreme la consumul de pâine, carbohidrați, zahăr și alcool, menționează sursa. 

Vezi și: Zodia în care s-au născut cei mai bogați oameni ai lumii. Calitățile sale de lider sunt incontestabile! 

Mai mult decât atât, Fecioarele observă tot ce se întâmplă în jurul lor, iar cu ajutorul intuiției puternice, ele știu clar cine trebuie să le fie alături și cine nu. Independente, nu le place să aibă alături oameni care le pot influența negativ și nici nu au încredere în oricine. Poate ai observat că această zodie are tendința te a-i critica pe cei din jurul ei. Însă nu face cu răutate, ci pentru a-și ajuta, cu cele mai bune intenții, semenii. 

Sursă foto: Shutterstock   Recente

nuditate foto  Shutterstock jpg
Melania Trump foto  Shutterstock jpg
Beyonce jpg
Ben Affleck meme jpg
Top 5 zodii cu simt patriotic Sursa foto shutterstock 688737424 jpg
shutterstock 1561509445 jpg
Michelle Obama sursa foto  Shutterstock jpg
Cline Dion foto  Shutterstock jpg
Linda Evangelista foto  Shutterstock jpg
Ozzy Osbourne jpg
Tom Cruise și Katie Holmes cu fiica lor, Suri foto  Shutterstock jpg
Travolta jpeg
Nativii cel mai usor de cucerit Sursa foto shutterstock 387016507 jpg
Judi Dench foto  Shutterstock jpg
obiceiuri jpg
Jennifer Lopez și Armie Hammer foto  Shutterstock jpg
Napoleon Bonaparte foto  Shutterstock jpg
cuplu pe covorul roșu sursa  Shutterstock jpg
Doris Kriks și Carl Kruse jpeg
Mary Kate, Ashley Olsen jpg