Care sunt complexele tale fizice în funcţie de zodie

Complexele fizice pot fi relaţionate şi cu momentul nașterii noastre sau de modul în care stelele ne afectează personalitatea prin semnul zodiacal.

image

Semnele zodiacale ne oferă un ghid despre personalitatea fiecăruia, în funcţie de ziua în care s-a născut. Într-o măsură mai mare sau mai mică, o parte din complexele pe care le ascundem sunt date de modul în care erau plasate stelele la momentul nașterii noastre.

Berbec

Toți avem călcâiul nostru Ahile, iar în cazul nativilor în Berbec, nu este atât un complex, cât o obsesie: aceea de a avea un păr frumos. Tunsorile și coafurile sunt foarte importante pentru ei și sunt foarte timizi să se arate în public cu părul în stare proastă.

Taurul

Cei născuţi sub semnul Taur au de obicei un complex privind dimensiunea unor zone ale corpului. În cazul lor, dimensiunea contează pentru ei: nasul, picioarele, mâinile, gura. Întotdeauna există ceva care îi îngrijorează și, în funcție de genetica fiecărei persoane, va fi o parte diferită a corpului lor.

Gemeni

Sunt dornici să-și facă dinții uniformi și albi, iar pe de altă parte, pot simți că pieptul lor este mai mult sau mai puțin generos sau arătos, ceea ce depinde de persoană. Au o personalitate schimbătoare, prin urmare, pot fi mulţumiţi pentru o vreme şi se pot simţi în armonie cu aceste părți ale corpului lor, apoi, după șase luni, ar putea să fie de altă părere.

Rac

Nu au complexe fizice mari. Își folosesc aspectul fizic pentru a comunica, de aceea, dacă sunt mulţumimţi cu modul în care arată, îşi exprimă bucuria mai uşor. Îşi păstrează complexele secrete. Nu sunt zone evidente ale corpului lor, ci mai degrabă aspecte private pe care îmbrăcămintea știe să le ascundă: o aluniţă sau o formă caracteristică a degetelor de la picioare, nimic important, dar care îi face să privească în altă parte când se privesc în oglindă.

Leu

Încrederea în sine este una dintre cele mai importante virtuți, motiv pentru care sunt dinamici și știu să se aprecieze așa cum sunt. Cu toate acestea, indiferent dacă nasul lor este mic sau mare, drept sau bombat, este obișnuit ca nativii în Leu să-l displacă și să viseze să-l aibă altfel. Este un complex tipic pentru ei.

Vezi și: Cele mai distrase semne zodiacale. Nativii lor se pierd mereu în gânduri

Fecioara

Complexele nativilor în Fecioară sunt ciclice și au de-a face mai puţin cu probleme nu vizibile, şi mai degrabă cu acelea temperamentale. Le e teamă că nu vor face o impresie bună, așa că tracul de scenă face parte din caracterul lor în orice situație, astfel iau naștere mici complexe temporare.

Balanţă

Cei născuți sub acest semn zodiacal sunt într-o perpetuă căutare a stabilității și rareori o obţin, pentru că în aceasta constă căutarea: un drum continuu. De aceea, nativii Balanţă sunt mai sensibili la comentariile celorlalţi și se tem să nu fie plăcuţi, așa că dacă cineva critică le orice aspect fizic le poate transforma într-un complex în câteva secunde. În plus, sunt foarte sensibili la schimbări, iar dacă își tund părul într-un mod diferit şi nu le este pe plac sau culoarea vopselei nu este cea dorită, acesta va deveni un complex pentru o vreme.

Scorpion

Este obișnuit ca cei născuți sub acest semn să nu se recunoască atunci când ascultă o înregistrare cu vocea lor. Aceasta este o situație comună pentru oricine, dar în cazul lor este deosebit de neplăcut. Sunt un semn cu sensibilitate sonoră și, din acest motiv, sunt pretențioși în ceea ce privește tonul propriei voci și impresia pe care o dă aceasta.

Săgetător

Orice este ieșit din comun la ei din punct de vedere fizic îi face să se simtă nesiguri. Mai exact, trăsăturile faciale contează foarte mult pentru nativii Săgetător, cum ar fi faptul că nu au urechi mari sau buzele mai pline. Acest lucru poate deveni o obsesie în adolescență, urmând ca, mai târziu, să se transforme într-o virtute.

Capricorn

Nativii în Capricorn fac din propriul aspect fizic ultimul lucru de care își fac griji, chiar dacă le place să facă o impresie bună. Filozofia lor de viață nu le permite să devină obsedați de probleme minore și știu să acorde fiecăruia importanța cuvenită. Se simt adesea complexaţi în privința râsului lor, nu din cauza formei danturii, ci din cauza sunetelor pe care le emiţi.

Te-ar mai putea interesa: Lor nu le scapă nimic! Nativii acestor zodii sunt fini observatori

Vărsător

Sunt complexaţi de greutatea lor corporală, de aceea pot avea tendința de a păstra un control strict asupra dietei. Atunci când nu reușesc să facă acest lucru, îşi formează un complex serios cu privire la propria siluetă.

Pești

Nativii în Pești se numără printre cei care devin lideri în mod natural oriunde ar merge. Totuși, ascund secrete pe care tind să le transforme în complexe. Sunt îngrijoraţi de mirosul corporal neplăcut. Sunt sensibili la mirosuri, de aceea au grijă să aleagă acele parfurmuri care îi avantajează cel mai bine.

FOTO: Shutterstock



Recente

Visurile nativilor a trei zodii se implinesc pe 7 septembrie  Sursa foto Pixabay imagination 8825242 1280 jpg
Prințul William Foto Getty Images (5) jpg
Cleopatra jpg
Regina Elisabeta a II a  foto   Shutterstock jpg
O astroloaga explica de ce relatiile care rezista in 2024 vor dura  Sursa foto shutterstock 2439831227 jpg
brian may  sursă foto   Shutterstock jpg
Joaquin Pheonix  foto   Shuttarstock, Jocker jpg
shutterstock 1432895006 jpg
Carmen Electra  foto   Shutterstock, Baywatch jpg
Gandalf jpg
Elle Macpherson  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2282989513 jpg
Festival de Film  foto   Shutterstock jpg
Samantha Fox  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2493731425 jpg
shutterstock 2277522461 jpg
rodrigo abreu Cj4CWKQllOM unsplash jpg
Al Pacino  foto   Shutterstock jpg
7 michael jackson si lisa marie presley profimedia 0035714503 jpg jpeg
RAP04310 JPG