Ce copac eşti în zodiacul celtic

1 69101 original jpg jpeg

În tradiţia celtică, arborii sunt înzestraţi cu puteri sacre şi ne influenţează personalitatea şi destinul. Întrucât druizii, preoţii celtici, foloseau un calendar alcătuit din 13 luni, acest horoscop cuprinde 13 copaci, fiecare guvernând o anumită perioadă.

Mesteacăn

24 decembrie–20 ianuarie

Dacă te-ai născut sub semnul Mesteacănului,înseamnă că eşti o persoană care-i motivează cu uşurinţă pe cei din jur. Vrei mereu să obţii cât mai mult şi nu ratezi nicio oportunitate de a te face remarcată. Îţi păstrezi sângele rece în situaţiile tensionate şi ai abilităţi de lider,preluând frâiele atunci când împrejurările o impun.

Fag

21 ianuarie –17 februarie

Eşti originală,creativă şi,câteodată,neînţeleasă de cei din jur. Pentru că emani foarte multă energie,reuşeşti să detensionezi spiritele şi să-ţi binedispui prietenii,uneori doar prin simpla ta prezenţă.

Frasin

18 februarie–17 martie

Cei născuţi sub semnul Frasinului sunt ingenioşi,intuitivi şi au înclinaţii artistice. Îţi place uneori să stai în lumea ta şi eviţi să socializezi. Arta,literatura şi teologia sunt domenii care te interesează foarte mult. Ai curajul să spui lucurilor pe nume şi nu ţii cont de ce-ţi reproşează ceilalţi.

Arin

18 martie–14 aprilie

Eşti o persoană plină de viaţă şi ai foarte mulţi prieteni. Cu alte cuvinte,cei născuţi sub semnul Arinului se înteleg bine cu toată  lumea,şi asta pentru că eşti de încredere şi emani bună dispoziţie. Singurul lucru care îţi displace este superficialitatea.

Salcie

15 aprilie–12 mai

Inteligentă,reţii informaţii fără prea mult efort. În plus,mai ai o mare calitate:eşti răbdătoare. Ai foarte mult potenţial,doar că uneori teama de a nu părea atotştiutoare în ochii celorlalţi te împiedică să-ţi arăţi adevărata valoare. Doar învingându-ţi această frică vei reuşi să ai succes în viaţă.

Păducel

13 mai–9 iunie

Eşti genul de persoană care se poate adapta oricărei situaţii,preferând ca de cele mai multe ori să faci concesii pentru ca toată lumea să fie mulţumită. Curioasă din fire,vrei să asimilezi cât mai multe informaţii,din orice domeniu. Îţi place să asculţi,să dai sfaturi şi chiar să-i înveseleşti cu câte o glumă pe cei întristaţi.

Stejar

10 iunie–7 iulie

Despre cei născuţi sub acest semn celtic se spune că au un dar special:sunt protectori. Mai exact,eşti mereu gata să dai o mână de ajutor celor lipsiţi de apărare. Ai un respect profund pentru istorie şi strămoşi,motiv pentru care ţi-ar sta bine la catedră,ca dascăl.

Laur

8 iulie–4 august

Îţi place să fii la conducere şi să deţii controlul. Faci cu uşurinţă faţă provocărilor şi depăşeşti obstacolele cu tact. Când apar situaţii neprevăzute,îţi dublezi eforturile pentru a le rezolva. Eşti competitivă şi ambiţioasă,şi uneori pari a fi arogantă dar,în realitate,eşti doar foarte încrezătoare în abilităţile tale.

Alun

5 august–1 septembrie

Eşti întotdeauna informată,lucru ce te face uneori să pari genul de persoană care le ştie pe toate. Foarte atentă la detalii,vrei mereu ca lucrurile să se facă într-un anumit fel. Prea mult control poate duce la comportamente imprevizibile.

Viţa-de-vie

2 septembrie–29 septembrie

Persoanele care se află sub semnul Viţei-de-vie se nasc în perioada echinocţiului de toamnă,ceea ce face ca ele să aibă personalitatea schimbătoare şi imprevizibilă. Sunt de multe ori în opoziţie cu cei din jur şi indecişi. Le place să asculte muzică,în compania unui vin de calitate,şi să viziteze muzee.

Iederă

30 septembrie–27 octombrie

Ai o minte ascuţită,eşti loială şi dispusă să faci sacrificii pentru ca celor din jur să le fie bine. Altruistă,cauţi mereu să întinzi o mână de ajutor celor neajutoraţi. Născută într-o perioadă în care soarele străluceşte mai puţin pe cer,viaţa se poate dovedi a fi dificilă câteodată pentru tine.

Trestie

28 octombrie–24 noiembrie

Când simţi că-ţi sunt ascunse fapte sau că eşti minţită,sapi adânc pentru a afla cum stau lucrurile de fapt. Datorită acestor abilităţi,ai stofă de jurnalist,detectiv sau arheolog. Mergi pe premisa „bine faci,bine găseşti“ şi se întâmplă să fii inclusă fără voia ta în fel şi fel de bârfe şi scandaluri.

Soc

25 noiembrie–23 decembrie

Îţi place adrenalina şi cauţi acele experienţe care să-ţi ofere senzaţii intense. Nu îţi asumi niciun risc inutil şi vrei să-ţi împarţi bucuriile şi necazurile cu un om iubitor,aşa cum eşti şi tu. Eşti ca o carte deschisă pentru cei din jur,dar se întâmplă uneori să te închizi în carapacea ta,pentru a medita.

Info- Cu toate că trestia,iedera şi viţa-de-vie nu sunt arbori,druizii vedeau în orice plantă cu tulpina lemnoasă un copac. De aceea,ele au fost incluse în acest horoscop.Recente

13166749 107305913017982 387879570 n jpg
Meryl Streep, Jennifer Lawrence, Charlize Theron, salariu negociat foto  Shutterstock jpg
Cei mai impiedicati hoti din lume Sursa foto Shutterstock 2045111030 jpg
Coolio, 10 copii și mai multe amante foto  Shutterstock jpg
Obiceiurile regelui charles al III lea, foto instagram jpg
Katy Perry jpg
Obiceiul alimentar al actritei Gwyneth Paltrow o face sa se simta grozav la 50 de ani Sursa foto Shutterstock 1544970053 jpg
Kim Kardashian, reguli în avionul privat sursa foto  Instagram Kim Kardashian jpg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Camilla Parker si Charles jpg
Antonio Banderas si iubita lui demonstreaza ca dragostea nu are varsta Sursa foto Shutterstock 1409689958 jpg
new amsterdam 2 png
Pablo Picasso, primul cuvânt rostit sursa foto  Shutterstock jpg
Cel mai bun bucatar din lume, shutterstock jpg
Coolio, videoclip Gangsta's Paradise, Michelle Pfeiffer 1 Sursă foto  Shutterstock jpg
Coperta CPF 20 jpg
regina cu catelul jpg
Marilyn Monroe, adepta operațiilor estetice Chip transformat Coleaj Sursa foto  Imdb jpg
Ce scrie pe cele mai ciudate pietre funerare ale celebritatilor Sursa foto Pixabay jpg
Janice serial Friends jpg