Ce să nu-i spui niciodată, în funcţie de zodie

1 74450 original jpg jpeg

La începutul unei relaţii este bine să treci prin filtru cuvintele pe care i le adresezi partenerului tău.

Fiecare persoană devine sensibilă,irascibilă sau confuză atunci când aude anumite lucruri. Dacă vrei să ştii de ce cuvinte trebuie să te fereşti,află care sunt sensibilităţile lui,în funcţie de zodie.BerbecBărbaţii născuţi în zodia berbec sunt persoane masculine,puternice,predominant active,cu mult curaj şi indrăzneală. Dacă te afli într-o relaţie cu un berbec ar trebui să ştii că acestuia nu îi place să i se spună că nu este suficient de bun în ceea ce face. Încrederea lui în sine şi orgoliul îl vor departa de tine,dacă va auzi astfel de vorbe din partea ta.TaurTaurul este un om simplu,muncitor,paşnic,fără prea mari pretenţii nici în ceea ce priveşte propria persoană,nici în ceea ce îi priveşte pe alţii. Însă,atunci când se simte atacat,ripostează şi îi trebuie ceva timp pentru a-şi reveni. Taurul se simte bine în preajma persoanelor care ştiu ce vor de la viaţă,care sunt cu picioarele pe pământ. Dacă îi spui că eşti confuză şi nu ştii ce vrei de la el,nu va fi deloc încântat.GemeniUnui geamăn îi este destul de greu să se ataşeze de cineva pentru mai mult timp. Dacă vrei să fii într-o relaţie cu el trebuie să adopţi o strategie bună. În niciun caz să nu îi spui de la început că ceea ce vrei de la el este o relaţie serioasă. Astfel îl vei pierde din start.RacNativul din rac este foarte ataşat de familie,în special de mama lui. Nici prin cap să nu-ţi treacă să aduci critici la adresa mamei lui sau,chiar mai rău,să o jigneşti. De asemenea,nu-l pune să aleagă între tine şi mama lui,pentru că vei pierde detaşat.LeuBărbatul leu este orgolios,încăpăţânat şi are impresia că toată lumea se învârte la picioarele lui. Pentru el,a fi în centrul atenţiei este extrem de important. Dacă îi vei spune că nu ai timp de el sau că nu este cea mai importantă persoană din viaţa ta,se va simţi de-a dreptul jignit.FecioarăNativul în fecioară este foarte pretenţios şi are mari aşteptări din partea ta. Dacă i te plângi mereu că nu vrei să faci diverse lucruri,fie că este vorba de treburi casnice sau de lucruri ce ţin de relaţie,nu va fi deloc încântat.BalanţăBărbatul născut în zodia balanţă caută în dragoste multă plăcere,dar uneori îşi doreşte mai mult un partener cu care să facă impresie,fără a-l iubi profund,ci doar de suprafaţă. Încearcă să-l cunoşti mai bine şi nu-i spune că nu ştii ce vrei de la el,până nu eşti sigură de ceea ce simte pentru tine. 

Sexualitatea este punctul forte al scorpionului. Dacă insinuezi că nu este prea bun în pat sau că nu este romantic sau atent,nu va mai vrea să vorbească cu tine. Orgoliul lui este nemăsurat şi are impresia că doar ceea ce consideră el este corect şi adevărat. Cu greu acceptă criticile celor din jur.

Sagetătorii ţin la libertatea lor şi nu acceptă să le-o îngrădească cineva,cu atât mai puţin,o iubită geloasă,care simte nevoia să petreacă tot timpul cu el. Dacă îţi acordă prea puţin timp,explica-i ce îţi doreşti tu,dar nu accentua probelma.

Evită să îi spui unui capricorn că nu poate ajunge prin propriile forţe acolo unde îşi doreşte. Va fi dezamăgit de atitudinea ta şi rişti să îl îndepărtezi de tine.

Nativului în vărsător nu îi place să fie constrâns să facă anumite lucruri. O atitudine autoritară nu este cea mai bun alegere,aşa că încearcă să îţi exprimi dorinţele sub o altă formă. Altfel,poţi să-ţi iei adio de la relaţia voastră!

Unui bărbat născut în zodia peşti nu îi place să i se spună ceea ce să facă. Dacă se va simţi presat de dorinţele tale în ceea ce priveşte relaţia voastră,vei obţine doar respingere.Recente

Meryl Streep, Jennifer Lawrence, Charlize Theron, salariu negociat foto  Shutterstock jpg
Cei mai impiedicati hoti din lume Sursa foto Shutterstock 2045111030 jpg
Coolio, 10 copii și mai multe amante foto  Shutterstock jpg
Obiceiurile regelui charles al III lea, foto instagram jpg
Katy Perry jpg
Obiceiul alimentar al actritei Gwyneth Paltrow o face sa se simta grozav la 50 de ani Sursa foto Shutterstock 1544970053 jpg
Kim Kardashian, reguli în avionul privat sursa foto  Instagram Kim Kardashian jpg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Camilla Parker si Charles jpg
Antonio Banderas si iubita lui demonstreaza ca dragostea nu are varsta Sursa foto Shutterstock 1409689958 jpg
new amsterdam 2 png
Pablo Picasso, primul cuvânt rostit sursa foto  Shutterstock jpg
Cel mai bun bucatar din lume, shutterstock jpg
Coolio, videoclip Gangsta's Paradise, Michelle Pfeiffer 1 Sursă foto  Shutterstock jpg
Coperta CPF 20 jpg
regina cu catelul jpg
Marilyn Monroe, adepta operațiilor estetice Chip transformat Coleaj Sursa foto  Imdb jpg
Ce scrie pe cele mai ciudate pietre funerare ale celebritatilor Sursa foto Pixabay jpg
Janice serial Friends jpg
Amal si George Clooney jpg