Ce să nu-i spui niciodată, în funcţie de zodie

1 74450 original jpg jpeg

La începutul unei relaţii este bine să treci prin filtru cuvintele pe care i le adresezi partenerului tău.

Fiecare persoană devine sensibilă,irascibilă sau confuză atunci când aude anumite lucruri. Dacă vrei să ştii de ce cuvinte trebuie să te fereşti,află care sunt sensibilităţile lui,în funcţie de zodie.BerbecBărbaţii născuţi în zodia berbec sunt persoane masculine,puternice,predominant active,cu mult curaj şi indrăzneală. Dacă te afli într-o relaţie cu un berbec ar trebui să ştii că acestuia nu îi place să i se spună că nu este suficient de bun în ceea ce face. Încrederea lui în sine şi orgoliul îl vor departa de tine,dacă va auzi astfel de vorbe din partea ta.TaurTaurul este un om simplu,muncitor,paşnic,fără prea mari pretenţii nici în ceea ce priveşte propria persoană,nici în ceea ce îi priveşte pe alţii. Însă,atunci când se simte atacat,ripostează şi îi trebuie ceva timp pentru a-şi reveni. Taurul se simte bine în preajma persoanelor care ştiu ce vor de la viaţă,care sunt cu picioarele pe pământ. Dacă îi spui că eşti confuză şi nu ştii ce vrei de la el,nu va fi deloc încântat.GemeniUnui geamăn îi este destul de greu să se ataşeze de cineva pentru mai mult timp. Dacă vrei să fii într-o relaţie cu el trebuie să adopţi o strategie bună. În niciun caz să nu îi spui de la început că ceea ce vrei de la el este o relaţie serioasă. Astfel îl vei pierde din start.RacNativul din rac este foarte ataşat de familie,în special de mama lui. Nici prin cap să nu-ţi treacă să aduci critici la adresa mamei lui sau,chiar mai rău,să o jigneşti. De asemenea,nu-l pune să aleagă între tine şi mama lui,pentru că vei pierde detaşat.LeuBărbatul leu este orgolios,încăpăţânat şi are impresia că toată lumea se învârte la picioarele lui. Pentru el,a fi în centrul atenţiei este extrem de important. Dacă îi vei spune că nu ai timp de el sau că nu este cea mai importantă persoană din viaţa ta,se va simţi de-a dreptul jignit.FecioarăNativul în fecioară este foarte pretenţios şi are mari aşteptări din partea ta. Dacă i te plângi mereu că nu vrei să faci diverse lucruri,fie că este vorba de treburi casnice sau de lucruri ce ţin de relaţie,nu va fi deloc încântat.BalanţăBărbatul născut în zodia balanţă caută în dragoste multă plăcere,dar uneori îşi doreşte mai mult un partener cu care să facă impresie,fără a-l iubi profund,ci doar de suprafaţă. Încearcă să-l cunoşti mai bine şi nu-i spune că nu ştii ce vrei de la el,până nu eşti sigură de ceea ce simte pentru tine. 

Sexualitatea este punctul forte al scorpionului. Dacă insinuezi că nu este prea bun în pat sau că nu este romantic sau atent,nu va mai vrea să vorbească cu tine. Orgoliul lui este nemăsurat şi are impresia că doar ceea ce consideră el este corect şi adevărat. Cu greu acceptă criticile celor din jur.

Sagetătorii ţin la libertatea lor şi nu acceptă să le-o îngrădească cineva,cu atât mai puţin,o iubită geloasă,care simte nevoia să petreacă tot timpul cu el. Dacă îţi acordă prea puţin timp,explica-i ce îţi doreşti tu,dar nu accentua probelma.

Evită să îi spui unui capricorn că nu poate ajunge prin propriile forţe acolo unde îşi doreşte. Va fi dezamăgit de atitudinea ta şi rişti să îl îndepărtezi de tine.

Nativului în vărsător nu îi place să fie constrâns să facă anumite lucruri. O atitudine autoritară nu este cea mai bun alegere,aşa că încearcă să îţi exprimi dorinţele sub o altă formă. Altfel,poţi să-ţi iei adio de la relaţia voastră!

Unui bărbat născut în zodia peşti nu îi place să i se spună ceea ce să facă. Dacă se va simţi presat de dorinţele tale în ceea ce priveşte relaţia voastră,vei obţine doar respingere.Recente

Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg