Ce spune numerologia despre dragostea ta

1 72647 original jpg jpeg

O ştiinţă care nu este la îndemâna oricui, o altă cale spre auto-cunoaştere, numerologia îţi poate spune mai multe despre perechea ta.

Numerologiaalocă o valoare numerică zilei tale de naştere. Numerologia dragosteiface suma dintre numărul partenerului şi numărul tău. Calculând aceste date,poţi afla care sunt punctele slabe,respectiv punctele forte ale relaţiei,sau ale posibilei relaţii dintre voi. Aşadar,să descoperim împreună potenţialul relaţiei voastre!Cum?

Întâi de toate,calculăm numărul fiecăruia dintre voi astfel:folosind schema de mai jos,facem suma numelui tău şi al partenerului,pe rând. Adăugăm fiecare literă,apoi continuăm să adăugăm până ajungem la o singură cifră.

simeon stalpnicul png

exemplu:

Maria Vasile=4+1+9+9+1+4+1+1+9+3+5=47=4+7=11=1+1=2

Ion Popescu=9+6+5+7+6+7+5+1+3+3=52=5+2=7

Numărul cuplului este 2+7=9

Acum că am aflat numărul relaţiei noastre,să vedem ce ne spune acesta:

Cuvântul de ordine al acestui cuplu este limita. Limitele fiecăruia ce trebuiesc respectate cu sfinţenie. Pentru ca relaţia să funcţioneze corect,este nevoie de o discuţie serioasă la început,prin care să stabiliţi limitele,dorinţele,aşteptările voastre,căci altfel,vă veţi trezi traşi în direcţii ce vor duce la finalul relaţiei.

Un cuplu cu numărul de viaţă doi are nevoie de cooperare pentru a supravieţui. Şansele unei lupte pentru poziţia dominantă sunt mari,dar dacă veţi coopera în acest sens,aveţi şanse de reuşită mari.

Cuplul cu numărul de viaţă trei trebuie mereu să lucreze la exprimarea sentimentelor şi la deschiderea faţă de partener. Deseori,acest tip de cuplu tinde să aibă probleme de comunicare,dar dacă cei doi îşi împărtăşesc bucuriile,temerile şi speranţele,pot face o poveste foarte frumoasă.

Cuplul cu numărul patru este mereu ocupat. Voi trebuie mereu să aveţi ceva de făcut împreună. Cooperarea este esenţială în fiecare aspect al vieţii,planuri pe care să le puneţi împreună în aplicare,proiecte realizate,sunt calea spre succesul în viaţă şi în cuplu.

Cuplul guvernat de numărul cinci trebuie să fie atent mereu la echilibrul emoţiilor lor,pentru că deseori se lasă duşi de val,iar pasiunea îi cuprinde,nu mereu în cele mai fericite situaţii,putând duce la conflicte majore. Aşa că menţinerea echilibrului şi canalizarea emoţiilor poate face minuni pentru relaţie în vieţile voastre cuprins de pasiune.

Cuplul aflat sub numărul şase tinde să fugă de asumarea individuală a responsabilităţii. Membrii acestui cuplu tind să arunce vine unul pe celălalt când ceva nu merge bine. În loc să dea vina pe partener,cel mai bine ar fi ca cei doi să accepte problemele aşa cum sunt şi să se concentreze pe rezolvarea lor,închizând poarta conflictului.

Membrii cuplului de sub numărul şapte au nevoie de comunicare la nivel spiritual. Când două persoane formează împreună numărul şapte,ei se interiorizează şi comunică mai puţin decât în mod normal. Aşa că deschiderea emoţională şi comunicarea sunt foarte importante pentru ei.

Cuplurile guvernate de numărul opt sunt deseori împărţiţi în mai multe direcţii,activităţi şi îşi trag mereu partenerul după ei. Aşa că fiecare trage în direcţii diferite şi numeroase. Pentru că sunteţi persoane active şi doriţi fiecare să implicaţi partenerul în activităţile întreprinse,calculaţi un plan comun de interes şi un program care să se muleze pe nevoile voastre.

Când doi oameni se unesc pentru a forma împreună numărul nouă,ei tind să uite că mai există o lume în afara lor. Sunt oameni generoşi şi prietenoşi,aşa că trebuie să găsească un echilibru astfel încât să nu piardă contactul cu realitatea şi cu ceilalţi oameni din jurul lor.



Recente

Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Gordon Ramsay  jpeg
Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cindy Crawford jpg
Gwyneth Paltrow, Chris Martin  jpg