Ce tatuaj ţi se potriveşte în funcţie de zodie

1 68751 original jpg jpeg

Dacă eşti în căutarea unui tatuaj în conformitate cu semnul zodiac, atunci există mai multe opţiuni.

Acest lucru înseamnă că pentru fiecare zodie,poţi alege fie simbolul,fie reprezentarea animală a semnului. Cele mai multe tatuaje sunt bazate pe reprezentarea lor animală,decât pe simbolul care-l reprezintă.

Iată ce tatuaj ţi se potriveşte în funcţie de semnul zodiacal:

Berbec

Persoanele care sunt născute în acest semn zodiacal au două principii cu care s-au născut:le place să se aventureze şi să respecte regulile. Sunt pline de energie şi entuziasm pentru tot ce înseamnă nou. În plus,sunt cele care-şi dau repede seama ce le place la cei din jur. De aceea,tatuajul care reprezintă această zodie este un berbec sau o margaretă. Roşul este culoarea lor.

Taur

Taurii sunt persoane de încredere cărora le place să rămână la lucrurile practice. Se pot bucura de opere de artă,dar şi de o mâncare bună,iar stilul de viaţă luxos îl încântă. În plus,Taurul este cel reprezentativ,dar în mod alternativ,un tatuaj cu o floare de crin este cel potrivit. Alege culoarea roz pentru tatuaj.

Gemeni

Dacă te încadrezi în această categorie,eşti o persoană foarte vorbăreaţă,cu un excelent simţ al umorului. Inteligenţa este una dintre trăsăturile de caracter care-i diferenţiază de restul. Un tatuaj cu floare de crin este foarte frumos. La fel de potrivită este o floare de lavandă de culoarea galben.

Rac

Este cel mai intuitiv semn zodiacal,simpatic şi grijuliu,fiind cea mai bună descriere pentru personalitatea Racului. Cu toate că este introvertit,iubeşte aventura şi este extrem de sensibil la anumite lucruri. Atunci când apare plictiseala,fanteziile îi iau locul. Un tatuaj cu un crab tematic este potrivit,dar şi un nufăr. Culoarea argintiu este cea care trebuie aplicată pe tatuaj.  

Leu

Majoritatea celor născuţi sub acest semn zodiacal sunt creativi,siguri pe ei şi foarte influenţi. Aceste atribute le permite să ajungă departe în carieră. Leilor le plac să atragă atenţia,şi nu-i tolerează pe cei care nu îşi fac treaba. Ei sunt precum leii în junglă. Tatuajul care li se potriveşte şi care este ideal,este un leu sau floarea de mac. Auriul este culoarea care trebuie aplicată tatuajului.

Fecioară

Ordinea şi modestia exclude lumea ta. Persoanele născute sub acest semn zodiacal sunt inteligente şi cred că succesul atrage după sine lucrurile grele. Abilităţile analitice nu pot trece neobservate. Pur şi simplu,nu rezolvă nimic dacă nu analizează înainte de a se decide. Acestea sunt caracteristicile unei Fecioare. Un tatuaj cu o floare de aloe care are culoarea verde este reprezentativ.

Balanţă

Balanţa este o persoană fermecătoare,cu trăsături idealiste. Crede în corectitudinea pentru toţi şi în a găsi ceea ce vrea,împreună cu oamenii. În plus,este semnul zodiacal care crede în dragostea până la adânci bătrâneţi. Cel mai potrivit tatuaj este ceva cu solzi sau o floare cosmos,albastru fiind culoarea cea mai potrivită.

Scorpion

Persoanele născute sub acest semn zodiacal au o legătură mai strânsă cu sinele interior. Acesta este motivul pentru care sunt sensibile. Pasiunea pentru lucrurile pe care le fac şi capacitatea de a verifica esenţa lor sunt lucrurile de care trebuie să fie mândri. Cel mai potrivit tatuaj pentru această zodie este scorpionul. În mod alternativ,alege o floare galbenă.

Săgetător

O persoană sinceră şi optimistă este ceea ce-l descrie cel mai bine pe Săgetător. O persoană independentă,care se bucură de natură şi de viaţă. Învăţarea unei noi limbi este ceva uşor pentru ei,şi au o pasiune pentru artă şi filozofie,de la care cei din jur au de învăţat. Arcaşul sau narcisele sunt cele mai potrivite pentru tatuaj,iar culoarea albastru este pentru tine.  

Capricorn

O persoană harnică şi de încredere,iar auto-disciplina este cea care te determină să răzbeşti în ceea ce faci. Pentru tatuaj,cea mai potrivită este o capră sau o garoafă de grădină. Culoarea maro va fi cea mai bună alegere,pentru că ea semnifică natura ta caldă.

Vărsător

Eşti persoana căreia îi place să depindă doar de ea însăşi. Vii mereu cu idei inovatoare,care sunt originale. Loialitatea,raţionalitatea şi intuitivitatea sunt cele care te caracterizează. Tatuajul care te reprezintă este cu motive marine sau ca alternativă,o floare de primula albastră. Pe gleznă arată cel mai bine.  

Peşti

Este semnul zodiacal care mereu obţine ceea ce vrea. Latura ta sensibilă,dar şi curajul sunt de multe ori de lăudat. Crezi în religie,dar eşti flexibilă. Un tatuaj cu un peşte va fi ceva destul de minunat,iar argintiul este cea mai potrivită culoare.Recente

Imagine featured clickpentrufemei JPG
kim kardashian 1 jpg
michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg