Ce tip de machiaj te avantajează, în funcţie de semnul astral

1 69516 original jpg jpeg

Nu contează în ce an te-ai născut sau tendinţele actuale în materie de machiaj. Sunt anumite stiluri şi culori care se potrivesc de minune, dacă ne referim la caracteristicile zodiilor.

Să zicem că machiajul perfect pentru fiecare nativ în parte este scris în stele. Află care este cel ideal cu personalitatea ta.

Berbec

Nativele născute sub acest semn astral se remarcă prin atitudine încrezătoare şi,de aceea lor,li se potriveşte foarte bine rujul roşu. Nuanţele carmine şi cele tip bordo vor completa perfect machiajul nativelor în berbec.

Taur

Femeia născută în zodia taur nu simte că trăieşte dacă nu are o piele fără cusur. Machiajul care o pune în valoare este cel care pune accent pe nuanţa pielii. Loţiunile iluminatoare,care matifiază şi conferă aspect impecabil feţei,pentru că ascunde imperfecţiunile,sunt ideale pentru nativele în această zodie.

Gemeni

Zodie duală,gemenii sunt adesea nehotărâţi,iar femeile din acest semn astral nu fac excepţie când vine vorba de machiaj. Ele au nevoie de culori care se împletesc bine şi care le pun în evidenţă atuurile feţei. Dacă azi merg pe combinaţii de verde-smarald,maine preferă farduri în tonuri pământii. Vestea bună este că li se potrivesc toate culorile de farduri. Personalitatea lor adaptabilă le permite să facă schimbări.

Rac

Nativele născute în această zodie iubesc soarele şi lumina caldă,care le pune în valoare aspectul tenului. Acestea fac tot posibilul să ascundă imperfecţiunile şi să aibă pielea catifelată. Cu un fard de obrazcu uşor sidef machiajul femeii în zodia rac este complet.

Leu

Leoaicele sunt conştiente că oriunde merg ele toţi cei din jurul lor întorc capetele să le aprecieze. Au o privire pătrunzătoare şi îi pot hipnotiza pe bărbaţii să le îndeplinească dorinţele. De aceea,sunt foarte atente la machiajul ochilor. Se joacă cu umbrele şi folosesc trucuri inedite pentru a le mări vizual volumul.

Fecioară

Femeia în această zodie este foarte atentă la detalii,cu atât mai mult când este vorba despre machiaj. Pentru ea,sprâncenele trebuie să fie perfecte,ochii trebuie puşi în evidenţă,iar buzele,la fel. Ca să aibă mai multe ore un aspect impecabil al machiajului,nativae fecioară ar nevoie de spray sau pudră care să-i fixeze machiajul.

Balanţă

Pentru nativele în balanţă,tuşa fină de la finalul oricărui lucru pe care-l fac este crucială. Şi la machiaj este la fel. Îşi pun amprenta şi au tendinţa să fie perfecţioniste şi tipicare. De aceea,ele simt nevoia să aibă un look perfect chiar şi când vine vorba de manichiură. Un machiaj nu este complet dacă manichiura nu este atent îngrijită.

Scorpion

Femeia-scorpion se află în fruntea listei semnelor solare şi,fiind lider,îşi doreşte ca şi aspectul ei să se ridice la cote înalte. De aceea,încearcă să combine culori care atrag atenţia şi cresc viteza sângelui în vene;de exemplu,fuchsia,pe care o foloseşte atât la machiajul buzelor,cât şi pentru coloratul unghiilor.

Săgetător

Independente,cochete şi oricând gata de aventuri noi. Aşa pot fi descrise în câteva cuvinte reprezentantele sexului feminin născute în această zodie. Un machiaj rapid,care pune în evidenţă optimismul debordant al săgetoarelor,este cel al ochilor. Culorile vii,solare,le reprezintă cel mai bine.

Capricorn

Femeia Capricorn este o fire ambiţioasă,dornică de provocări. Ea ştie cum să arate bine în orice ocazie şi ce trăsături să-şi pună în evidenţă. Tuşul lichid le poate ajuta să aibă privire seducătoare de felină.

Vărsător

Cu un ochi la detalii şi cu altul la provocări noi,aşa se poate defini femeia născută în zodia vărsător. Ei i se potrivesc nuanţele azurii şi acvatice,fie că e vorba de fardurile de ochi sau de lacurile de unghii.

Peşti

Femeia protejată de acest semn astral visează cu ochii larg dschişi. Şi asta îi face pe ceilalţi să-i acorde mare atenţie. Ca să aibă o privire perfectă,ea îşi pune în valoare ochii apelând la mascara,corectoare şi farduri perfect asortate cu tenul şi cu pigmentul irisului.Recente

vedete jpg
elvis 0 profimedia 0308411997 jpg
robin williams shutterstock 87978553 jpg
Greta Thunberg shutterstock 1346536709 jpg
par lung   barbat   shutterstock 759071578 jpg
ochi shutterstock 2176700177 jpg
Imagine featured clickpentrufemei JPG
kim kardashian 1 jpg
michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg