Cele mai exigente mame în funcţie de zodie

1 66226 original jpg jpeg

Din punct de vedere astrologic, nu există mamă bună sau mamă rea, însă unele sunt mai blânde, altele sunt mai dure. Află dacă te regăseşti în topul celor mai exigente mame din zodiac!

Cele mai exigente mame în funcţie de zodie-Berbec

Pe primul loc în clasamentul mamelor mai puţin permisive se situează cele născute sub semnul zodiacal berbec. Acestea sunt firi războinice prin definiţie şi le recunoşti de departe ca fiind lideri în tot ce fac.

Chiar şi în parc se remarcă printr-o atitudine puternică şi energie de invidiat. Ce să mai lungim vorba,mamele în zodia berbec au instincte de generalşi nu vor da înapoi când se iveşte ocazia să lupte.

Chiar şi dacă este vorba despre copiii ei. Funcţionează pe principiul „ordine şi disciplină“.

Cele mai exigente mame în funcţie de zodie – Capricorn

Majoritatea nativelor acestei zodii muncesc mult ca să-şi atingă scopurile. La fel se întâmplă şi cu mamele.

Determinate şi conştiincioase,mamele din zodia capricorn îşi planifică timpul cu mare precizie şi ştiu care sunt activităţile cele mai potrivite pentru copiii ei.

Încearcă să îi educe cât mai corect şi,chiar dacă are momente când adoră să-i vadă cum iau decizii singuri,cel mai adesea îi ajută să-şi schimbe dorinţele,pentru că nu se poate abţine să nu modifice lucurile după bunul plac.

Ţelul unei mame-capricorn este,totuşi,să îi înveţe pe copii ce înseamnă provocările vieţii şi cum pot ieşi victorioşi din situaţii-limită.

Cele mai exigente mame în funcţie de zodie – Fecioară

Mamele dinzodiafecioară pot şi vor să facă multe lucruri deodată şi sunt foarte bune în ceea ce priveşte planificarea eficientă a activităţilor de zi cu zi. Aceste abilităţi încearcă să le inducă şi copiilor ei.

O mama născută sub acest semn astral face tot posibilul să muncească mai puţin,în timp ce are rezultate excelente la serviciu.

Are nevoie de tot timpul din lume pentru a face programul copiilor ei,pentru a le observa aptitudinile şi pentru a le satisface nevoile. S-ar putea să devină copleşitoare,dar nu are intenţii rele.

De asemenea,s-ar putea să îşi schimbe starea şi să fie mai irascibilă,dacă nu procedezi după instrucţiunile ei. Cele mai multe native,fie că sunt mame ori nu,sunt obsedate de curăţenie,deci nu sta prin preajma ei când se apucă de treabă.

Sau,dimpotrivă,încearcă s-o ajuţi şi eforturile îţi vor fi răsplătite.

Cele mai exigente mame în funcţie de zodie – Vărsător

O mamă din zodia vărsător ar putea fi „pâinea lui Dumnezeu“,aşa cum poate fi şi primarul unui oraş sau cel mai înfocat activist în opere de caritate.

Îi place să se remarce făcând lucruri importante pentru ceilalţi,dar aşteaptă răsplată şi se poate supăra dacă nu o primeşte. Adesea are aşteptări prea mari de la cei din jur şi chiar de la copiii ei.

De regulă,nu-i plac lucrurile impuse şi este în stare să-şi ţină copiii acasă şi să le angajeze profesori pentru educaţie,decât să-i trimită la o şcoală în care nu crede şi nu agrează nici profesorii.

Îi învaţă pe copii să fie independenţi şi buni cu ceilalţi,iar la prima vedere ai putea spune că este una dintre cele mai bune şi înţelegătoare mame.

Cu toate acestea,copiii mameidin vărsător nu au puterea să fie deschişi faţă de cea care le-a dat viaţă. Asta spune multe,nu?

Cele mai exigente mame în funcţie de zodie – Balanţă

Adesea,mama-balanţă îţi povesteşte că mare parte din viaţa ei şi-a petrecut-o căutând echilibrul în tot şi în toate.

Prin urmare,va încerca să ofere şi copiilor ei o viaţă care se desfăşoară armonios,sub semnul echilibrului.

Pentru că are un simţ puternic al echităţii,nu va putea niciodată să pedepsească sau să fie agresivă cu cei mici,chiar dacă este vorba despre disciplină,materie la care se vrea expertă.

Mama în balanţă o recunoşti după capacitatea de a fi afectuoasă şi blândă,semnul zodiacal fiind guvernat de planeta iubirii,Venus.

Însă şi cele mai draguţe persoane născute în această zodie,chiar şi mamele,se transformă în justiţiare.



Recente

zi norocoasa shutterstock 1937419057 jpg
Regé Jean Page jpg
Partea nevazuta a povestilor care ti au bucurat copilaria Sursa foto shutterstock 1983165296 jpg
Copiii Angelinei Jolie jpg
Dans jpg
jucării sexuale foto  Shutterstock jpg
Michael Jackson, Diana Ross sursa  Shutterstock, Instagram jpg
Lisa Loring jpeg
Top 3 zodii ai caror nativi sunt buni povestitori Sursa foto shutterstock 407827774 jpg
Piele somon jpg
SAGA jpg
Jennifer Lopez, anastasia Soare sursa  Instagram jpg
Tom Cruise jpeg
Magda Vasiliu (5) jpg
Regele Charles al III lea Sursa foto shutterstock 765355024 jpg
Pamela Anderson sursa  Variety jpg
Creier jpg
Beyoncé jpg
Vin Diesel cu soția sursa  Shutterstock jpg
Madonna, Mariah Carey sursa  Shutterstock jpg