Cele mai ghinioniste zodii în luna februarie

1 73046 original jpg jpeg

Previziunile astrale pentru luna februarie nu sunt tocmai pozitive pentru toţi nativii din zodiac. Unele semne din zodiac sunt mai dezavantajate pe plan sentimental, altele suferă cu sănătatea sau trebuie să fie prudente din punct de vedere financiar.

Ca să afli care sunt zodiile ocolite de noroc luna februarie,citeşte rândurile de mai jos. Astrologii spun că această perioadă tensionată este de scurtă durată şi că toate zodiile ghinioniste au capacitatea de a ţine piept provocărilor.

Taur

În a doua lună a anului 2017,nativii în zodia Taur pot avea diverenţe cu partenerii de cuplu.

Unii se simt singuri,alţii le fac reproşuri des partenerilor că sunt indiferenţi,delăsători,nehotărâţi sau,mai grav,că nu sunt sinceri. Din fericire,sexul de împăcarepoate rezolva multe conflicte.

Financiar,în februarie 2017 lucrurile stau relativ bine,dar se recomandă discreţie în privinţa veniturilor şi a cheltuielilor. Din punct de vedere al sănătăţii,toţi nativii se află într-o perioadă delicată pentru sănătate. Trebuie să se eviteexcesele!

Fecioară

Persoanele născute în această zodie,care se află într-o relaţie,pot avea o perioadă cam tulbure pe plan afectiv. Eclipsa de Soare din februarie 2017 anunţă evenimente nu neapărat de natură negativă,însă cu siguranţă bulversante.

Discuţiile aprinse pot avea legătură cu banii,bunurile sau cu stima de sine,valorile. Ar trebui evitate secretele,misterele. Altfel,în următoarea lună ai o mulţime de lucruri de rezolvat şi de pus la punct. Programează-te la medic şi îmbunătăţeşte-ţi sănătatea,pentru că e posibil să ai nişte carenţe nutriţionale.

Cum recunoşti carenţele de calciu şi magneziu!

Scorpion

În dragoste,nativii Scorpion nu se vor bucura de prea multă pasiune şi romantism,pentru că astrele nu sunt prea generoase cu ei,însă au promisiuni că luna următoare va fi mai bună din acest punct de vedere.

Pe plan profesional,cei născuţi în această zodie vor avea o lună solicitantă,cu situaţii urgente,cu întâmplări neprevăzute,cu conflicte şi chiar cu accidente de muncă. Prudenţă maximă!

Zodii favorizate în luna februarie!

Săgetător

În viaţa sentimentală şi relaţională a celor guvernaţi de această zodie se activează o latură impulsivă şi plină de pasiune. De aceea,pot apărea acte necugetate cu consecinţe negative.

În februarie 2017,toţi nativii parcurg o perioadă bună pentru etalarea talentelor,pentru promovare,reclamă,prezentări,spectacole.

Însă şansele de câştig financiar sunt dublate de riscurile de a pierde tot. De evitat speculaţiile. Risc de accidente pentru toţi nativii şi se recomandă prudenţă maximă pentru cele însărcinate.

Capricorn

Eclipsa de Lună din februarie 2017 anunţă nelinişte,frustrări şi crize în relaţie. Pot apărea frământări domestice sau amoroase,pe care nativii în această zodie nu le vor putea exterioriza.

Aceeaşi eclipsă poate să aducă şanse de câştig de pe urma unor moşteniri,retrocedări. În rest,multă agitaţie fără prea mult succes în domeniul bunurilor imobiliare. În privinţa sănătăţii,astrologii recomandă o mai bună organizare şi dozare a energiei.Recente

Frica de zbor jpg
angelina Jolie foto  Shutterstock jpg
Vedete care sufera de tulburare bipolara Sursa foto shutterstock 1604341012 jpg
Arnold Schwarzenegger jpg
Copii jpg
3 lucruri pentru care oamenii te judeca atunci cand te vad prima data Sursa foto shutterstock 660620350 jpg
Zodiacul pasarilor Sursa foto shutterstock 2170596575 jpg
Apa oxigenata in ureche jpg
Kim Kardashian, Kanye West sursa  Shutterstock jpg
Regele Charles, Camilla Parker jpeg
Avion jpg
Lisa Bonet, Jason Momoa jpg
Celine Dion foto  Shutterstock jpg
Kylie Minogue foto  Shutterstock jpg
Diane Keaton sursa  Shutterstock jpg
Amber Heard 0 jpg
David Beckham, Harper Beckham jpeg
Kim Kardashian jpeg
John Travolta foto  Shuttestock jpg
Beyonce, Jay Z, Tina Turner jpg