Cele mai irascibile zodii la femei

1 67879 original jpg jpeg

Te enervezi foarte uşor şi-ţi pierzi răbdarea foarte repede? Ce-ai spune dacă ai afla că semnul tău zodiacal îţi guvernează temperamentul? Iată care sunt cele mai irascibile zodii la femei!

Calmul şi răbdarea sunt stări rar întâlnite la unele dintre noi. De vină pentru asta se pare că este semnul zodiacal al fiecăreia.

Cele mai irascibile zodii la femei. Taur

Se spune că dacă enervezi un nativnăscut sub acest semn zodiacal,vei vedea taurul în faţa ta. De regulă,nativele Taur sunt răbdătoare,tolerante,calme,dar,la fel ca şi alţi nativi,în anumite momente îşi dezvăluie şi cealaltă parte a personalităţii lor. Când ceva îi enervează,la început,vor deveni reci ca gheaţa. Dar,la scurtă vreme,vei vedea cum se transformă în persoane irascibile.

Cele mai irascibile zodii la femei. Rac

FemeiaRac este uimitor de puternică,loială,emoţională şi protectivă. Ea iubeşte confortul din jurul ei şi îşi va apăra spaţiul,cât şi pe cei dragi cu înverşunare. Dar,uneori,Racii nu înţeleg că acordă o prea mare importanţă lucrurilor mărunte,motiv pentru care se pierd cu firea. Iar furia lor vine în diferite stadii;ceea ce începe ca o simplă supărare poate degenera în curând într-o frutună de vorbe spuse la întâmplare. Ei nu ştiu când să se oprească şi spun vorbe jignitoare.

Cele mai irascibile zodii la femei. Scorpion

Chiar dacă mulţi spun despre nativele Scorpion că îi „înţeapă“ pe cei din jur,este adevărat că acestea devin irascibile atunci când sunt provocate. Cu toate că persoanele născute sub această pecete astrologică sunt cunoscute ca fiind imprevizibile,ele îşi păstrează calmul în multe situaţii,făcând eforturi pentru asta. În situaţia în care calci pe bătătură un Scorpion,aşteaptă-te la o rafală de vorbe şi gesturi,căci nu te va cruţa. Mai mult,un Scorpion nu uită niciodată o faptă sau o vorbă spusă şi îşi va aminti pentru totdeauna  de persoana care le-a făcut rău.

Cele mai irascibile zodii la femei. Săgetător

Săgetătorii sunt lipsiţi de griji,sinceri,optimişti,dar nu au deloc răbdare pentru oamenii care nu sunt pe aceeaşi lungime de unde cu ei. Pentru că vor mereu să încerce lucruri noi,cel mai rău lucru pe care cineva îl poate face este să încerce să-l convingă să-şi schimbe decizia. Acest lucru îl va facea să se revolte. Când un Săgetător se enervează,se transform într-o persoană rece şi foloseşte cuvinte care-i pot răni pe cei din jur.Recente

Kim Kardashian în lenjerie intimă foto  Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams foto  Shutterstock jpg
Nicki Minaj jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal  jpeg
Justin Bieber jpg
Debbie Harry Instagram jpg
michael jackson jpg
Khloe Kardashian jpg
Robbie Williams, Beyonce jpg
Click! pentru femei Nr 14  7 iulie 2024 jpeg
Matthew Perry jpeg
Brooke Shields jpg
Dorian Popa  bolovan jpg