Cele mai malefice femei ale zodiacului

1 72484 original jpg jpeg

Cum fiecare pădure are uscăciunile ei şi în zodiac sunt unele zodii care nu o bună reputaţie, iar despre nativele din acel semn zodiacal se spun vrute şi nevrute. Află care sunt cele mai malefice femei ale zodiacului!

Dacă pe femeile din anumite zodii este bine să le ai aproape,de altele trebuie să stai cât mai departe,deoarece uneori vin cu intenţii ascunse şi sunt puse numai pe scandal.

Cele mai malefice femei ale zodiacului. Capricorn

Despre ea umblă vorba că este interesată doar de bani şi o bună situaţie materială. Sunt ambiţioase şi sunt dispuse să dea pe orice la o parte pentru a obţine ceea ce-şi doresc. Se supără repede şi le trece greu supărarea,iar dacă le-ai căzut din graţii îţi va fi aproape imposibil să le faci din nou pe plac. Este bine să eviţi să-ţi faci duşmani din femeile capricorn deoarece sunt răzbunătoare şi nu se lasă până ce nu-ţi plătesc cu aceeaşi monedă.

Cele mai malefice femei ale zodiacului. Peşti

Sunt reginele dramei. Chiar şi cel mai mic neajuns este transformat de ele într-o adevărată tragedie. Le place să-şi plângă de milă şi se consideră victime în orice situaţie. Consideră că doar ele au dreptate,iar atunci când lucrurile ies aşa cum vor,nu ezită să-i cicălească pe cei din jur pentru a demonstra că ele sunt cele mai bune.

Cele mai malefice femei ale zodiacului. Berbec

Cele mai importante defecte ale lor sunt imaturitatea şi încăpăţănarea. Chiar dacă nu ştiu multe despre un anumit subiect ţin morţiş să-şi zică şi ele părerea şi se supără atunci când sunt contrazise sau sunt puse la punct. Atunci când le vine o idee merg cu ea până la capăt,chiar dacă îşi dau seama că greşesc.

Cele mai malefice femei ale zodiacului. Scorpion

Sunt adevărate scorpii,care taie şi spânzură în stânga şi dreapta atunci când au ocazia. Le place să se întindă la vorbă cu prietenele,chiar dacă îi fac pe alţi oameni să aştepte după ele. Dacă au ceva de spus,spun verde îm faţă,chiar dacă asta înseamnă să rănească pe cineva drag. Nu se dau înlături din a şantaja sau ameninţa pentru a-şi atinge scopul.

Cele mai malefice femei ale zodiacului. Taur

Este din cale afară de geloasă,aşadar trebuie să te aştepţi la tot felul de scene,chiar şi în locurile publice. Îşi pierde cu uşurinţă controlul şi poate deveni chiar violentă într-o criză de nervi. La final tot ea va fi victima şi cea neîndreptăţită.Recente

WhatsApp Image 2023 06 09 at 15 00 39 jpeg
comunicat 1920x1080 png
Șeica Moza foto  Shutterstock jpg
Barbarella jpeg
WhatsApp Image 2023 06 02 at 00 58 51 jpeg
Bebe Rexha se lupta cu kilogramele in plus Sursa foto shutterstock 2271496475 jpg
Afis LineUp FULL  cu Parteneri  16p9 1920x1080px NVS  Digital RE 8iun png
Arnold Schwarzenegger foto  Shutterstock jpg
Kate Middleton foto  Shutterstock jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg
Eva Mendes foto  Shutterstock jpg
actriță pe covorul roșu sursa  Shutterstock jpg
Frica de zbor jpg
angelina Jolie foto  Shutterstock jpg
Vedete care sufera de tulburare bipolara Sursa foto shutterstock 1604341012 jpg
Arnold Schwarzenegger jpg
Copii jpg
3 lucruri pentru care oamenii te judeca atunci cand te vad prima data Sursa foto shutterstock 660620350 jpg
Zodiacul pasarilor Sursa foto shutterstock 2170596575 jpg
Apa oxigenata in ureche jpg