Cele mai norocoase zodii ale lunii aprilie 2017

1 73789 original jpg jpeg

Luna aprilie aduce cu sine foarte multe schimbări din punct de vedere zodiacal. Fie că e vorba de schimbări în planul familiei sau în planul carierei, unii nativi ar putea să tragă lozul cel mare chiar în perioda următoare.

Berbec

Aprilie va fi o lună excelentă pentru nativii Berbec. Banii vor ieşi din colaborări fructuoase şi din oportunităţi neaşteptate.Succesuleste cuvântul cheie al lunii aprilie aşa că ai grijă cum te comporţi în toate relaţiile. E posibil să ţi se ofere şanse cu care nu te vei mai întâlni!

Taur

În luna aprilie,te vei axa foarte mult pe carieră şi pe relaţiile profesionale. Chiar dacă vei fi mai stresat ca de obicei,vei avea noroc la bani. Nu trebuie să te laşi doborât de negativism şi nici să îţi fie frică de obstacole sau muncă. La capitolul sănătate,vei avea foarte multă energie şi vei reuşi să realizezi tot ce ţi-ai propus. Dragostea e şi ea prezentă în viaţa ta,chiar dacă poate nu ai observat-o până acum. Oferă-i mai multă atenţie!

Fecioară

Nativii Fecioară au parte de un noroc deosebit în dragoste. Luna aprilie le va deschide poarta spre un nou început,fie că e vorba de partenerul deja prezent sau un partener nou. Dragostea se va înfiripa extrem de repede în inima ta iar la jumătatea anului poate avea loc o oficializare a relaţiei. Nici în privinţa sănătaţii nu stai deloc rău deoarece în luna aprilie nu se anunţă semne de vreo boală.

Balanţă

Banii vor reuşi să pună totul în echilibru în luna aprilie a acestui an. Cariera va fi pe primul loc,alături de familie şi nimeni nu se va simţi neglijat. Locul tău de muncă îţi promite satisfacţii primăvara aceasta.Energiaşi ambiţia ieşită din comun te vor face să îţi îndeplineşti visele şi să ai parte de mari satisfacţii financiare.

Vărsător

Nativii Vărsător sunt foarte muncitori şi nimic nu le stă în cale atunci când au o dorinţă. Luna aprilie va veni cu mari satisfacţii pe plan personal. E posibil să îţi cumperi o maşină,să îţi schimbi locuinţa sau chiar să te căsătoreşti. Vei primi atenţie din partea familiei,care te va răsfăţa cu anumite cadouri surpriză.Recente

Kylie Jenner jpg
Wednesday jpeg
vedete care au înșelat cu bona copiilor sursa  Shutterstock jpg
Vedete care s au căsătorit de două ori cu același partener jpg
central nucleara Cernobil sursa  Shutterstock jpg
Semne neobisnuite ca esti insarcinata Sursa imagine Pixabay jpg
Cadouri nepotrivite pentru Sărbătorile de Iarnă jpg
Printul John 4 jpeg
Cristina Mihaela Dorobantu (4) jpg
Filme care au distrus casnicii la Hollywood Sursa imagine shutterstock 2158102771 jpg
Sylvester Stallone, fiul autist sursa  Shutterstock jpg
shutterstock 167894822 jpg
gripa cămilei, cupa mondială la fotbal sursa  Shutterstock jpg
Ce se intampla cu rochiile celebritatilor dupa marile evenimente Sursa imagine shutterstock 288368573 jpg
A aparut cea mai nouă editie a revistei Click! pentru femei jpeg
Meg Wynn Owen, actriță jefuită sursa  The Duellists jpg
Mariah Carey jpeg
Nicole Kidman sursa  Shutterstock jpg
Steve Martin sursa  Shutterstock jpg
Oprah Winfrey jpg