Cinci zodii care suferă cel mai mult din dragoste

1 72943 original jpg jpeg

Iubirea te face să trăieşti emoţii pe care niciun alt lucru nu este capabil s-o facă. Dar, înainte de a te îndrăgosti de cineva, trebuie să ştii dacă sentimentele sunt împărtăşite sau dacă-i pasă de tine. Altfel, vei ajunge să suferi foarte mult şi să te închizi în tine, refuzând să deschizi uşile inimii.

Este de înţeles de ce trebuie să fim precaute atunci când vine vorba de dragoste.

Zodiile care suferă cel mai mult din dragoste:Berbec (21 martie-19 aprilie)

O femeie berbecpune foarte multă pasiune în relaţia cu partenerul şi uită că dragostea vine de cele mai multe ori cu riscuri şi poate ajunge să sufere la final. Deşi ea are multe de oferit,într-un final îşi dă seama că depune foarte mult efort,fără să primească ceva în schimb.

Gemeni (21 mai-20 iunie)

Gemenii iubesc sentimentul de a intra într-o nouă relaţie. Ar putea exista la început puţină frică,dar sentimentele de atracţie sunt atât de puternice încât lasă totul deoparte şi vorbeşte cu sinceritate despre ceea ce simte. Relaţiile acestor native tind să fie scurte,deoarece sunt timide,dar totuşi sunt foarte intense. Odată ce sunt atrase de un bărbat,se străduiesc din greu să-şi exprime sentimentele.

Citeşte şi:Top 5 zodii de bărbaţi de care să te fereşti

Balanţă (21 septembrie-22 octombrie)

Femeia balanţă este extrem de loială partenerului,iar ea va evita orice conflict s-ar putea isca între ei. Ajunge să-l iubească atât de mult încât este gata să-i ofere tot ce îi cere. În relaţie acţionează fidelă emoţiilor,iar acest lucru ajunge s-o rănească,deoarece este posibil să nu existe reciprocitatedin partea partenerului.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Chiar dacă nu o arată,femeia săgetător iubeşte foarte intens. Etapele de început ale tuturor relaţiilor ei sunt o avalanşă de sentimente pasionale. Ea ştie că va fi rănită şi că relaţia s-ar putea să nu dureze,dar tot se avântă în dragoste cu capul înainte. Un Săgetător trăieşte cu cuvintele:"Este mai bine să fi iubit şi pierdut decât să nu fi iubit deloc".

Citeşte şi:Minciunile preferate de cele 12 semne zodiacale

Peşti (19 februarie – 20 martie)

O femeie peşti acţionează fidel emoţiilor ei. În cazul în care îi place cineva,nu va juca jocuri şi nu se va scuti de posibilitatea de a fi rănită. Atunci când găseşte pe cineva care îi place,are încredere în el complet,şi nu se teme să fie vulnerabilă în jurul lui. Îi place să rişte totul în dragoste.

Sursă:www.yourtango.comRecente

Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg
Dakota Johnson jpg
panza de paianjen shutterstock 1761418589 jpg