Cu ce zodie nu eşti compatibilă pentru căsătorie!

1 72763 original jpg jpeg

Se spune că fiecărui om îi este sortit încă de când s-a născut cu cine se va căsători. Nu avem de unde şti cât de adevărat este, dar cu siguranţă există cupluri care nu au crezut şi au ales să formeze o familie. Iată cu ce zodie nu eşti compatibilă în funcţie de semnul tău astral!

Berbec

Nativele Berbec sunt curajoase,independente şi pasionale. Aşadar,nativii cu care nu sunt compatibile sunt cei născuţi în zodia Taur. Acest lucru se datorează faptului că ei nu acceptă să li se spună ce să facă şi sunt un pic prea practici atunci când vor să devină îndrăzneţi.

Taur

Persoanele născute în zodia Taur sunt hotărâte,oneste,loiale şi cred într-o viaţă simplă. Nativele zodiei nu sunt compatibile cu cei născuţi în Săgetător,deoarece nu acceptă să fie manipulate,plus că acestora le plac jocurile mentale şi acest lucru le deranjează pe nativele Taur. Prin urmare,pot apărea diferite conflicte.

Citeşte şi:Zodii care au ghinion în dragoste în 2017

Gemeni

Nativii Gemeni sunt iubitori de distracţie şi sunt cunoscuţi pentru loialitatea lor. În plus,au mereu un scop în viaţă. Aceştia nu fac deloc casă bună cu zodia Capricorn,care sunt mult prea sinceri şi acest lucru îl poate deranja pe celălalt semn.

Rac

Racii sunt emotivi,grijulii şi generoşi. Semnul astral cu care aceşti nativi nu se înţeleg este Văsător,deoarece sunt foarte fericiţi şi acordă o atenţie deosebită cheltuielilor. Acest lucru nu este comun pentru ambele semne. Problemele se pot ivi oricând,şi relaţia nu va fi una sănătoasă.

Leu

Persoanele născute în acest semn zodiacalsunt şarmante,fermecătoare şi încrezătoare. Ele sunt puternice mental,şi urăsc să fie judecate greşit. Cel mai rău meci pe care-l pot face este cu nativul Scorpion,deoarece este încăpăţânat şi doreşte întotdeauna să fie el cel mai puternic. Acest lucru va conduce cu siguranţă la conflicte.

 Fecioară  

Una dintre zodiile cele mai generoase şi care mereu oferă ajutor,Fecioara nu se înţelege deloc cu semnul astral Săgetător,deoarece ei sunt opusul. Tot timpul vor exista incertitudini în relaţie,de aceea,trebuie luată decizia cea mai înţeleaptă.

Vezi şi:Eşti aer,foc ori pâmânt şi apă?

Balanţă

Aceşti nativi sunt lipsiţi de griji şi foarte sociabili. Iar ei nu fac meci bun cu Fecioara. Ele trebuie să fie corecte şi practice tot timpul şi aceste lucruri deranjează pe cealaltă persoană.

Scorpion

Cunosuţi pentru fiabilitatea lor,Scopionii nu se înţeleg deloc cu nativii Berbec. Acest lucru se datorează faptului că ei doresc ca lucrurile să fie făcute în funcţie de nevoile lor,aspect pe care un scopion nu-l va accepta niciodată.

Săgetător

Nativii acestui semn au o personalitate energică de neegalat,sunt foarte optimişti şi pozitivi. Zodia cu care nu se va înţelege niciodată este Taur,pentru că sunt ocupaţi şi au un stil de viaţă practic,iar emoţia va lipsi mereu din relaţie.

Citeşte şi:Topul celor 5 minciuni pe care le credem de fiecare dată

Capricorn

Persoanele născute în zodia Capricorn sunt oneste,loiale şi ambiţioase. Ele se aşteaptă ca partenerul să le sprijine în toate şi,de asemenea,să facă anumite eforturi. Semnul astral cu care nu se înţelege este Gemeni,pentru că lor le este greu să înţeleagă anumite lucruri,sunt foarte greu de schimbat  şi în relaţie nu va exista progres,ci regres.

  Vărsător    

Pentru că sunt supra-protectori,ei nu se înţeleg cu nativii Rac. Acest lucru se datorează faptului că pot fi mult prea emotivi pentru tine. Atunci va apărea constant îndoiala,ceea ce duce la finalizarea relaţiei.

Peşti

Nativii Peşti se nasc romantici,iar zodia cu care nu este comptabilă este Fecioara,pentru că aceştia sunt destul de practici şi critici. Este mult prea complicat să ţii pasul cu ei. Relaţia dintre aceste două semne poate fi doar una de prietenie.Recente

Printul Charles si Printesa Diana (sursa FOTO profimedia)
Jennifer Aniston sursa  Shutterstock jpg
Adam și Eva Foto  Shutterstock jpg
Ben Affleck jpeg
Khloe Kardashian foto  Instagram jpg
Vedere jpg
Priyanka Chopra jpg
Coperta CPF 7 png
Cum sa citesti liniile din palma pentru a afla cati copii vei avea Sursa foto shutterstock 114300868 jpg
Jake Harper jpeg
Katy Perry, Orlando Bloom jpg
femeie din viitor sursa  Shutterstock jpg
Chrsitina Aguilera foto  Instagram jpg
Daenerys Targaryen jpeg
Reese Witherspoon sursa  Shutterstock jpg
Viitorul inteligentei artificiale prin ochii lui Bill Gates Sursa foto Pixabay jpg
Gisele Bündchen sursa  Instagram jpg
Robin Williams, Sam Neill jpg
Victoria Beckham jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg