Cum afectează Super Luna Albastră zodiile

1 79539 original jpg jpeg

Pe 31 ianuarie, Super Luna Albastră va putea fi văzută pentru prima oară, după 150 de ani. Ea va fi cu 14% mai mare decât de obicei şi cu 30% mai strălucitoare decât în mod normal. Află cum afectează acest fenomen fiecare semn zodiacal în parte! 

Berbec

Pe planul sănătăţii, începi să suferi de insomnii, lucru care îţi afectează şi viaţa socială, dar şi personală. Începi să devii din ce în ce mai irascibilă şi nu suporţi să ţi se atragă atenţia. Urmările Lunii Albastre se vor resimţi şi în luna februarie.

Taur

De regulă, eşti o persoană foarte activă, însă apropierea Lunii Albastre de pe 31 ianuarie îţi va risipi orice urmă de energie. Vei observa că lucrurile se vor desfăşura într-un ritm mai lent, aşa că aşteptările tale trebuie să fie pe măsură.

Gemeni

Nu îţi vor ieşi toate planurile aşa cum ţi le-ai propus, însă acest lucru nu ar trebui să te dezamăgească, ci dimpotrivă, să te încurajeze să încerci mai mult! Eşti genul de persoană care nu se dă bătută, însă trebuie să aştepţi să treacă toată această perioadă nefastă.

Rac

Ai toate motivele să aştepţi această Lună Albastră, deoarece ea îţi va da mai mult curaj şi mai multă inspiraţie. Vei putea, în sfârşit, să spui lucrurilor pe nume şi să nu îţi mai fie frică de ceea ce vor crede ceilalţi. Încearcă să ai mai multă încredere în tine! E o perioadă bună pentru schimbări!

Leu

Super Luna Albastră te va face să te simţi în al nouălea cer din punct de vedere amoros. S-ar putea să îţi cadă cu tronc o persoană pe care ai pus ochii mai de mult, dar pe care nu ai îndrăznit să o abordezi. Acum e şansa ta!

Fecioară

Ai o stare din ce în ce mai proastă, parcă nimic nu te mai mulţumeşte şi simţi o energie negativă în jurul tău. Pur şi simplu, te declari nefericită şi nici nu ştii ce lucru te-ar mai putea încânta. Eşti o fire pesimistă, care nu se poate desprinde de trecut!

Balanţă

Pe 31 ianuarie, vei simţi că lucrurile scapă de sub control, însă doar pentru o perioadă scurtă de timp. După încheierea fenomenului, lucrurile o vor lua pe făgaşul normal. Nu trebuie să îţi faci prea multe griji!

Scorpion

Eşti genul de persoană care nu suportă situaţiile spontane, care te scot din zona de confort, iar de aceste situaţii vei avea parte de Super Luna Albatră. E important să te pregăteşti fizic, dar şi emoţional, însă dacă nu eşti de acord cu un lucru, susţine-ţi opinia până la capăt!

Săgetător

De Super Luna Albastră, ţi-ai făcut planuri să ieşi cu prietenii, însă s-ar putea ca alte lucruri mai importante să îţi dea peste cap toate planurile. Orice ar fi, nu te alarma şi încearcă să îţi păstrezi cumpătul! I se poate întâmpla oricui!

Capricorn

Nu ştii ce să mai faci pentru a fi apreciată cu adevărat de cei din jur, aşa că te concentrezi pentru a demonstra cât eşti de bună în domeniul profesional. Totuşi, nu te aştepta să primeşti laude din partea colegilor! Super Luna Albastră nu favorizează prieteniile!

Vărsător

Luna Albastră pare să te facă mai suspicioasă ca niciodată faţă de partener, aşa că vei avea tendinţa să îl controlezi în amănunt. Fie că ai toate motivele, fie că nu, e important să nu laşi scepticismul să îţi întunece adevăratele sentimente pe care le ai pentru persoana iubită.

Peşti

Nu eşti în cea mai bună formă, însă energia îţi va reveni abia pe 4 februarie, atunci când planetele se vor alinia de partea ta! Până atunci, ai face bine să stai mai izolată şi să te relaxezi mai des! Nu ai vrea să dai naştere conflictelor.

Sursă foto: www.mentalfloss.comRecente

vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg