Cum îl faci gelos în funcţie de zodie. Aşa o să-şi arate iubirea

cum îl faci gelos în funcţie de zodie jpeg

Iubirea nu poate exista fără gelozie, însă depinde şi de modul în care partenerii îşi manifestă reciproc posesivitatea. Dacă iubitul tău nu şi-a arătat până acum gelozia faţă de tine, ai putea să încerci câteva metode în funcţie de semnul său zodiacal. Iată cum îl faci gelos în funcţie de zodie.

Cum să îl faci gelos în funcţie de zodie - Berbec

Fiind unul dintre cele mai puternice semne zodiacale, nativul Berbec poate fi extrem de emoţional când vine vorba de iubire, iar acest lucru îl va determina să arate întotdeauna ceea ce simte. Expansiv şi pasional, dacă va observa că persoanele dragi din viaţa lui îşi manifestă interesul faţă de o altă persoană, îşi va exprima nemulţumirea.

Taur

Nativul Taur tinde să îşi ascundă gelozia pentru a nu părea vulnerabil, aşa că e foarte greu să îţi dai seama când e sau nu gelos. Fă un efort să arăţi bine în preajma tuturor şi să îi demonstrezi că poţi fi curtată de orice persoană. Va simţi imediat pericolul!

Cum să îl faci gelos în funcţie de zodie - Gemeni

E greu să îl faci gelos pe nativul Geamăn, deoarece el poate să îşi ţină ascuns impulsul până la punctul de fierbere. Poate doar să îi faci complimente altei persoane de faţă cu el. Acest lucru nu numai că l-ar face gelos, dar l-ar şi înfuria.

Rac

Pentru a-l face gelos pe nativul Rac, trebuie să îl faci mai întâi să sufere. Este o persoană extrem de sensibilă, iar orice presupus flirt de-al tău îi poate străpunge inima. Nu îţi va cere explicaţii, dar îţi vei da seama că este gelos din atitudinea lui.

Cum să îl faci gelos în funcţie de zodie - Leu

Nativul Leu este foarte posesiv şi mândru de ceea ce face. Nu suportă să fie pe locul doi, motiv pentru care trebuie să îi acorzi o atenţie specială. Când nu o primeşte, acesta devine extrem de gelos şi nu se fereşte să facă o scenă în faţa tuturor.

Fecioară

Nu este foarte gelos din natura lui, aşa că va trebui să faci eforturi mari pentru a-i stârni un oarecare resentiment. Încearcă să nu îi acorzi deloc atenţie, ba chiar să îl eviţi pentru a-i pune la încercare gelozia.

Cum să îl faci gelos în funcţie de zodie - Balanţă

Dacă vrei să-l faci gelos pe nativul Balanţă, vorbeşte-i despre toate defectele pe care le are şi încearcă să complimentezi o altă persoană din viaţa ta. Nu numai că va deveni gelos, dar va face tot posibilul să îţi demonstreze că şi el are calităţi.

Scorpion

Nativul Scorpion nu devine gelos deodată, ci în timp. Ar trebui să fii atentă şi să nu exagerezi deoarece poate deveni foarte furios dacă îl provoci. Pentru a-i stârni gelozia, arată-i cât de bine te simţi şi te distrezi fără el. În acest mod, va înceta să creadă că e centrul universului tău.

Cum să îl faci gelos în funcţie de zodie - Săgetător

E destul de greu să faci gelos un nativ Săgetător deoarece el este o persoană foarte rece. Totuşi, nu suportă ca partenera lui să aibă secrete faţă de el. Acest lucru îi displace şi îl face să se gândească la o sumedenie de scenarii.

Capricorn

Pentru nativul Capricorn, subiectul concurenţă reprezintă o ameninţare. Deci, a-l face să se îndoiască de rolul pe care îl joacă în viaţa ta este cea mai bună modalitate de a-i declanşa gelozia. Nu acceptă să fie mai prejos decât ceilalţi.

Cum să îl faci gelos în funcţie de zodie - Vărsător

Nativul Vărsător este mai inteligent decât crezi, aşa că îşi poate da seama imediat dacă pui ceva la cale. Va trebui să te prefaci dacă vrei să îl faci gelos, căci nu îi plac jocurile de prost gust. Situaţiile banale îl fac gelos, însă ai grijă cu persoanele de sex opus. Nu îi place să te vadă în preajma lor, căci nu va mai avea încredere în tine.

Zodia Fecioară

Peşti

Nativul Peşti se va simţi gelos dacă va vedea că ai un lucru pe care el nu poate să ţi-l ofere. Nu insista la capitolul gelozie, întrucât s-ar putea să îl răneşti profund şi să îşi dorească să se despartă de tine. Sursă foto: www.relationshipfactscom.domain.com



Recente

Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Vrăjitorul din Oz jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Gisele Bundchen  foto   Shutterstock jpg
Meghan Fox  Instagram jpg
Cristiano Ronaldo este in vacanta cu familia  jpg
Bella Hadid  foto   Shutterstock jpg
Keely Brosnan si Pierce Brosnan  jpg
Regele Charles  foto   Instagram The Royal Family jpg
Zodii care nu sunt materialiste jpg
Mary Elizabeth Winstead, Ewan McGregor  foto   Shutterstock jpg
vacanta la all inclusive jpg
Donald Trump si Familia Regala  jpg
Echinocțiu de primăvară jpg
Elizabeth Hurley  jpg
obiceiuri demodate jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg