Defectele ascunse ale semnelor zodiacale

1 73413 original jpg jpeg

În funcţie de zodia în care ne naştem, fiecare dintre noi este înzestrat cu numeroase calităţi cunoscute sau mai puţin ştiute de ceilalţi. Pe lângă trăsăturile pozitive, toate semnele zodiacale au şi o latură „întunecată“. Iată care este aceasta!

Berbec

Motto-ul nativilor născuţi sub acest semn zodiacal este „Acum! Acum! Acum!“ Ei sunt cei mai impulsivi şi nerăbdători dintre toate semnele zodiacale. Pentru că nu prea ţine cont şi de părerile celor din jur,el se dovedeşte a fi uneori…imatur.

Taur

Posesivi şi materialişti câteodată,nativii Tauri excelează la capitoul egoism. Mai mult,întrucât se dovedesc a fi foarte încăpăţânaţi,ar fi bine să stai departe de discuţiile contradictorii cu aceştia. Deoarece uneori sunt foarte leneşi,nativii născuţi sub această pecete astrologică pot fi foarte greu urniţi din loc.

Gemeni

Au atât de multe personalităţi diferite că nu ştii niciodată cum va reacţiona într-o anumită situaţie. Atunci când discuţi cu un nativ Gemeni,nu te aşteapta să scoţi multe cuvinte. Şi asta  pentru că lor le place să se audă vorbind.

Rac

Precaut şi timid,nativul născut sub această pecete astrologică poate fi cu greu convins să iasă din zona lui de confort. Mai mult,pentru că este o fire sensibilă,trebuie să ai mereu grijă ce anume îi spui,deoarece chiar şi cel mai mic lucru îl poate ofensa.

Leu

Încrezător în forţele proprii şi cuceritor,Leul te va fermeca de la prima întâlnire. Îi place să fie în centrul atenţiei,motiv pentru care are impresia câteodată că toată lumea se învârte în jurul său.

Fecioară

Fii mereu prudent în preajma unui nativ născut sub semnul zodiacal Fecioară,pentru că are tendinţa de a-i judeca pe cei din jur. Perfecţionişti din fire şi orientaţi spre detaliu,Fecioarele nu te va băga în seamă decât dacă au un interes ascuns.

Balanţă

Plănuieşti să mergi la cină cu o Balanţă? S-ar putea să te prindă micul dejun,deoarece aceasta va va cântări toate opţiunile posibile,lucru ce poate dura şi ore. O Balanţă va abandona propriile sale valori pentru ca toată lumea din jur să fie fericită.

Scorpion

Ar fi bine să nu greşeşti de faţă cu un Scorpion,pentru că el nu uită niciodată,şi există mari şanse să-ţi facă viaţa grea. Mai mult,puterile de manipulare pe care un Scorpion le are îţi poate afecta serios sănătatea mentală.

Săgetător

Săgetătorii sunt cinstiţi şi greu de cap,motiv pentru care ajung uneori să fie lipsiţi de tact. Au impresia că ei ştiu totul şi foarte rar ascultă şi părerile celor din jur. Iubesc adrenalina şi dacă nu au parte de o aventură nouă şi interesantă,se plictisesc foarte repede.

Capricorn

Capricornii sunt atât de prinşi de propriile idei încât cu greu renunţă la ele. Un Capricorn nu se va gândi de două ori cu privire la a se folosi de cineva pentru propriul beneficiu.

Vărsător

Nativii născuţi sub această pecete astrologică au mereu tendinţa de a-i judeca pe cei din apropierea lor. Ei trăiesc atât de mult în propriul glob de cristal,încât cu greu se pot detaşa de mediul în care trăiesc.

Peşti

Pentru că de cele mai multe ori sunt foarte distanţi,Peştii nu observă nevoile celorlaţi. Deşi se presupune că acest semn zodiacal este cel mai vechi şi cel mai înţelept dintre toate semnele,este surprinzător de credul.Recente

Kim Kardashian în lenjerie intimă foto  Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams foto  Shutterstock jpg
Nicki Minaj jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal  jpeg
Justin Bieber jpg
Debbie Harry Instagram jpg
michael jackson jpg
Khloe Kardashian jpg
Robbie Williams, Beyonce jpg
Click! pentru femei Nr 14  7 iulie 2024 jpeg
Matthew Perry jpeg
Brooke Shields jpg
Dorian Popa  bolovan jpg